.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Важен въпрос...

Ето каква е ситуацията. Ония ден правихме секс с приятелката и понеже не искаше да и се хвърлям по тялото нито в устата и се хвърлих на пода, но забражих да си го изчистя. Тя си легна и заспа, а аз отидох и се напих от кеф в съседната стая докато гледах мач. Когато ре6их да си тръгвам отидох да я събудя и стъпих в останалата сперма с обувката. Под действието на алкохола реших да събера материала с лъжичка и да и го навра в путката докато уш я пипам. Получи се и тя не се усети, но на следващият ден аз си спомних какво съм направил и сега се притеснявам дали не е бременна. Моля ви помогнете ми? Дали мойе да забременее по този начин и ако забременее що за изруд ще се роди след като спермата е изгребана от мръсната ми подметка?!

Град
    Sofia
    Първо сперамата , колкото и да е, не може да се задържи цяла нощ на пода, дори повече от час!
    Второ самите сперматозоиди живеят не повече от 10 секунди изложени на кислород
    Трето много си голямо келеме да пускаш теми ебавка , при положение , че си още девствен и фантазията ти работи много, но все пак: ебавката да ти се връща
    Голям размер на картинката! /machoka/

Guest
    абе тоя сайт е по-добър от сайт с вицове или най-здравата комедия.

Този имбецил най-вероятно ще прилича досущ на вас и затова е най-добре да се нарече извергоядорогоносец.Но вие не се безпокойте,винаги има място за такива бъдещи експерим...пардон,интелиген тни деца.
    I'm good at everything...except stomatology.

Имаш доста развито въображение.
    т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си