.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    mm triygylni4etata me kefqt a 4a6kite sa mi mn gadni ne me kefqt
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ахехаехахе и интересно като нямаш гърди кфо ше сложиш ф тая чашка ахеаххахе или ше има празно въздушно пространство, както съм виждала мн пъти и е супер смешно...не мислите кфо говорите
    А най-се дразна на такива,дет ходат само за да зяпат на кой банския му стоял грозно,кой бил дебел,на кой банския му бил от 5 лева и така...басии да не можеш да идеш на плаж..
    иначе триъгълници по-ме кефат

Аз съм с триъгълничетата,но и те си имат нещо като подплънки,е не чашка,ама караи..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    ахехаехахе и интересно като нямаш гърди кфо ше сложиш ф тая чашка ахеаххахе или ше има празно въздушно пространство, както съм виждала мн пъти и е супер смешно...не мислите кфо говорите
    А най-се дразна на такива,дет ходат само за да зяпат на кой банския му стоял грозно,кой бил дебел,на кой банския му бил от 5 лева и така...басии да не можеш да идеш на плаж..
    иначе триъгълници по-ме кефат
    между 'зяпам' и 'виждам' има огромна разлика...не мога да си зашия клепачите... и за твое успокоение никога не ме е интересувало кой как изглежда и как му стоят банските, просто го ВИЖДАМ и го споделям след това, без никфи лоши чувства

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мразя бански с чашки, колкото и малки гърди да имам. Не ме е срам, че са ми малки.. Предпочитам дори и триъгълници без твърдичко отпред, но не и с чашка .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

s triagalnici

rosu
    Guest
    Мисля, че тази година са по-модерни банските с чашка-и аз си взех такъв.Но ако повече ти отиват триъгълниците, не е нужно да следиш модата

Град
    По света и у нас :)
    Цитирай Първоначално написано от charovnata_
    triugulnici rulzzz
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Дреее ми на шундету за модата! и аз съм за триъгълници
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

SeXy{}liGlI4kAaA
    Guest
    4etoh v edno spisanie 4e tazi godina sa moderni celite banski i tezi s 4a6ka... :}

Град
    Ямайка:)
    Мен ме кефят повече банските с триъгълници, моите са такива, а и ми стоят по-добре.
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    откакто проимах какво да сложа в него , нося бански с триъгълници
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Мега фен
    Град
    София
    Еми аэ предпочитам триъгълниците
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми аэ предпочитам триъгълниците
    \/

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

az predpo4itam triugulnici.ina4e ako iska6 da e s triugulnici a misli6 4e ima6 maluk biust prosto si vzemi s podplunki no gledai ad ne sa mn debeli 6toto togava banskiqt suxne mn bavno. a i mn ot modelite se prodavat v komplekt s 2 4ifta podplunki. a i ot opit ti kazvam 4e banskite s 6tampa sa bokluci.sled 5 vlizaniq vuv vodata kartinkata se precakva i banskiqt stava kofti.

да, зависи от бюста! аз съм с 4ашки щото моя е средно голям!

Spored men e po moderno s triugulnici, no ako si imash biust e hubavo da e s 4ashka zastoto moeto mnenie e 4e gurdite bez sutien izglejdat po malki a kogato sa sus sa po golemi4ki zastoto te rastut otsrani i ako neiskash iskash biusta ti da izglejda po golqm si vzemi 4aska no az predpo4etah triugulnici zastoto moite cici sa sredni a i na men pove4e mi sedi 4aska ti sama si reshi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си