- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ромският проблем в България
В старото си училище съм имал приятели роми и даже сега като се видим ме поздравяват,здрависваме се.Нищо,че са от село.Аз не се мисля за големия гражданин и просто се държа човешки с тях - като с хора! И резултата е изумителен.Няма циганин,с който да се държиш човешки,а той да не ти отвърне със същото.
Това е моето мнение...
Incomplete..........
верно,я по-добре ние да отидем в Индия та да не пречим на братята цигани да живеят както искат..сега да се върнем там ли?![]()
какви са тез хипарщини от тебе,екс? ..![]()
аз не казвам,че има значение какъв е цвета на кожата или колко си умен,наистина никой не си избира къде и какъв да се роди.само че на тези хора не им е мястото тук.
а ако някой определи, че на теб не ти е мястото тук? трябва ли да те рием по мазета и тавани?Първоначално написано от _donna_
![]()
добре защо винаги намесвате едни безкрайни "ако"-та.а ако някой определи, че на теб не ти е мястото тук?
ами АКО бях сериен убиец и бях изнасилил и убил жестоко шест малки момиченца щях ли да искам за себе си същата присъда каквато бих АКО не бях убиец? ..![]()
от позицията на българка.и ти от каква позиция изказваш такова величествено съждение???
аха, значи да се придържаме към поточно мислене без ако"? добре, значи ти не можеш да планираш какво ще направиш е следващата секунда....
![]()
за 1 час плануване напред - само за тоя кратък период - използваш над 1000 конюнктивни и дизюнктивни съждения
да не говорим, когато измеренията на света в мисловните ти процеси станат абстрактни...
![]()
пфф..куенч,много добре знаеш за кво ти говоря,гадно копеле..
екс,предполагам,че всеки мърляк с български паспорт е българин..
не, не обясняваш достатъчно добреПървоначално написано от _donna_
хилядите "ако" а навсякъде около теб, съжалявам - така са изградени всички велики неща в историята на човечеството
добре,сега ще се опитам да ти обясня..
едно хипотетично "ако" води до друго такова,което няма никакъв шанс за осъществяване в реалността.или поне не в периода,който ни интересува.накрая реалностите,които ни заобикалят остават на заден план и ние започваме да се редуваме кой ще разкаже по-вълнуващата приказка наречена "ако",която най-често се развива в миналото/ако СЕ БЯХ РОДИЛА циганка../.на тези особени "ако"-та пречи и субективната ни,човешка,ненужна и неправилна преценка за добро и зло.когато търсиш морално удовлетворение за себе си/ето аз не мразя циганите,колко съм човечен/ можеш да си абстрактен колкото искаш и да измисляш хиляди варианти.но когато разговорът опира до това кое ще подобри нашето качество на живот в реалността място за "ако"-тата ти/поне такива каквито са/ няма.
един циганин работи..двама,сто..двеста.Циганина работи - ти не... той е по-полезен от теб!
а останалите?не си дупчат билетите по градския транспорт,
стоят по затворите,за да може медицински сестри с 250 лв. заплати да ги хранят,не си плащат тока и водата с години..?
а сега си представи следната ситуация-аз работя.
екс,има ако-та и ако-та..
какво работя хиииич не е твоя работа.
добре,намери ти източници и ми предложи една статистика,готова съм да я приема и ако тя е различна от моето твърдение ти давам правото да ме убиеш с камъни/или с метални тръби/..
за чичковците,които не са в затвора..
не можеш да пренебрегваш един проблем,защото има друг,по-голям от него.ти си като пича с графитите.щом има убийства тия дето драскат графити са самата невинност.явно чичковците са по-трудно уязвими.тях също ги мразим,ама не помага.
За други не се сещам.Първоначално написано от exploitedteen
горките очарователни хулигани-цигани ..![]()
не смятам повече да спорим,просто ми писна.
и без това тоя спор няма да докаже или промени нищо.
живи и здрави.
Това, че не се сещам за други не означава, че нямаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ето, тва е форум, имаш време да потърсиш
"когато спиш, врагът не спи - войнико, спи повече - изтощи врагът от безсъние!"
Решихте ли какво ще правим с циганите![]()
![]()
![]()
f Indiqqqqqqqqq \/ \
/ \
/
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Ми хубаво ще е Аушвиц да отвори гостоприемно врати....
Само Аушвиц лиПървоначално написано от loyal_88
Ааа това е само като за начало... А ако няма достатъчен капацитет може и по мазетатаПървоначално написано от Guderian
![]()
Тази измет трябв да се събере и всички да отидат в Индия където си им е мястото.
Именно. "Работата ще ги направи свободни" мангалите...Първоначално написано от Totalitarianist
Къде забравяш турците и негритеПървоначално написано от loyal_88
![]()
Ето човека от който се започна всичко
![]()
![]()
![]()
Циганите ме отвръщават. Заради някакъв такъв един приятел сега е в рйонното, щото оня му налетял и приятеля ми се защитил...е*ати. Предлагам в да ги изселят- гетата пак ще струват нещо на държавата, докато изселването- еднократно!