.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

На колко год се появява спермата

На колко год се появява спермата и как се разбира кога се е появила ?

ра4о8
    Guest

Re: На колко год се появява спермата

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На колко год се появява спермата и как се разбира кога се е появила ?
    като си пробиеш с дупка в тушаците и се появява сперма. използвай бормашина, за да видиш какво чудо ще сътвори техниката!

Оф днеска 100 такива теми ПОТЪРСИ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕШ!

Град
    В страната на чудесата
    Moje i na 10 moje i po raqno moje i po kasno....zavisi ot 4ovek....na men mi doide na 9.....
    Kak se razbira ....ami po nevolnata eqkolaciq....ili izprazvane prez no6ta.....to ti kak iska6 da razbere6 s fax li

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    Moje i na 10 moje i po raqno moje i po kasno....zavisi ot 4ovek....na men mi doide na 9.....
    Kak se razbira ....ami po nevolnata eqkolaciq....ili izprazvane prez no6ta.....to ti kak iska6 da razbere6 s fax li
    на 9?! Нормалното е на 14-16 год..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кога се образува в тялото или кога излиза навън?

Повече от фен Аватара на air_wisp
    ся аз ще дам компетентно мнение
    така...спермата при някоя се появява по-рано, при други по-късно. При мен на около 12-13-14 се заформи вече бяла и гъста, а преди това беше жълта и си мислех, че съм повреден. Тва беше щото почнах рано с чекиите Ето така и ще разбереш. Лъскаш бастуна докато ти стане мн яко! Тва якото са вика оргазъм и при него се отделя сперма. Пробвай и ще разбереш имаш ли...и ако е жълта и в малки количества не се паникиосвай ще стане бяла и лепкава и в много количества ама след време като ти порасте голям
    маа фака

по принцип 13-16 години ,но на по развитите по рано примерно при мен беше на 11... така чеее.... аве кво се притесняваш толкова ?
    Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214

ebati zletacite ste .. na mene oshte kato noseh pampers mi doide .. i v qslata praskaj drugite mom4eta s neq .... haresfvashe im !~
    iskam da pravq svirki :P~

12-13-14 .. ЗАВИСИ ..
    ;]

Цитирай Първоначално написано от krasivoto@--:-cvetence
    MI KAM 8 9 GODINI
    Да не си пила нафта? -С ИЗВИНЕНИЕ- При всяко 1 момче което се развива нормално се появява към 12-13 години

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Всеки ден някой 9 годишен хлапак пуска по 1-2-3 такива теми,когато-тогава.!!!
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Guest
    na men mi doide na 13...kato si prawih 4ekiq

Град
    Село.София
    Зависи от Момчето на сяко момче му се появява различно а как се познава като люштиш бастуна и като се задоволиш ти излиза една бяла течно ако сега ти е дошла ще ти е нещо като прозрачна вода
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Както при момичетата,така и при момчетата е индивидуално.Нормално е на 12-13-14-15.Там някъде......
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    след влизането в пубертета, най-често на 12 годишна възраст.

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Levane
    Зависи от Момчето на сяко момче му се появява различно а как се познава като люштиш бастуна и като се задоволиш ти излиза една бяла течно ако сега ти е дошла ще ти е нещо като прозрачна вода
    Точно така.Строго индивидуално е според развитието на момчето

Голям фен Аватара на 50cent
    oole kato mi doide za purvvi put mnogo se kefih i se radvah vikam si sq sum super pi4 6tom imam sperma no sega kato zapo4nah v po golqmo i po golqmo koli4estvo mi idva da se kastriram koeto sled kato si napravq deca nqma da e lo6a ideq

Голям фен Аватара на 50cent
    vie 6eguvate li se we kak na 12 - 15 godini na men na 9 - 10 ne e 4estno i az iskam po kusno po malko muki pove4e sex

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от belerofone
    ti v red li si ?!?! imam sperma ot 3 godini a sam na 14....... doide mi na 11

Guest
    При мен на 9 \/

На 114 години минимум.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    ся аз ще дам компетентно мнение
    така...спермата при някоя се появява по-рано, при други по-късно. При мен на около 12-13-14 се заформи вече бяла и гъста, а преди това беше жълта и си мислех, че съм повреден. Тва беше щото почнах рано с чекиите Ето така и ще разбереш. Лъскаш бастуна докато ти стане мн яко! Тва якото са вика оргазъм и при него се отделя сперма. Пробвай и ще разбереш имаш ли...и ако е жълта и в малки количества не се паникиосвай ще стане бяла и лепкава и в много количества ама след време като ти порасте голям
    Аз съм на 13 и като пробвам изпитвам оргазм, но не излиза нищо. Само като си отворя оная работа има много бледникава течност която е покрила всичко. Но да се изпразня - немога. Един от класа ни всеки част лъскаше и блузата му се намокряше, а при мен....неще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си