- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- TEMA: hranilka
Neka tuk, vsichki da se psuvame kolko iskame.
P.S. Molq nqkoi ot moderatorite da q napravi pinned![]()
haha klizmar, neshto te zatapih i ti stana trudno kato si samichak :SПървоначално написано от Verminaard
ФОРУМА-НА-ДЕБЕЛАЦИТЕ
Недорасло същество - на живо сигурно няма да говориш така. Пък и е са му е момента да ме нахраниш как си требеАй ай ай Пхахаха, такива дет само се дърват зад монитора са ми ясни...
Такива хора са жалки - не им падай на нивото, няма смисъл. Са сигурно кат разбере, че съм момиче и, че съм от софия ще почне и с мен да си урежда срещи да ме бие![]()
Цирк
O, ama ti si bil momche, iskash li edna sreshta da si napravim, da te nasinq malko?Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Аз съм бил момиче - да и кво, ако ти стиска да ме посиниш ще дойда. Знаеш ли, че само тея страхливците бият момичета?Първоначално написано от ФОРУМА-НА-ДЕБЕЛАЦИТЕ
![]()
ne mislq taka, jenskite syshtestva ne sa syzdadeni da bydat biti, no nqkoi put prosto e neizbejno.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
ФОРУМА-НА-ДЕБЕЛАЦИТЕ
Така...ти мухльо скапан взимаш вече да ме дразниш?! Не мислиш ли,че си много жалък и тот точно по такъв начин да трупаш мнения и да засипваш форума с тъпи и безмислени теми на лъжливи основи!? И преди да викаш на някой дебел поне му виж снимки..щото мсиля,че тука единственият дебел си ти..
haha, neznam (ne go poznavam)mojebi tvoq e bil kato dadeniq primer ot tebe, i zatova go spomenavashПървоначално написано от Verminaard
![]()
И дай ми пример, когато е неизбежно
Oh,Yeah!!! С две ръце те подкрепям,защото тоя нещо ми лази по нервите и няма да се сдържам мн дълго.Първоначално написано от malky`bebi{P}
А относно темата...ми ние тебе ще псуваме,"форума на дебелаците",не смятам,че това ще е проблем за останалите,нали така?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
to da be6e samo taq tema...dai boje nqkoi da se pogriji za toq muhlio![]()
[-o< [-o< [-o<
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...