- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЖЕ ЛИ ДА Е ЗАБРЕМЕНЯЛА????
здравейте. онзи ден се случи нещо...бях с приятелката си. заедно сме от 1 месец и още не сме правили по сериозни неща като секс, та се задоволяваме само с натискне и фистинг...проблема е следния: имах сперма по члена и неволно си бръкнах в гащите, а след това в нейната вагина....таа мисълта ми е има ли възможност да е забременяла? мн ми е притеснено...моля ви кажете! 10х предварително!
Мисля че няма начин защото сперматозоидите умират на кислород само за 6 секунди.Но за по-сигурно и да не се тревожите толкоз-тест![]()
Зависи преди колко време си свършил.
Бтв, при фистинга се напъхва цялата ръка /поне до китката/. Думата, която търсиш, е петинг.
ne beshe na sekundata...moje bi 1 min ili malko po malko...i ne beshe mn dulboko...prosto q galeh
Първоначално написано от oburkan
ОООО абсурд не е възможно споко![]()
и аз мисля че не е възможноПървоначално написано от MaLkA_SlAdUrANkA^14
споко
![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
spored men nemojesh da zabremeneesh..ama nz ne sum lekar.Dopitai se do nqkoi ginekolog
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Oi....6ans ima....Postinor Duo...
btw uto4ni 4e ne znam kakvo e FISTING.....
znam dumi kato peting....zadovolqvane.....ama tova ne go znam .....ti siguren li si kakvo si napisal)
Uspeh))
Ами да ти кажа никой не се съмнява, че той може да забременееПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
Напълно НЕВЪЗМОЖНО е.
НЕ!
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Дам, невъзможно е да е забременяла .Първоначално написано от MaLkA_SlAdUrANkA^14
Средната скорост на изтрелването на спермата от члена е 75 км/ч тогаа може да забременее ама така да си бръкнал лекичко и дъра бъра...споко е![]()
маа фака
Няма причина за притеснение!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
1VO MN OT MNENIQTA SA KATO MOITO 4E SPERMATOZAIDITE OMIRAT OT KISLORADA TAKA 4E SPOX NQMA VEROQTNOST NO KATO SVAR6I6 E VAJNA XIGIENATA PREDI VSI4KO TAKA 4E VNIMAVAI DR PAT![]()
MI MN OT MNENIQTA SA KATO I MOITO 4E SPERMATOZOIDITE OMIRAT OT KISLOROD SPOX NQMA VEROQTNOST,AMA PREDI VSI4KO E VAJNA XIGIENATA ZATOVA DR PAT VNIMAVAI![]()