- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко год се появява спермата
На колко год се появява спермата и как се разбира кога се е появила ?
като си пробиеш с дупка в тушаците и се появява сперма. използвай бормашина, за да видиш какво чудо ще сътвори техниката!Първоначално написано от Анонимко
MI KAM 8 9 GODINI![]()
Оф днеска 100 такива теми ПОТЪРСИ МАЛКО ПРЕДИ ДА ПИШЕШ!
Moje i na 10 moje i po raqno moje i po kasno....zavisi ot 4ovek....na men mi doide na 9.....
Kak se razbira ....ami po nevolnata eqkolaciq....ili izprazvane prez no6ta.....to ti kak iska6 da razbere6 s fax li![]()
на 9?! Нормалното е на 14-16 год..Първоначално написано от belerofone
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Кога се образува в тялото или кога излиза навън?![]()
ся аз ще дам компетентно мнение![]()
така...спермата при някоя се появява по-рано, при други по-късно. При мен на около 12-13-14 се заформи вече бяла и гъста, а преди това беше жълта и си мислех, че съм повреден. Тва беше щото почнах рано с чекиитеЕто така и ще разбереш. Лъскаш бастуна докато ти стане мн яко! Тва якото са вика оргазъм и при него се отделя сперма.
Пробвай и ще разбереш имаш ли...и ако е жълта и в малки количества не се паникиосвай ще стане бяла и лепкава и в много количества ама след време
като ти порасте голям
маа фака
по принцип 13-16 години ,но на по развитите по рано примерно при мен беше на 11... така чеее.... аве кво се притесняваш толкова ?
Ako iska6 da vampirqsa6 ela i poseti novata online igra.... link>> http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=17214
ebati zletacite ste .. na mene oshte kato noseh pampers mi doide .. i v qslata praskaj drugite mom4eta s neq .... haresfvashe im !~![]()
iskam da pravq svirki :P~
Да не си пила нафта? -С ИЗВИНЕНИЕ- При всяко 1 момче което се развива нормално се появява към 12-13 годиниПървоначално написано от krasivoto@--:-cvetence
Всеки ден някой 9 годишен хлапак пуска по 1-2-3 такива теми,когато-тогава.!!!
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
na men mi doide na 13...kato si prawih 4ekiq
Зависи от Момчето на сяко момче му се появява различно а как се познава като люштиш бастуна и като се задоволиш ти излиза една бяла течно ако сега ти е дошла ще ти е нещо като прозрачна вода![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Както при момичетата,така и при момчетата е индивидуално.Нормално е на 12-13-14-15.Там някъде......
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
![]()
Подплатен ли съм в зелено, аз съм романтичен, и към всяка хубава жена съм със подход за мен типичен.
Точно така.Строго индивидуално е според развитието на момчетоПървоначално написано от Levane
oole kato mi doide za purvvi put mnogo se kefih i se radvah vikam si sq sum super pi4 6tom imam sperma no sega kato zapo4nah v po golqmo i po golqmo koli4estvo mi idva da se kastriram koeto sled kato si napravq deca nqma da e lo6a ideq
vie 6eguvate li se we kak na 12 - 15 godini na men na 9 - 10 ne e 4estno i az iskam po kusno po malko muki pove4e sex
ti v red li si ?!?! imam sperma ot 3 godini a sam na 14....... doide mi na 11Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
При мен на 9 \/
Аз съм на 13 и като пробвам изпитвам оргазм, но не излиза нищо. Само като си отворя оная работа има много бледникава течност която е покрила всичко. Но да се изпразня - немога. Един от класа ни всеки част лъскаше и блузата му се намокряше, а при мен....нещеПървоначално написано от ^SpideR^
![]()