- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоша тенденция при секса
Има много подобни теми и от нито една няма смисъл... И на мен не ми допада некви 12 годишни пикли да се фукат как се ебали с батковци на по 22 и после да задават тъпи въпроси, ама това няма как да се промени. В този ред на мисли мене изобщо не ме засягат тези неща. Ако толкова много мъже се дразнят от малките курвета, просто да не се занимават със тях-не виждам какъв е проблема! Освен това не мисля че това е някаква тенденция, винаги е имало такива момичета, но сега те имат по-голяма възможност да се хвалят с това и по този начин да се изживяват като по-големи.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
И аз искам да си кажа мнението-може да казвате ,че темата е изтъркана,но замислете се -проблемът е актуален!!!Нали виждаме всички всеки ден какво става,децата стават все по-разюздани.Няма нищо лошо в секса,това е страшно хубаво нещо,но той не е за малки деца.Но не ги обвинявам ,те не знаят че това не е хубаво за тях,на тях просто явно никой не им е обяснил.Защото и тези млади хора ще станат родители,но на какви деца...Знам,че говоря като някоя стара лелка,но това не е лъжа,това е очевидно,проблемът не трябва да бъде игнориран.
Съгласна съм напълно.Първоначално написано от palomaaa
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не може да не те засягат тези неща...ако всички бяхме егоисти и гледахме само нещатата,които нас ни вълнуват до никъде нямаще да стигнем. Най-малкото,че тези момичета трябва да има нещо,което да ги спира да се проебват на 12 години,ако не е нещо друго,то поне да е от морална гледна точка. Трябва да им пука от това какво мисли обществото и това общество трябва да има някакво мнение по въпроса. И мене "силно" ме вълнува факта дали съседчето,дето е на 13 години върти вече свирки,но се замислям,че както е тръгнало,след 10 години дъщеря ми ще трябва да почне на 10 години...нормално ли е тва ??Първоначално написано от special_girl_SS
Не твърдя че е нормално! Но бъди реалистка-мислиш ли че думите ти ще променят нещо?! Не мисля... Вярваш ли че сега едно такова момиченце ще прочете поста ти и ще си каже: "Оо но това което правя аз е лошоПървоначално написано от sinful`girl
" ?!
не ме разсмивай! Истината е, че нищо не може да се направи, а и в крайна сметка всеки сам решава за себе си какво ще прави.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Първоначално написано от special_girl_SS
Естествено,че моите думи няма да променят нищо....но хората са казали "Капка по капка,вир прави"![]()
![]()
Аз не мога да разбера какво е комунистическото да мислиш,че на 13 не е хубаво да се прави секс?Ами извинявам се,но момичетата почват вече на 12.Аз съм на 14 и още съм девствена,а тука се говори как нямало проблем да правиш секс на 12.Ами аз питам,накъде отива тоя свят в такъв случаи?Какво значи в 5 или 4 клас дори да правиш секс?Може да съм ви старомодна,но на мен ми се сртува наистина недопустимо.
Всеки ще праи секс когат' си иска!ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!
Kato sa deca i ni6to ne razbirat kakvo praviat v kompaniata na "batkovci"?Първоначално написано от palomaaa
I ne mi obiasniavai 4e momi4e na 13-14 ne znae kakvo e seks i ne e naiasno 4e pove4eto mom4eta na 15-16-17 samo tva iskat. Te sami sa si vinovni ama posle e mn po-lesno da kaje6 "O men me podluga edin batko da legna s nego.Az misleh 4e me obi4a" otkolkoto da si priznae6 4e ti e bilo interesno i sama si iskala da probva6 i samo si tursila podhodia6tia moment. Mom4etata vse pak sa dlujni da se probvat a momi4etata kato sa tolkova tupi da se suglasiat sami sa si vinovni-nikoi ne gi e karal nasila
![]()
От всички тук най-малко ти имаш право да се обаждашПървоначално написано от palomaaa
Все пак си нямала 17 г когато някой "батко" те е излъгал
![]()
Яяя!!!Мн сме си добре даже!![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
И кво гордееш ли се,че на 12-13 те отвориха......Първоначално написано от malkoto_sladur4e
ако се хвалиш и гордееш с това,мн лошо
![]()
Ало, автора, не мога да разбера КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА???
завиждаш ли, що ли?...![]()
![]()
"гроздето е кисело" казала лисицата
да не си девствен или да са те преварили някакви пе4ени батковци с моми4ето в което си бил влюбен?
xax,извинявай,ама тоя "батко"дето ме е излъгал,все още си е с мен и си ме обича повече от всичко на света,не веднъж ми го е доказал.....ся че твойто маце ти е теглила шута тва си е твой проблем....вече я разбирам защо![]()
Естествено, докато има хора с мнение "да правят каквото искат", ще си има и курвелък. Има свобода и свободия. Тъпо е, проява на простащина е. Никой няма да тръгне да те разстрелва, защото си куха лейка, но и не трябва подобно поведение да се стимулира. Затова до 18 си непълнолетен - за да се упражнява контрол над теб от хора, които по-добре знаят какво е правилно за теб. Как интелигентните хора разбират и оправдават подобно ограничение, макар да нямат нужда от него и това да убива толкова много от потенциала им, а лапетиите не могат.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
avtora e golqm kompleksar,ko se drazni6 s momi4eto be izrod...?ama i tq ti otvra6ta podobava6to,samo tai =D>
Аз сам на 14 години почти 15 и имам сериозна враска с момче на 18 години от 6 месеца.Все оше сам девствена.Той никога не ме е притискал или нещо подобно.При положение че аз сам малка,но за враската ни е крайно време,аз може и да направя компромис...това според вас прави ли ме курва,комплексарка ...![]()
Ако си пред мен ще ти изтръгна вътрешните органи и ще нахраня кучетата с тяхПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не,защото има разлика между тебе и другите момичета,за които става въпрос...Първо си на 15,не си нито 12,нито на 13. Второ имаш приятел от 6 месеца,а 6 месеца не е малко време,разбира се не е и много.За това време приятелят ти трябва да е доказал,че държи на тебе и,че е с тебе не само,за да има къде да го бутне,а очевидно,защото има чувства. И фактът,че те за 6 месеца не те е пришпорвал да спите,го доказва. За това,за момичета в твойто положение не мисля,че някой може да ги нарече курви. Курви са тези,на които само момчето им казва:"Обичам те" и те вече са си отворили кракатаПървоначално написано от gos7enka
sega se zamislix nie koito sme na 17-18-19 godini,se vazmy6tavame za xorata koito sa na 13-14godini i pravqt sex,ami tezi koito sa kam 35-40godini,kakvo li si mislqt za nas....vse pak edno momi4e predi si e gybela devstvenosta v 1ta bra4na no6t i ako tq ne e bila devstvena se e smqtala za mrasna i obez4estena i nikoi ne q e iskal.....prosto vremenata se promenqt i pokoleniqta nadrastvat sebe si,ne mi se misli sled nqkoi dryga godina kakvo 6te stava![]()
Говориш глупости. Баба ми и дядо ми са правили секс само след сватбата, майка ми на около 19 си е загубила девствеността и доста секс е правила. Не са били толкова задръстени, колкото си мислиш.Първоначално написано от palomaaa
Абе не са били. майка ми и баща ми са нобор 54 и до сега сочат с пръст своя съученичка(те са учели в 1 курс), която е правила секс преди да се омъжи. майка ми се е омъжила преди да направи 22, защото е "трябвало" да се омъжи и тогава да прави секс. Все пак не са млади(сигурно твоите розители са под 53 годишни), ама така е било навремето. майка ми знае, че правя секс с приятеля ми и не можела да го асимилира как така ще го правя, а няма да съм омъжена. Ама като й заговоря за брак нещо си сменя позицията. В очите на собствената ми майка аз съм лека жена, защото правя секс с приятеля си, с който съм близо 3 години. а това е едниственият ми сексуален партньор до сега и не мисля да имам друг(поне не скоро). Всеки си има принципи и морал. баба ми се възмущава на това, че ходя на гости на гаджето си и, че той ме целува преди да см се оженили. о, времена-о, нрави!
Твоите родители не са отворени за тези неща и е нормално да са били такива и като млади. Моите са 60-ти набор, не са много млади...баба ми още се сърди на майка ми, че е правила секс преди сватбата, но това са отживелици. Баба ми и дядо ми са били много задръстени, не са И давали да иам повече от 1 рокля дори...но мама е учила в София и не ги е слушала.
Да,по времето на баба ми дядо ми не са спали с момче преди сватбата и е било лошо,ако някой го направи. После по времето на майка ми това вече не е било така.Майка ми примерно за първи път е спала с момче на 20 години (набор 65 е),така че както виждате нещата се изменят много. Сега е нормално на 17-18 вече да си правил секс. Извинявайте много,ама след 10 години на колко ще е нормално ....на7-8 години ли ? Тва трябва да се спре по някакъв начин,не само защото организмът на 12 годишните не е развит добре,ами и защото по този начин се изграждат някакви морални ценности !!!