- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Искам да сваля поне 15кг. до 15-ти септември
zapo4vam samo iskam da ne se smeete:az sum ot edno selo {namq da kazvam koe}i otivam da u4a v sf.mn iskam da otslabna sig sum okolo 75 kg a iskam da stana pone 60 dokato zapo4na u4ili6te do 15 septemvri .6te buda v 6 klas plsss pomognete mi mn vi molq 6te vi buda mn blagodarna iskam pomo6t![]()
![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
колко си висока а??? и на колко год си
169,12G
абе и на мен ми се вижда мн
be 6to da e mn sestrami e na 11 i e 162:i za6to nikoi ne gleda temata a viso4inata mi nz dieti sportuvane ne men ne mi se e nalagalo da spazvam dieti ili tem podobni na 16 i sum 50 kg drugite da otgovaraqt
ema sigorno gena e takaf na semeistvoto po razviti!
ema za da otslabne6 trebva da ima6 mn volq...sqka sutrin bqgai po ulicite na seloto, zakusvai plod sega e lqto o6te pove4e 4e si na selo tam gi ima v izobilie , na obed pravi koremni presi kato zapo4ne6 ot 20 da kajem i sled tova gi oveli4ava6 postepenno , kam 4 4asa qj ne6to pove4e no da ne e s mn maznini zadaljitelno bez hlqb i ve4er moje6 da kara6 kolelo da igrae6 na nekakva igra s decata ot seloto v koqto se ti4ane qj hlqb i sladko! garantiram ti che she otslabne6 samo trebva da ima6 volq..i kato ti se preqde ne6to perni se prez ustata
![]()
:P
яж често и по малко, но без хляб, мазни рабути и сладко! бъди постпянно в движение - тичай, скачай..![]()
Hmmm...znae6 li kakvo da zakruglim 4e si visoka 170sm okhubavo e 4e si visoka no ima edno "no" ot rusta ti a tvoq e 170sm trqbva da mahne6 100 sm i otstavat samo 70, tova 70 e normalnoto teglo koeto trqbva da ima6 obache ti teji6 s 5 kg pove4e
pone se opitai da svali6 5 kg za da moje pone tegloo ti da e normalno makar i da si pulna az sam na 13 god visoka sam 155sm zatova moeto normalno teglo e do 55 kg no az sam 46
![]()
Махат се 110и това е относително + тези неща се отнасят за малко по-големи момичета - от 15 някъде.
За килограмите ... те са те посъветвали вече - спорт ( гледай да не прекалиш ... да не вземе да получиш некъв удар в жегата ) През лятото е най-хубаво да плуваш ( стяга корема ) ама не ми се вярва да имаш такава възможност в селото. Яж плодове, зеленчуци и по-леки храни. Гледай без хляб и сладичко и дори и да не станеш точно 60 кила пак ще си си хубава, защото тялото ти ще бъда стегнато .
Хайде късмет![]()
аз пък бих искал да ка4а някое кило![]()
!Слаби4ък съм и няма да ми се отрази зле!!!!!!
на твое место 6те се грамна ако сам 6-ти клас и тежа колко един чувал цимент
emi az sum na 13 godini visoka sum okolo 150 sm i teja okolo 42 kg pod normata sum no imam 6kembence..![]()
i iskam da go mahna.. predi bqh mn klio6tava no se razbolqh ot bronhitpnevmoniq i kato lejah v bolnicata me slagaha na sistemi i mai ot tqh napulnqh malko.. ako nqkoi moje da mi dade suvet4e mn 6te se zaradvamm :P i izvinqvaite ako ne pi6a na pravilnoto mqsto..
ne si pod normata a si NAD neqПървоначално написано от tayni4ka_maini4ka
Ръста минус 100!!!
Запомнете го най-накрая!
А аз съм на 13 и съм 156!Как може да си толкова висока!И аз искам така!.Е,ама съм 40 кг.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Абе да ... сега ще ми кажеш, че ако 170 см ще изглеждаш добре 70 килаПървоначално написано от Red Guy
Вярно е относително колко добре ще изглеждаш заради кокали и тн ама мислете малко
-110 би изглеждало по-добре
![]()
BMI е по-точен начин да си сметнеш в какви граници д ати е теглото.
BMI = кг / (см х см)
и е нормално да е между 20 и 25
1.
И аз така мисля.tayni4ka_maini4ka написа:
emi az sum na 13 godini visoka sum okolo 150 sm i teja okolo 42 kg pod normata sum no imam 6kembence.. i iskam da go mahna.. predi bqh mn klio6tava no se razbolqh ot bronhitpnevmoniq i kato lejah v bolnicata me slagaha na sistemi i mai ot tqh napulnqh malko.. ako nqkoi moje da mi dade suvet4e mn 6te se zaradvamm i izvinqvaite ako ne pi6a na pravilnoto mqsto..
ne si pod normata a si NAD neq
2.Абе как?Аз като съм 174 висока,искаш да кажеш,че трябва да съм 74 килца ли?Ръста минус 100!!!
Запомнете го най-накрая!
Аз съм 174 и съм 55 кила,и малко трябва да сваля..
А по темата:Аз като ям само салати за един ден свалям един килограм.Спираш сладкото,бялото брашно,захарта,многото сол и мазното+пърженото и готово!Обаче да не вземеш след като отскабнеш да се насвиниш,ще качиш двоино.![]()