- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- толерантни ли сме към хората с алтернативна сексуалност?!
пак аз. ><Първоначално написано от Анонимко
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Честно да си кажа, не харесвам педалите. Не, че някой ще каже, че съм имал предрасъдаци или там каквото си иска ама ми изглеждат мн тъпо тия обратните. Нз, може да има там няколко, ама чак пък да се стига до крайността да се популяризира тая гейщина, неее.
what you see depends on where you stand
Не успях да проследя филолофическия спор, но в България гей не се ползва за жени и не се ползва за прилагателно. Просто Sam90 се опитва да го извърти натам. Все едно да ми твърдиш, че "незнам" е правилно. (виж ми подписа) Макар наскоро да се шашнах как един от българите тук (който би трябвало да е един от по-умните хора в Европа, щом е успял да се класира) ме изгледа с ееей такива очи, когато му казах, че "не" се пише отделно от глаголи!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Tova s ALTERNATIVNATA seksualnost me vpe4atli...po marlqvo ne go bqh 4uval.....
Masova tolerantnost nqma da ima.....poradi edna ili druga pri4ina vinagi 6te ima agresori .....
Imam mn priqteli koito sa si priznavakli samo pred men...ni6to ne se promenq.....ako tova e tolerantnsot.....zna4i az sam takav....
No ako ti puska6 tema samo sas virtualno mislene.....
Badete priqteli.....ne badete sadii
Болни хора... Те имат ментални увреждания и са за психиатър
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Мразя ги както и тебПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Еми естествен0, 4е и те са х0ра...Не виждам защ0 тряа да ги мразя...Хах, д0ри се възбуждам кат0 гледам как 2ма яки пи4а се мляскат д0 припадък![]()
Мразя до толкова педали,че ако имам нож ще ги заколя с удоволствие..А това,че на гаджето и харесва два,а педала да се мляскат,това ме кара да ги мразя още повече..
Хобита:онанизъм,Силно се интересувам към серийните убийци и с удоволстиве бих заколил двама педали който се мляскат..![]()
САМО SlipKnoT-Metaboilc![]()
![]()
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Mrazq homosexualnite poradi mnogo pri4ini, eto nqkoi ot tqh:
1. Draifa mi se kato vida nekoq meka kitka (kakto kazaha ako ne pokazva 4e e pederas nqma problem)
2. Priqtelkata mi ima6e navika da se natiska s momi4eta, a mene tva me vbesqva6e... e ve4e go nqma toq navik ama namrazih i lesbiikite
Ne moga oba4e da ne sum toleranten kum tqh, i az ne sum mnogo normalen (spored ob6testvoto), hodq s malko po nestandartni drehi, imam pove4e metal po mene (verigi, 6ipove i t.n.) izglejdam malko po-razli4no, awe na kratko - metalno pove4eto hora sa tolerantni kum mene, a az sum toleranten kum vsi4ki takiva (punkove, skinove i t.n. (iskliu4enie sa emo-pozior4etata, feshionite i 4algarkite, emotata 6tot sa poziori, 4algarite 6tot na4ina im na mislene me drazni, spored moito nabliudenie si4ki koito slu6at 4alga sa k*rvi i jenkari (da ne se obijdat tezi koito slu6at 4alga i mislqt 4e ne sa takiva, govoreh po moe nabliudenie, demek horata koito poznavam))) ta misulta mi be6e 4e sum toleranten kum si4ki "nenormalni" hora, i trqbva da se prava 4e sum toleranten i kum homosexualnite vupreki 4e gi mraza
CRS, koga 6te hodime da trepeme geiove?![]()
Smurt za vseki gaden pedal!Mrete gadini!![]()
![]()
I SAMO LEVSKI ALE,I SAMOLEVSKI,ALE I SAMO LEVSKI OBI4AME TE!!! 98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Pove4eto pedali sa 4orbari.To4ka.Fakt. pove4e nishto ne kazvam.
I SAMO LEVSKI ALE,I SAMOLEVSKI,ALE I SAMO LEVSKI OBI4AME TE!!! 98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.