- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nenavist kum homosexyalnite
М/у това да си гей и да си педофил има разлика така както има разлика м/у това да си неук и откровено прост. Надявам се ти да се вписваш в първия случай, тогава поне е поправимо.Първоначално написано от killer_machine
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Откъде да те знам може и т'ва да праиш..Първоначално написано от Sam90
![]()
killer_machine, за 5 минути каза на едно момиче, че е травестит и на едно бисексуално момче, че изнасилва малки дечицаЕбати, човека си
Не, не , не....
Според мен постепенно хората започват да възприемат доста по-добре бисексуалните и хомосекуалните хора.
killer_machine ... да бъдеш педофил или изнасилвач е престъпление, а да бъдеш гей - неПовярвай ми, аз също ненавиждам изнасилвачи, но има за какво. А защо не ми дадеш 1 СМИСЛЕНА причина да мразиш гейовете? Като под "смислена" нямам предвид "гнусни са... не е правилно... ала бала"
![]()
Неведнъж съм се опитвала да вкарам ум в главите им относно това, че мъжът и жената правят деца и затова всичко друго е неправилно. И никой от тях не се замисля, че прекъснатият полов акт е едва ли не престъпление по тази логика.
Смислени причини няма.
Абе не знам ама тея педали трябва да ги избият всички до един днес кат се прибирах и гледам двама се целуват ебати щях да повърна![]()
![]()
![]()
ТЕЯ НЕ СА ХОРА
![]()
![]()
![]()
![]()
Ура-а-а, и аз! Само дето отвреме-навреме като погледна някое хубаво женствено създание и хамстерът се обажда в мен.![]()
Първоначално написано от bi_m
Хаха че мъжете харесват две жени защото се възбуждат от мисълта..
А пък как искаш да харесат двама мъже това е направо невъзможно..
Недей, че хамстерът се изплаши.Първоначално написано от Sam90
![]()
Поначало доверие на wikipedia нямам, но ще разгледам и посочените източници.. по-нататък. Имам голям изпит четвъртък и едва имам време за този форум.Първоначално написано от Fallen Leaf
Аз просто твърдя, че случаят не е "страх от непознатото". Може да е каквото и да е - заблуждения, религиозни остатъци, каквото искаш. Но не е "страх от непознатото", защото хората поне си мислят, че знаят какво е хомосексуалността.Първоначално написано от Fallen Leaf
Цивилизацията ни може да не е съвършена и много неща да са морално остарели. Но аз казах, че не обсъждаме кое е морално правилно или не в сегашното общество, а кои са предпоставките за сегашното положение. А и не смятам, че "натуралното", "естественото" винаги е по-добро. Неща като като любовта (в социо-отношение), като изкуството, като технологиите - те са изкуствено създадени от човека, но трудно бихме ги нарекли лоши. Но на кой бряг на реката стои хомосексуалността, това е абсолютно друга дискусия.Първоначално написано от Fallen Leaf
Не съм много сигурен, че подобни предразсъдъци искам да падат. Малко или много това са начини за насочване на обществото и не съм много сигурен, че искам да живея в свят, където всичко е нормално. Човешкият мозък е сложен и лесно повредим механизъм и е нужна здрава рамка, която да го държи. Когато рамката се махне, виждаш сам какво става - самоубийства, секти, курвелък, разпадане, изгубване на стремежите.Първоначално написано от Fallen Leaf
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Дискриминация е.За един мъж две жени лесбийки е красива гледка, но се отвращава, ако са двама гейове.Нормално.
@ shizzle - Но и като се стегне твърде много, рамката става примка...
...ииии малко поизчерпахме темата.![]()
Aко питаш мен, време е за една бира, а? Така, за разчупване на рамкатаПървоначално написано от Fallen Leaf
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
offtopic: Ми хайде.Първоначално написано от shizzle
Пуснах въпрос - пак към тебе - в една друга тема. :P
Според мен говорите за неща, които 99% от вас неразбират, а само са чували по новините. Религий и незнам още какво.
Хора говорите адски наизуст и никой нежалае да каже защо си пада по педали/лезбийки или обратното. С приказки научени в Часа на Класния нестава. Изразете по-свободно мнение и бягайте от разните му заучени фразички за подобни изрази.
Немога да повярвам, че пичовете, които са се изказали до момента, нямат нищо против да им го бутнат отзад, само и само да усетят тръпката.
Също така немога да повярвам, че и момичетата са склонни някой да им опъне приятеля заради страха от непознатото.
Вие си позволявате да говорите отстрани, няколко километра и един монитор дистанция, но си помислете, как ще се чувствате, ако някой пожелае да експериментира с вас. После се замислете дали пак ще сте на същото мнение. Всеки може да се изказва по принцип, но важното е какво мислим на практика !
Казвам че толерантността и братската обич към педалите е нещо съвсем различно и човека пуснал темата, незнае кое всъщност го интересува.
Аз съм толерантен, защото незакачам педали и нежелая в същото време да троша кокали. Но определено неизпитвам нещо по-малко от презрение. Това какво е? Не съм ли достатъчно толерантен или в случая трябва да им се кланям доземи, че си дават задника?!?
Въпроса с лезбийките е друг и ето моята гледна точка. Самият факт, че две жени се оправят, не е чак толкова възбуждащ. Но мисълта, че може да си между тях, вече не е за пренебрегване. И тук става въпрос за фантазия и оттам за одобрение към хомосексуалните жени.
Значи не искаш мъжете да те пипат, но умираш да го правят жени?
Не разбирам защо всички споменават "ако не ме пипат"...мен как не са ме налазвали лесбийки досега? Или пишещите тук мъже са много прекрасни и ги харесват всички гейове?
или поне те се мислят за такиваПървоначално написано от `Death`Whore``
Това винаги ми е било смешно... вие кво си мислите - че като си падаме и по момчета, само обикаляме и скачаме на сичко мъжко и веднага ви почваме отзад?? Спокойно, няма никаква опастност за задниците ви!
![]()
Господи, просто не можах да се сдържа! Човек, можеш да пишеш и верни неща, но ги пишеш като идиот! Погледни ми подписа! "НЕ" се пише ОТДЕЛНО от ГЛАГОЛА!Първоначално написано от Анонимко
Иначе всеки с мнението си. Аз не се чувствам застрашен от гейовете, а и никъде не съм казал, че ги поддържам. За мен това е нещо извън нормата, което не трябва да бъде поощрявано, а само понасяно от обществото, както повечето странности. Спорът беше хипотетичен. Благодаря за изказването и, надявам се, не си се обидил на поправките. Просто наистина мразя тази грешка. Мразя я до дъното на малката си грешна душа.
А и, да, `Death`Whore``, ние момчетата не виждаме причина гейовете да си падат там по "някакви гейчета", а да не си падат по нас - "истинските мъже". Начин на мислене. А и когато моят приятел-гей описваше типа си - не много висок, строен, тъмен, с очила (което си е едно към едно с мене), не можах да сдържа уплашения си поглед ^^