- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- BaNski.. 4asHka ili triagalnici..????
mm triygylni4etata me kefqt a 4a6kite sa mi mn gadni ne me kefqt
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
А най-се дразна на такива,дет ходат само за да зяпат на кой банския му стоял грозно,кой бил дебел,на кой банския му бил от 5 лева и така...басии да не можеш да идеш на плаж..Първоначално написано от sWeEt_SeEd
иначе триъгълници по-ме кефат
Аз съм с триъгълничетата,но и те си имат нещо като подплънки,е не чашка,ама караи..
между 'зяпам' и 'виждам' има огромна разлика...не мога да си зашия клепачите... и за твое успокоение никога не ме е интересувало кой как изглежда и как му стоят банските, просто го ВИЖДАМ и го споделям след това, без никфи лоши чувстваПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
s triagalnici![]()
Мисля, че тази година са по-модерни банските с чашка-и аз си взех такъв.Но ако повече ти отиват триъгълниците, не е нужно да следиш модата![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от charovnata_
Първоначално написано от comics
Дреее ми на шундету за модата! и аз съм за триъгълници
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
4etoh v edno spisanie 4e tazi godina sa moderni celite banski i tezi s 4a6ka... :}
Мен ме кефят повече банските с триъгълници, моите са такива, а и ми стоят по-добре.
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
откакто проимах какво да сложа в него , нося бански с триъгълници![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Еми аэ предпочитам триъгълниците![]()
[size=7][b][u]fosse cos
\Първоначално написано от Presley`n`Sum
/
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
az predpo4itam triugulnici.ina4e ako iska6 da e s triugulnici a misli6 4e ima6 maluk biust prosto si vzemi s podplunki no gledai ad ne sa mn debeli 6toto togava banskiqt suxne mn bavno. a i mn ot modelite se prodavat v komplekt s 2 4ifta podplunki. a i ot opit ti kazvam 4e banskite s 6tampa sa bokluci.sled 5 vlizaniq vuv vodata kartinkata se precakva i banskiqt stava kofti.
да, зависи от бюста! аз съм с 4ашкищото моя е средно голям!
Spored men e po moderno s triugulnici, no ako si imash biust e hubavo da e s 4ashka zastoto moeto mnenie e 4e gurdite bez sutien izglejdat po malki a kogato sa sus sa po golemi4ki zastoto te rastut otsrani i ako neiskash iskash biusta ti da izglejda po golqm si vzemi 4aska no az predpo4etah triugulnici zastoto moite cici sa sredni a i na men pove4e mi sedi 4aska ti sama si reshi![]()
![]()