.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Само да кажа, че моите хора са от Варна (имам предвид прародителите) и те и приятелите им не са се оженили девствени. Да, имало е по-затворени хора, които на по 20 не са знаели що е секс, но във Варна я е нямала закостенялостта, за която говорите. Може би защото е бил голям град, на морето, курорт - не знам. Предполагам в София е било същото - все пак, не е било затворено общество - много хора, много "информация", лесно да се покриеш..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Според мен всеки човек трябва да знае кога какво прави...Когато почувстваш че искаш да правиш секс просто да го направиш...е не на 12....но се пак всеки си пати след време...
    ViVa La Sex!!!!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Сега общоприетата възраст за правене на секс е 16 год.. найстина мноо малко хора го спазват..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Само да кажа, че моите хора са от Варна (имам предвид прародителите) и те и приятелите им не са се оженили девствени. Да, имало е по-затворени хора, които на по 20 не са знаели що е секс, но във Варна я е нямала закостенялостта, за която говорите. Може би защото е бил голям град, на морето, курорт - не знам. Предполагам в София е било същото - все пак, не е било затворено общество - много хора, много "информация", лесно да се покриеш..
    за града си е вярно-нашият е с население 31 хиляди, а преди 30 години е бил и по-малко,защото е нямало Свилоза. Но просто казвам как е било с моите родители и с тяхното обкръжение. Аз изповядвам подобна философия-да правя секс с човек, с който искам да имам бъдеще. Дали ще имм нямам гаранция, но ..........искам

Град
    Varna
    Гледах няколко поста и разбирам, че повечето от момичетата само не подкрепят идеята, че не трябва да се прави секс в ранна възраст. И си мисля че точно тия които не подкрепят тази идея то точно те са го направили така. Някои може би съжаляват или ще съжаляват някои ден... няма значение. Просто да ви разясня, че по закон да се прави секс с лице под 14 год. възраст е подсъдно. Независимо от това дали то доброволно е правило секс с партньора си или партньора и го е изнасилил. И в друга тама в тоя форум съм го писал, че по големите си хващат по малки момичета защото мъжът избира жената която предварително го е избрала. Така че който си мисли, че момчетата склоняваме момичетата да правят секс е в голяма грешка. Ако си мислите, че е вярно и така е станало точно с вас заблуждавате останалите и самата себе си. Единствения начин да ви склонят да го направите е самите вие да го искате или да ви изнасилят. А почти всички момичета които са го правили не казват това а дори продължават да го правят. Така че човекът си е напълно прав като казва, че момичетата в България са изключително развратни и правят секс за престиж.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Making`Me`Crazy`boy, първо на мене не ми се е случило това момче да ме прилъже и да си легна с него. При мене си имаше любов и доверие. Извинявай много,ама кажи каква е работата на 20 годишен с 13 годишна ?? Искаш да кажеш,че й се кефи реално и че наистина я обича,та те даже нямат общи теми на разговор.....Казва й така,за да я прилъже да спи с нея,а момичетата понеже са чували,че когато "хората се обичат,правят секс" и веднага пускат!!! Не знам на колко години си,не знам дали си бил с по-малко момиче,но се замисли как вие момчетата омайвате момичетата с хубавите думи и малките понеже не схващат,че всичко е ебавка,се връзват.

darkl1ng
    Guest
    Когато са на 12-13-14, правейки секс децата пропускат други съществени неща,които са им отредени за този период от живота и в тва е проблема...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си