.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Guest

кажеге си мнението

значи ходим с приятелката ми от близо 2г. в началото всичко беше перфектно но в последно време имам малък проблем - сексуалните ни контакти станаха много рядки,говоря за веднъж на седмица (случвало се е ида пропуснем). тя ми казва че и се спи,че е изморена,че я мързи и някви такива,питах я дали си има друг а тя отрича та въпроса на какво може да се дължи това?

Не си желан.. съжалявам.
    Нещо рано или късно ще се случи... и едва ли ще ти хареса..
    Успех
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Най-вероятно почвате да си омръзвате или поне на нея почва да и писва!Две години са си бая период и шанса е голям да ви писне един от друг!Но,ако наистина се обичате не би трябвало да има такава вероятност!Но понякога и в най-здравите връзки партньорите си писват в един момент и искат нещо ново!
    Но има и друго предположение може да има някъв личен проблем и не иска да ти сподели или просто наистина няма желание!

Хващай друга!

Две години или 20, ако човек е нормален и има чувства към партньора, иска редовен секс. Един приятел е женен от 8 години и пак се оплаква, че не му е достатъчен секса, а го прави повече от 1 път на седмица.

Guest
    death whore.. priqtelq ti e nimfoman.

Imam vruzka ot 3 godini i tochno tova omruzvane me trevoji ... Razdelihme se za 1 sedmica i sled tova sichko si bese dobre

За мен нимфоманията е нормално съществуване. Ако толкова си омръзвате, си кажете, че 1 месец не трябва да правите секс...или че можете да правите само петинг. Действа.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Не се притеснявай. Това е напълно нормално и на мен ми се е случвало. Имала съм подобни "сухи" периоди, в които не искам да правя секс с приятеля си (и ние ходим от 2г и няколко месеца).

Съвет - смени обстановката, изненадай я по някакъв начин. Просто направи нещо ново, нестандартно или каквото и да е - само да не сте го правили досега и да предполагаш, че ще й хареса.

Омръзнало й е еднообразието, не ти кръшка.

Айде, успех!
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Не се притеснявай. Това е напълно нормално и на мен ми се е случвало. Имала съм подобни "сухи" периоди, в които не искам да правя секс с приятеля си (и ние ходим от 2г и няколко месеца).

Съвет - смени обстановката, изненадай я по някакъв начин. Просто направи нещо ново, нестандартно или каквото и да е - само да не сте го правили досега и да предполагаш, че ще й хареса.

Омръзнало й е еднообразието, не ти кръшка.

Айде, успех!
    присъединявам се
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еднообразен секс? Липса на удоволствие при практикуването му? Липсва на чувства?

Град
    Разград
    Opredeleno ima ne6to... pri neq

Guest

Re: кажеге си мнението

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи ходим с приятелката ми от близо 2г. в началото всичко беше перфектно но в последно време имам малък проблем - сексуалните ни контакти станаха много рядки,говоря за веднъж на седмица (случвало се е ида пропуснем). тя ми казва че и се спи,че е изморена,че я мързи и някви такива,питах я дали си има друг а тя отрича та въпроса на какво може да се дължи това?
    neznam no ako si i omr1znal i ima dr i te zareje posle shte ti se moli da se v1rne pri teb prosto ne pravi gluposti zashtoto ne si zaslujava za 1 momiche ili jena vinagi ima i drugi prosto imai t1rpenie ako ne se poluchi s1s drugite saveti!! USPEXI!! \/

Мега фен Аватара на koalka
    Възможно е и чувства да няма, не знам.Това тя трябва да ти каже.Ако се случва само тая седмица, явно наистина ти казва истината.Но ако е редовно явление се замисли.

ами предразположи я малко....нали се сещаш...малко романтика,масаж,подараци,п глези я малко....

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Mi kvo da ti kaja, pri men e sushtiq sluchai... vse po-rqdko pravim sex, sushto sme zaedno ot pochti dve godini ... i da az si imam "drug" sega estestveno vsichki shte me napadnat; no ako tq si ima drug , znai 4e moje bi s teb neshto i lipsva ili prosto ima nujda ot malko raznoobrazie; na kakvo se dulji ne znam, doskoro vsichko ni beshe OK , no sega ... . Mi uspeh vi pojelavam dano se opravite (i nie su6to )

Ти хубаво се чукай с друг, но преди това скъсай с приятеля си. Не е гадно да се влюбиш в друг и да поискаш да си с друг, гадно е да мотаеш човек, с когото си от толкова време.

Град
    Sofia

Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    Mi kvo da ti kaja, pri men e sushtiq sluchai... vse po-rqdko pravim sex, sushto sme zaedno ot pochti dve godini ... i da az si imam "drug" sega estestveno vsichki shte me napadnat; no ako tq si ima drug , znai 4e moje bi s teb neshto i lipsva ili prosto ima nujda ot malko raznoobrazie; na kakvo se dulji ne znam, doskoro vsichko ni beshe OK , no sega ... . Mi uspeh vi pojelavam dano se opravite (i nie su6to )
    След като ти трябва разнообразие и някой нов, защо не му кажеш , че се разделяте. Ще ти кажа, че това което правиш само ще нарани партниора ти, а ти очевидно не го обичаш след като искаш да го нараниш и цялата ти връзка е мъгла за теб и все едно никога не си имала истински човек до себе си, което ще рече , че си си изгубила две години от живота и никога няма да си ги върнеш

По темата. Какво да ти кажа един приятел също ходи с едно момиче вече сигурно трета година,от година и половина живеят заедно и там нещата са така, даже понякой път и повече от седмица,а ежедневията са им доста напрегнати. Дали не е от това , че наистина е изкарала тежък ден? Незнам според мен организирайте си някаква ексурзийка за уикенда и да сте си само двамата на спокойствие.
    Наистина в разнообразието му е майката
    Дори и да има друг едва ли ще ти кажа и все пак ти най-добре знаеш как да я провокираш да ти каже
    Голям размер на картинката! /machoka/

ili ima drug i izpitva ne6to po seriozno kum nego ili se 4uvstva grozna a tova e ot lipsata na vnimanie!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    ...ili se 4uvstva grozna a tova e ot lipsata na vnimanie!
    Да! Да! Да! Особено ако сексът, който рпавите, не я кара да се чувства секси, желана и красива /например не я докосваш с желание, а направо тръгваш да я ръгаш и не И казваш колко е секси и добра/, как да го желае?

Град
    SOFIA

[quote="love_girls"]
    Цитирай Първоначално написано от sexy_tigar4e_MM
    След като ти трябва разнообразие и някой нов, защо не му кажеш , че се разделяте. Ще ти кажа, че това което правиш само ще нарани партниора ти, а ти очевидно не го обичаш след като искаш да го нараниш и цялата ти връзка е мъгла за теб и все едно никога не си имала истински човек до себе си, което ще рече , че си си изгубила две години от живота и никога няма да си ги върнеш

quote]
    Ne e vqrno , che ne go obicham , kato ne si izjivql neshto , kato ne znaesh tochno za kakva situacia stava vupros , po-dobre si trai

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ти хубаво се чукай с друг, но преди това скъсай с приятеля си. Не е гадно да се влюбиш в друг и да поискаш да си с друг, гадно е да мотаеш човек, с когото си от толкова време.
    Ot kude si tolkova sigurna che se chukam s drugia?

Значи се оплакваш, че гаджето ти не те чука достатъчно, хващаш си друг и не правиш секс с него? Много безсмислено, дете.

Град
    Варна
    Незнам на какво се дължи това,и аз ходя почти 2 години с едно момче,но до сега не сме си омръзвали...седнете и поговорете най-добре за да разбереш какво става.!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    SOFIA
    Ситуацията не е от значение. Когато човек обича и нещо куца, не си хваща тъпкач, а обсъжда положението с партньора и се опитват да променят нещата.
    Ooo naprotiv ot mnogo golqmo znachenie e konkretniat sluchai! Mnogo e lesno taka otstrani da sudish drugite i da si razumen , kogato ne stava vupros za teb.

Град
    SOFIA
    Значи се оплакваш, че гаджето ти не те чука достатъчно, хващаш си друг и не правиш секс с него? Много безсмислено, дете.
    Ne e zaradi sexa , v osnivata na neshtata stoqt suvsem razlichni neshta, ne sum dlujna da obqsnqvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си