.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Guest

za obezkosmqvaneto na triygylnika (speshno)

zdraveite.
    imam tozi problem... brysna si kosmite otdolu ot dosta vreme i sega kogato gi obrysna vednyj i na vtoriq den veche e grubo i izlizat edni pypchici ujasno e... oshte ne sym spala s gadjeto si i se pritesnqvam che predi vseki sex trqbva da chakam 3-4 dni che da porasnat gadnite kosmi i da gi obrysna pak. kakvo da pravq? imate li i vie tozi problem? kak se spravqte? i vinagi li ste gladki predi polov akt ili si pozvolqvate da ste leko "bodlivi"? pomognete mi molq, speshno e!

действай с епилатор аз така правя

Guest
    nai-dobre e s kola maska i to topla. V nachaloto boli, no se svikva. Predi i az se brysneh i znam za kakvi pypchici govorish. Moq syvet e s kola maska na men mi izlizat pak za 3-4 sedmici.

Guest
    da, no kosmite mi sa dosta debeli i ne znam dali shte uspeqt da se mahnat. :S (((((

Голям фен
    Град
    botevgrad
    И аз преди бях със самобръсначка,но вече минах на епилатор.че боли - боли си,няма кво да се лъжем,но поне болката си струва,защото следващите 3-4 седмици няма нито едно косъмче

idi na kozmetik be mila

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си