.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

частен ученик в англ. гимназия

Хай пипъл Имам едно въпросче. Ако има някой ,който преди да е ходил на изпитите за частен ученик в английската гимназия, дали може да ми каже нещичко за устния изпит. Понеже още се чудя как да се подготвя за него, а ни дадоха теми, върху които ще трябва да говорим ,та се чудя какво да подготвям по тях. Примерно едни от тях са : "Houses&Buildings", "Sports&Facilities", "The Physical World-Nature, Disasters, Weather, Climate, Animals&Insects".... Много ще съм ви благодарна, ако ме насочите

до колкото знам е много лесен изпита и не ти трябват определени знания ако има6 дар слово нема да имаш проблем

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Така като се засичам в темичката....8-ми клас ще да си.Та значи моя съвет е да си развиеш темите писмено,преди изпита.Ако те мързи,можеш да помолиш някоя по-голяма приятелка-приятел да ти услужи ако си пази от минали години материали.Дават се почти едни и същи теми.С различни заглавие,но става въпрос за едно и също.Принципно устния изпит се води за доста по-лесен и затова на него се изкарват значително по-високи оценки сравненение с писмения.Все пак не го подценявай,а се подготви с каквото можеш.Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

само да спомена че и някой тарикати дори не го правят този изпит а и от него не ти зависи нищо нали вашите плащат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си