.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Probvali li ste s pinseta?

1. Neka pi6at tezi momi4eta, koito sa probvali da obezkosmiat triagalnika si s pinseta.Pi6ete zaslujava li si i sled kolko vreme vi ponikvat kosam4eta.
    2. Koi kak si maha kosmite na triagalnika?-epilator, kola maska, pinseta, brasna4? KAK?

Ми да ти кажа чесно-не е подходящо.Разбирам да използваш кола маска или епилатор и после каквото е останало с пинсетката,ама цялото става много бавно.Не боли чак толкова ама колко време трябва.Не си струва.Аз използвах самобръсначка за триъгълника,но ти не прави тази грешка-космите стават по-дебели:ужас!И понеже ме е страх от кола маската на триъгълните,сега си събирам пари за епилатор.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Ми да ти кажа чесно-не е подходящо.Разбирам да използваш кола маска или епилатор и после каквото е останало с пинсетката,ама цялото става много бавно.Не боли чак толкова ама колко време трябва.Не си струва.Аз използвах самобръсначка за триъгълника,но ти не прави тази грешка-космите стават по-дебели:ужас!И понеже ме е страх от кола маската на триъгълните,сега си събирам пари за епилатор.
    O mila az predi dosta godinki sam ia napravila taia gre6ka sas samobrasna4kata.I sega kato probvah s pinseta takiva ogromni kosmi izlizat 4erni i s korenite zaedno,ama edni ugoeni naprao.Ama naistina mn vreme otnema-az probvah i 1/5 ot triagalnika ne obezkosmih i me domarzia ve4e.Az zatova pitam dali si zaslujava.Za6toto s kola maska i s epilator ne moga da tarpia-imam epilator, no ne moga prosto.

Nai-glupavoto ne6to koeto moje6 da napravi6. Purvo boli, vtoro bavno e, treto - gubi ti vremeto!! Li4ko az sum si mahala osmite s pinseta 1-2 puti i to samo otstrani, na bikini liniata. Ina4e sega gi maham s kola-maska, vsi4ko, ako ne sama, to na kozmetik, lqtoto - zadaljitelno!!

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

ahaha za go praq tfa na4i byrvo gi brysna i kato porasnat malko sled 3-4 dena gi maham ama mn igra4ka be opitah s kola i se otkazah mn bolii ian4e baq vreme ne mi niknat okolo sedmica i ne6tu ama posled stavat 4erni to4ici .ina4e naistina kosmite izlizat s korena i toi edin debel bqlo-poluprozra4en mn me kefi
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Повече от фен
    Разликата е,че болката е концентрирана само в/у изваждане на един косъм и това ви успокоява...като цяло е тъпо, щото боли за по дълъг период от време...докато махнеш всичко ше откачиш, не става...за изостаналите косми, след кола маска или епилатор е ок

Az ne sum probvala s pinsetka ma i ne milq da opitvam mn bolezneno mi se stryva a i mn vreme... Ina4e si karam sus samobrasna4ka i mn gadni stavat kosmite.Prosto s epilator mn me boli a s kola maska me e strah
    gLeDaTe S n3D0yM3ni3 Sp34eLiX Li Va6eT0 iZiSkaN0 Pr3Zr3nIe? ZaViJDa73 i iMa Za kAkv0... kY4Ka M3 NaRi4At3, KyRvA m3 NaRi4At3 I kV0 0t TvA NaLi NaD vAs St0q...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Само аз ли съм позитивно настроена към пинсетката ?! Вярно че е доста играчка но не боли чак толкова.Може би първия път ще е неприятно усещането но като цяло не боли, а и знаеш че след всеки следващ път космите стават по тънки боли все по малко.Според мен си струва да се обезкосмяваш с пинсетката, особено ако си като мен и изпитваш страшна болка от кола маска и епилатор.НА мен ми никнат след 2рата седмица някъде

Пробвала съм и не боли,но е бавна процедура.

Много е трудоемко с пинсета.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз също съм положително настроена към пинсетката, защото боли малко и космите ги няма с корена и но не бих си играла

бтв пробвала съм, но понякога ми потича кръв
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alice sw

бтв пробвала съм, но понякога ми потича кръв
    Да не би да е от това че хващаш косъма по към края му? Опитай като го хващаш по-близо до кожата - тогава боли още по-малко

Guest
    благодаря на вси4ки =D> след време може и да пробвам с пинсета

според мен с пинсета е доста ефикасно и доста по-безболезнено за разлика от епилатор или кола маска. Единственият проблем е, че е много бавно.

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    според мен с пинсета е доста ефикасно и доста по-безболезнено за разлика от епилатор или кола маска. Единственият проблем е, че е много бавно.
    ahmz ama edva li e po efikasno ot kolata de...ama e po-bezbolezneno i na mene li4no mi e mn zabavno sybiram si gi si4kite kosym4eta vyrhu edna sylfetka mn im se kefa dokato se trupat i na korenite im se kefq edni takiva mazni4ki aaa luda sym

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    ahmz ama edva li e po efikasno ot kolata de...ama e po-bezbolezneno i na mene li4no mi e mn zabavno sybiram si gi si4kite kosym4eta vyrhu edna sylfetka mn im se kefa dokato se trupat i na korenite im se kefq edni takiva mazni4ki aaa luda sym

pone v tozi dylyg period na vreme,kogato si gi maha6 edno po edno se zabavlqva6 6te vzema i az da probvam utre 4e nqmam ko da praq cql den.Da vzema i az da se pozabavlqvam malko
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Abe ne 4e ne sum pozitivno nastroena kym pinsetkata-hi4 ne boli i ne e 4ak tolkova dosadno...ama nz za6to ot neq mi niknat mnogo podkojni kosum4eta.Az li ne pravq ne6to kakto trqbva

Guest
    Аз си ги махам с пинсетка, защото не мисля, че ще издържа на епилатор или кола маска, а и кожата ми каквато е чувствителна си предстваям каква ще стане. С пинсетката почти не ми се зачервява и всъщност не е толкова бавно. Държи някъде 1 седмица и нещо.

Guest
    Ами да ви питам само на триъг. ли си обезкоснявате с пинсета или и отдолу,навсякъде?:Р

Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka

pone v tozi dylyg period na vreme,kogato si gi maha6 edno po edno se zabavlqva6 6te vzema i az da probvam utre 4e nqmam ko da praq cql den.Da vzema i az da se pozabavlqvam malko
    probvai ama gledai da gi vadi6 na dolu 6toto ako gi dyrpa6 na gore moje da ti izlqzat podkojni kosym4eta aa nz dali sa izrazih kakto trqbav

Guest
    probvah s pinseta ne me boli a s1rbi ina4e mnoooooooogo e bavno

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka

probvai ama gledai da gi vadi6 na dolu 6toto ako gi dyrpa6 na gore moje da ti izlqzat podkojni kosym4eta aa nz dali sa izrazih kakto trqbav
    ammm razbrahte misi
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си