.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Guest
    Спермата дори е полезна, колко е глупава

да, премахва рака на гърдите

освен това, сексът не беше ли само за удоволствие на мъжа?

между другото това с пръста в ануса не е същото, то се прави за кеф на мъжа, не на жената, за разлика от изхвърлянето върху лицето

Guest
    EVALATA PICHAGA !!!!

Ne i se izwinqwai , prosto chakai dokato tq ti se obadi i togawa i naprawi nqkwa mila fizionomiq i tq shte se wurne pak

Ako towa koeto kaza e realno , ti prawq EVALA i az predi prawih tiq nomera dokato priqtelkata mi weche i kef da swurshwam w liceto !!!

Produljawai !

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ти си бахти простака
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

ужасен сиии
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Вината си е изцяло твоя и ако бях на нейно място, нямаше да те погледна повече. Опитай се да и се извиниш, въпреки не го аслужаваш. Как поне веднъж не мислите преди да правите нещо.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Абе вие които подкрепяте тоя изрод сте същите като него!Изверги гнусни!Дано и на вас да ви се случи нещо гнусно да разберете какво е!А тия дето оправдават гнусарските си спермени изпълнения с това че спермата била полезна са големи боклуци които могат на черното да кажат бяло само да стане каквото те искат!Вие сте болни мозъци и не заслужавате жена да видите в живота си!А и то коя истинска жена ще ви пусне,само някоя долнопробна курветина!А към гнусния курвар-автора на темата мога само да кажа дано момичето му се окаже свястно и не го погледне повече защото той и такива като него друго не заслужават!Изверги!

Град
    не е установено още :]]

.....

ми то и аз мразя да ми свърши моя в устата щото , смисъл , ... не че ме гнус ма не ми е супер чак а пък ако искаш да й се извиниш,лично я потърси там,където живее и поговорете за това ! Желая ти успех \/

ееее човек ти си много зле бе Как може да и се изпермиш в лицето бе ?! Ами нз дали тя пак ще те погледне ама ако те и се извини и моя савет е : ПОВЕШЕ НЕ ПРАВИ ТАКА !!!!
    Fitness Forever

аре бе авторе кажи нещо какво стана, мацката ти жива ли е мъртва ли е?

и между другото пичът наистина е герой какво толкова като й е свършил в лицето? хайде някой да обясни как точно е повредена мацката след такъв акт

Guest
    браво пич за финта =D> то ако спермата имаше вкус на шоколад щяха да се избиват да я гълтат ама тогава нямаше да им даваме, деба тъпите шунди...да не би пичките ви да имат вкус на сладолед ве ей

ванката
    Guest

321

Цитирай Първоначално написано от Dark_beauty_m
    аре бе авторе кажи нещо какво стана, мацката ти жива ли е мъртва ли е?

и между другото пичът наистина е герой какво толкова като й е свършил в лицето? хайде някой да обясни как точно е повредена мацката след такъв акт
    АБЕ ТУКА ПОЛОВИНАТА ФОРУМ МЕ КРИТИКУВА ЗА НЕщО, КОЕТО СИ ГО ИЗМИСЛИХ! ВСИЧКИ КАЗВАТ: ТОВА Е МНОГО ЛОШО, ТИ СИ ГАД! АХАХАХА! АБЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ТЪПИ, ДА МИ СЕ ВЪРЖЕТЕ! ПЪК И ИСТИНА ДА БЕШЕ, КАКВО ТОЛКОВА?!? И ЗАДА НЕ ВИ ЗАТОРМОЗЯВАМ ПОВЕЧЕ - ТЕМАТА Е ЕБАВКА!

Guest
    Ебавка е не темата а ти самият и тези простаци и мръсници които те подкрепят и нямят грам мозък в главите си за да разберат че това не посегателство върху правото на личния избор на момичето.Но и аз какво ви обяснявам-момчетата са егоистични,подли и долни същества които нямат мозък и затова мислят с единствената правилно функционираща глава която имат!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако аз бях на нейно място, никога повече нямаше да имаш нещо общо с мен, щеше да си търсиш друго парче месо за ебане.

Всъщност кво се обяснявам.. аз никога нямаше да съм ти приятелка ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Село.София
    Кфо налегнахте момчето нее искало .... просто отиваш до тях и се извиняваш казваш че нее било нарочно... и толкос..
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    Налегнахме момчето щото заради такива като него свестните момичета се разочароват и страдат по някой като него и не искат да чуят за мъже.

Guest
    много яко браво ве пич няма да става само пак каквото искат момичета и те ще го преживят е едно изцепване в устата голяма работа се едно си ял ванилия

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    много яко браво ве пич няма да става само пак каквото искат момичета и те ще го преживят е едно изцепване в устата голяма работа се едно си ял ванилия
    Za6to ne si q izqde6 ti tazi vaniliq,a?

Guest
    колко ме забавляват просташките мнения на загорели човечета...ако продължавате с такова държание,мили момчета,в скоро време няма да има момиче,което да ви пусне... :] Ако ще да е дебело и грозно[...ee аз не съм сигурна какви момчета сега ви пускат...а момичета имах в предвид]
    По темата:Темата е ебавка,няма смисъл да я коментирам...Човек с такова отношение няма къде да си намери някого да чука..Плюс това дори някой да го направи на гаджето си/макар,че няма/момичето съм убедена,че няма да прости.Доста високи принципи имат някой..а и са гнусливи.Ако не искате да се излагате,запазете загорелите си коментари за себе си...Макар,че е анонимно и в "истинския" живот надали имате с кого въобще да общувате.

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Приятелката ми е много, ама много сърдита!

Цитирай Първоначално написано от ванката
    Ами ето го проблемът:
    Много исках да се изхвърля в устата на приятелката ми, но тя винаги отказваше. Вчера правим каквото трябва и тя е застанала в кучешката поза. По едно време вече почти ще свършавам и си го вадя, но вместо да й сврърша на гърба се изплюх леко, все едно че съм се изхвърлил. В този момент приятелката ми се обърна да погледне и в този момент й се изхвърлих върху лицето. Тя започна да крещи и да ме удря и си тръгна. Сега си е изключила телефона и не знам как да й се извиня!
    Давайте съвети какво да правя!
    mi tq e nqkoq cikla tam,kolko sperma si q opliskal,2 kila li? kao te obi4a nqma da ti se syrdi za tova.....
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Guest
    fire_magic,е тва вече не мога да го повярвам че ти го пишеш.Мислех че си яко момче ама виждам че 1вото впечатление лъже.Как не разбирате че 1.спермата е гнусна.2.НЕ Е честно спрямо момичето тя да каже че не иска и вие да не го приемете и изненадващо да го направите тва. и 3. само един комплексар може да разсаждава "Какво толкова е станало?" и жалко че жените не могат да ви пръскат с подобни гадории да видите какво е а те да ви казват:"Е какво толкова,нали мирише на ванилия."

Guest
    аве ей пендел престани с тия морали и хвани и си ги начукай в гъзЪ
    тук сме миcогинисти (ако въобще имаш представа какво значи това)

и между другото, тъпа путко, жените МОГАТ да пръскат, казва му се squirting на английски и не е пикня,

освен това, неграмотно животно, пише се "разсЪждавам" не "разсаждавам"

айде марш, обирай си лайната оттук

Guest
    Дам...и момичетата са много гадни...Аз например веднъж вързах приятеля и му напъхах вибратор в гъз* му....Беше се изгаврил с мен по подобен начин :] върнах му го и му разбих сърцето.И сега още е влюбен в мен,ама си имам принципи..Беше му доста неприятно после Няма нищо по забавно от това да държиш в ръчичките загорели момченца

Guest
    П.П. "Интелектуалец" мил...като си толкова умен и използваш тези изключително трудни за разбиране думи.Защо ги използваш?Хехе не е нужно да отговаряш на този въпрос..Да се опитваш да се направиш уникален с интелекта си не е най-доброто нещо,което можеш да направиш.
    Като ти прочетох мнението се усмихнах и си помислих "Обичам "интелектуални надувки....който всъщност са по грозни и от баба ми " /а това,че си грозен и тъп извън "виртуалния"/ако знаеш какво означава това/свят е ясно.
    П.П.2Моля не отговаряй на мнението ми...Мисля,че е ясно какво ще кажеш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    П.П. "Интелектуалец" мил...като си толкова умен и използваш тези изключително трудни за разбиране думи.Защо ги използваш?Хехе не е нужно да отговаряш на този въпрос..Да се опитваш да се направиш уникален с интелекта си не е най-доброто нещо,което можеш да направиш.
    Като ти прочетох мнението се усмихнах и си помислих "Обичам "интелектуални надувки....който всъщност са по грозни и от баба ми " /а това,че си грозен и тъп извън "виртуалния"/ако знаеш какво означава това/свят е ясно.
    П.П.2Моля не отговаряй на мнението ми...Мисля,че е ясно какво ще кажеш
    не, не ти е ясно, гнусен сноб нещастен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си