.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от killer_machine
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    btw,jiveia v grada obiaven za nai-priatelski nastroen kum homo/bi/trans/sexualni hora, a imenno Chicago. Neznam za6to ima nenavist v BG kum tezi hora. Az li4no niam ni6to protiv,stiga da ne se zaka4at s men. Se pak legloto si e tiahno te si re6avat s koi da go spodeliat. A po megdudrugoto.Ina4e li4no tia muge koito sa homosexualni i se opitvat po manier da go dokarat na jeni mi lazat po nervite. Se pak na mnenie sum 4e triabva da se durgat spored steriotipa si za pola-demek mujki i po ni6to da ne im li4i 4e sa edi kvi si. Defacto v ob6testovoto da izglegdat "normalni", a puk sled tva s koi si liagut si e LI4NO TIAHNA RABOTA, koiato men ne me zasiaga. I bih iskal da kaja na tia deto 6a po4nat da psuvat si4ki tia hora da im pokaga edin goliam sreden prust 6tot, si4ki koito si tursiat problema v tva kvo stava v 4ujdoto leglo sa edni golemi glupaci koito ne stavat za ni6to drugo osven za sapun.

p.s. Kat ne vi naada ostavete gi da si jiveiat jivota!!!Te ne sa vi napravili ni6to li4no.

evala na tova izkazvane, nqma edna duma s koqto da ne sum suglasna!
    А с това "Te ne sa vi napravili ni6to li4no"?! Тея шибани копелета дето изнасилват малки деца?!
    М/у това да си гей и да си педофил има разлика така както има разлика м/у това да си неук и откровено прост. Надявам се ти да се вписваш в първия случай, тогава поне е поправимо.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

btw,jiveia v grada obiaven za nai-priatelski nastroen kum homo/bi/trans/sexualni hora, a imenno Chicago. Neznam za6to ima nenavist v BG kum tezi hora. Az li4no niam ni6to protiv,stiga da ne se zaka4at s men. Se pak legloto si e tiahno te si re6avat s koi da go spodeliat. A po megdudrugoto.Ina4e li4no tia muge koito sa homosexualni i se opitvat po manier da go dokarat na jeni mi lazat po nervite. Se pak na mnenie sum 4e triabva da se durgat spored steriotipa si za pola-demek mujki i po ni6to da ne im li4i 4e sa edi kvi si. Defacto v ob6testovoto da izglegdat "normalni", a puk sled tva s koi si liagut si e LI4NO TIAHNA RABOTA, koiato men ne me zasiaga. I bih iskal da kaja na tia deto 6a po4nat da psuvat si4ki tia hora da im pokaga edin goliam sreden prust 6tot, si4ki koito si tursiat problema v tva kvo stava v 4ujdoto leglo sa edni golemi glupaci koito ne stavat za ni6to drugo osven za sapun.

p.s. Kat ne vi naada ostavete gi da si jiveiat jivota!!!Te ne sa vi napravili ni6to li4no.

А с това "Te ne sa vi napravili ni6to li4no"?! Тея шибани копелета дето изнасилват малки деца?!
    Божееее кой ти говори за изнасилване бе?! Аз като съм би сексуален, да не би да ходя да изнасилвам малки деца???
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от Sam90

Божееее кой ти говори за изнасилване бе?! Аз като съм би сексуален, да не би да ходя да изнасилвам малки деца???
    Откъде да те знам може и т'ва да праиш..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    killer_machine, за 5 минути каза на едно момиче, че е травестит и на едно бисексуално момче, че изнасилва малки дечица Ебати, човека си Не, не , не....

Според мен постепенно хората започват да възприемат доста по-добре бисексуалните и хомосекуалните хора.

killer_machine ... да бъдеш педофил или изнасилвач е престъпление, а да бъдеш гей - не Повярвай ми, аз също ненавиждам изнасилвачи, но има за какво. А защо не ми дадеш 1 СМИСЛЕНА причина да мразиш гейовете? Като под "смислена" нямам предвид "гнусни са... не е правилно... ала бала"

Неведнъж съм се опитвала да вкарам ум в главите им относно това, че мъжът и жената правят деца и затова всичко друго е неправилно. И никой от тях не се замисля, че прекъснатият полов акт е едва ли не престъпление по тази логика.
    Смислени причини няма.

Guest
    Абе не знам ама тея педали трябва да ги избият всички до един днес кат се прибирах и гледам двама се целуват ебати щях да повърна ТЕЯ НЕ СА ХОРА

Абе не знам ама тея педали трябва да ги избият всички до един днес кат се прибирах и гледам двама се целуват ебати щях да повърна ТЕЯ НЕ СА ХОРА
    Имам новина - човек съм

Ура-а-а, и аз! Само дето отвреме-навреме като погледна някое хубаво женствено създание и хамстерът се обажда в мен.

Хм... ами аз когато погледна някое хубаво женско създание, питона се надига в мен

Re: nenavist kum homosexyalnite

Цитирай Първоначално написано от bi_m
    zdraveite iskam da pitam neshto zashtoto se zamisluj tazisutrin.
    zashto hetero sexyalnite ne naresvat ,a da ne kajem che napravo mrazqt holosexyalnite muje, a za homo sexyalnite jeni nqmat nishto protiv.
    i zashto ili ot kakvo e porodena tazli nenavist.no ako moje n eizlizaite s nomer apredateli na mujkiqt pol,mujut i jenata sa suzdadeni da suzdavat pokolenie i sichko drugo e izduzica ili bolni mozaci.zashtoto tezi sum gi chel mnogo.
    mersi na vsichki predvaritelno

Хаха че мъжете харесват две жени защото се възбуждат от мисълта..
    А пък как искаш да харесат двама мъже това е направо невъзможно..

Хм... ами аз когато погледна някое хубаво женско създание, питона се надига в мен
    Недей, че хамстерът се изплаши.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf
    http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_rights_in_Russia
    Частта Soviet Union - надявам се, източника е достатъчно достоверен? :P
    Поначало доверие на wikipedia нямам, но ще разгледам и посочените източници.. по-нататък. Имам голям изпит четвъртък и едва имам време за този форум.

Отново за страха: ...
    Аз просто твърдя, че случаят не е "страх от непознатото". Може да е каквото и да е - заблуждения, религиозни остатъци, каквото искаш. Но не е "страх от непознатото", защото хората поне си мислят, че знаят какво е хомосексуалността.

... затвърди моята теза, че отвращението към хомосексуализма не е на първично ниво. Придобито е някъде по пътя на криворазбраната цивилизация. ...
    Цивилизацията ни може да не е съвършена и много неща да са морално остарели. Но аз казах, че не обсъждаме кое е морално правилно или не в сегашното общество, а кои са предпоставките за сегашното положение. А и не смятам, че "натуралното", "естественото" винаги е по-добро. Неща като като любовта (в социо-отношение), като изкуството, като технологиите - те са изкуствено създадени от човека, но трудно бихме ги нарекли лоши. Но на кой бряг на реката стои хомосексуалността, това е абсолютно друга дискусия.

Иначе да - още сме далеч от падането на подобни предразсъдъци и мисля, че с теб сме късметлии, че не сме на мястото на твоя приятел. Той се изправя пред предубежденията.
    Не съм много сигурен, че подобни предразсъдъци искам да падат. Малко или много това са начини за насочване на обществото и не съм много сигурен, че искам да живея в свят, където всичко е нормално. Човешкият мозък е сложен и лесно повредим механизъм и е нужна здрава рамка, която да го държи. Когато рамката се махне, виждаш сам какво става - самоубийства, секти, курвелък, разпадане, изгубване на стремежите.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на koalka
    Дискриминация е.За един мъж две жени лесбийки е красива гледка, но се отвращава, ако са двама гейове.Нормално.

@ shizzle - Но и като се стегне твърде много, рамката става примка...
    ...ииии малко поизчерпахме темата.

Супер фен
    Град

@ shizzle - Но и като се стегне твърде много, рамката става примка...
    ...ииии малко поизчерпахме темата.
    Aко питаш мен, време е за една бира, а? Така, за разчупване на рамката
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Aко питаш мен, време е за една бира, а? Така, за разчупване на рамката
    offtopic: Ми хайде.
    Пуснах въпрос - пак към тебе - в една друга тема. :P

Guest
    Според мен говорите за неща, които 99% от вас неразбират, а само са чували по новините. Религий и незнам още какво.

Хора говорите адски наизуст и никой нежалае да каже защо си пада по педали/лезбийки или обратното. С приказки научени в Часа на Класния нестава. Изразете по-свободно мнение и бягайте от разните му заучени фразички за подобни изрази.

Немога да повярвам, че пичовете, които са се изказали до момента, нямат нищо против да им го бутнат отзад, само и само да усетят тръпката.

Също така немога да повярвам, че и момичетата са склонни някой да им опъне приятеля заради страха от непознатото.

Вие си позволявате да говорите отстрани, няколко километра и един монитор дистанция, но си помислете, как ще се чувствате, ако някой пожелае да експериментира с вас. После се замислете дали пак ще сте на същото мнение. Всеки може да се изказва по принцип, но важното е какво мислим на практика !

Казвам че толерантността и братската обич към педалите е нещо съвсем различно и човека пуснал темата, незнае кое всъщност го интересува.

Аз съм толерантен, защото незакачам педали и нежелая в същото време да троша кокали. Но определено неизпитвам нещо по-малко от презрение. Това какво е? Не съм ли достатъчно толерантен или в случая трябва да им се кланям доземи, че си дават задника?!?

Въпроса с лезбийките е друг и ето моята гледна точка. Самият факт, че две жени се оправят, не е чак толкова възбуждащ. Но мисълта, че може да си между тях, вече не е за пренебрегване. И тук става въпрос за фантазия и оттам за одобрение към хомосексуалните жени.

Значи не искаш мъжете да те пипат, но умираш да го правят жени?

Не разбирам защо всички споменават "ако не ме пипат"...мен как не са ме налазвали лесбийки досега? Или пишещите тук мъже са много прекрасни и ги харесват всички гейове?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

Не разбирам защо всички споменават "ако не ме пипат"...мен как не са ме налазвали лесбийки досега? Или пишещите тук мъже са много прекрасни и ги харесват всички гейове?
    или поне те се мислят за такива Това винаги ми е било смешно... вие кво си мислите - че като си падаме и по момчета, само обикаляме и скачаме на сичко мъжко и веднага ви почваме отзад?? Спокойно, няма никаква опастност за задниците ви!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``

или поне те се мислят за такива Това винаги ми е било смешно... вие кво си мислите - че като си падаме и по момчета, само обикаляме и скачаме на сичко мъжко и веднага ви почваме отзад?? Спокойно, няма никаква опастност за задниците ви!
    Damn right, baby!
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Супер фен
    Град
    Според мен говорите за неща, които 99% от вас не разбират, а само са чували по новините. Религии и не знам още какво.

Хора, говорите адски наизуст и никой не желае да каже защо си пада по педали/лесбийки или обратното. С приказки научени в часа на класния не става. Изразете по-свободно мнение и бягайте от разните му заучени фразички за подобни изрази.

Не мога да повярвам, че пичовете, които са се изказали до момента, нямат нищо против да им го бутнат отзад, само и само да усетят тръпката.

Също така не мога да повярвам, че и момичетата са склонни някой да им опъне приятеля заради страха от непознатото.

Вие си позволявате да говорите отстрани, няколко километра и един монитор дистанция, но си помислете, как ще се чувствате, ако някой пожелае да експериментира с вас. После се замислете дали пак ще сте на същото мнение. Всеки може да се изказва по принцип, но важното е какво мислим на практика !

Казвам, че толерантността и братската обич към педалите е нещо съвсем различно и човекът, пуснал темата, не знае кое всъщност го интересува.

Аз съм толерантен, защото не закачам педали и не желая в същото време да троша кокали. Но определено не изпитвам нещо по-малко от презрение. Това какво е? Не съм ли достатъчно толерантен или в случая трябва да им се кланям доземи, че си дават задника?!?

Въпроса с лесбийките е друг и ето моята гледна точка. Самият факт, че две жени се оправят, не е чак толкова възбуждащ. Но мисълта, че може да си между тях, вече не е за пренебрегване. И тук става въпрос за фантазия и оттам за одобрение към хомосексуалните жени.
    Господи, просто не можах да се сдържа! Човек, можеш да пишеш и верни неща, но ги пишеш като идиот! Погледни ми подписа! "НЕ" се пише ОТДЕЛНО от ГЛАГОЛА!

Иначе всеки с мнението си. Аз не се чувствам застрашен от гейовете, а и никъде не съм казал, че ги поддържам. За мен това е нещо извън нормата, което не трябва да бъде поощрявано, а само понасяно от обществото, както повечето странности. Спорът беше хипотетичен. Благодаря за изказването и, надявам се, не си се обидил на поправките. Просто наистина мразя тази грешка. Мразя я до дъното на малката си грешна душа.

А и, да, `Death`Whore``, ние момчетата не виждаме причина гейовете да си падат там по "някакви гейчета", а да не си падат по нас - "истинските мъже". Начин на мислене. А и когато моят приятел-гей описваше типа си - не много висок, строен, тъмен, с очила (което си е едно към едно с мене), не можах да сдържа уплашения си поглед ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си