.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    на жената й трябват 100 неща, за да свърши. Спокойствие, нежност, предварителна настройка, да не се затормозява от мисълта, че не може да свърши, нежен и внимателен партньор. Между другото й трябва винаги клиторна симулация. Влагалището е копулативен орган, а не източник на удоволствие. Може да свърши по време на секс само, ако се стимулира и клитора. Обаче мацки, клитора не е само това от вън. на практика клиторът е по дължината на почти цялото влагалище и свързан с нерви с него. Влагалищен оргазъм няма-има оргазъм при акт, продиктуван от дразнене на тези нерви. Голям сноп от подобни нерви е G точкота. А ето и моя съвет-френска любов+стимулация на G точкота с пръст. намира се на горната сте на влагалището 2-3 см след входа му и се усеща като нещо по-изпъкнало. От стимулирането се получама усещане като че ли ти се пишка, но това отминава. Оргазъм, едновременно от двете е.............невероятен!
    that's what we're talking about само дето това зависи много от уменията на партньора, да те накара да се чувстваш така, все едно си доставяш удоволствие сам.. само че да ти го доставя той това вече си е до усет

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Въпроска
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    момиче не мисли-искам оргазъм, трябва да свърша. Избий си такива мисли и тревоги. Отдай се на момента. Абе вие не правите ли нещо импулсивно. да те метне на леглото без подготовка и без да очакваш и да те...........почне. да прокара ръка по венериния ти хълм без да очакваш или да речем навън. тия неща-аз това ще ти направя сега, а ти това после доста често осуетяват женския оргазъм. дай на гаджето си да прочете темата.
    Ми не мисля така и освен това да той е правил такива неща внезапно без предупреждения-страшно много ме възбуждат но не и чак да свършвам също и навън супер ми е яко обаче без край..
    Тогава какъв е проблемът. Самото удоволствие е много по-важно от оргазма. Понякога и аз не мога да свърша, но ми е било невероятно готино и съм оставала доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си