- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До всички жени и момичета във форума
С колко мъже сте били през целия си живот?
Може и да добавите на колко сте години.
Досега не съм намерила някого, с когото да имам едновременно желание, възможност и който да отговаря на изискванията ми.
На 18 с 5.
Вече за 7 път го пиша май...![]()
Собственост на Canis_Dirus
kato svur6i celiq mi jivot 6e ti kajaПървоначално написано от Hanibal_lektar
![]()
![]()
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Точно така е!Ето това вече е чиста курва!Първоначално написано от Анонимко
Аз съм на 13-с 1 \/ \
/ \
/ \
/
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
мръсница! как можеш!Първоначално написано от _Cuddly_
да направим един паралел
аз до 18 съм бил с 10 момичета - казвам, че съм правил секс, а доколко е бил страхотен и невероятен, може да се поспори
и съм ебач
а Къдли е курва, така ли?
който е с чиста съвест, нека да хвърли първия камък!
и не ми говорете колко сте морални всичките, щото като влезна в прозиволна дискотека - в който и да е град - или в бар - виждам малки мацки
...сега ако не се заяждаш ТИ първа... и после що те нападали...(за малкото и далеч не сладко говоря)
По темата: 19- 1
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
ама като казвате, че сте били с по 1 мъж, не включвате и момчетата, нали?
тогава бройката на 7-8 ли скача?
![]()
*bitchybitchybitchybitchy*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе много си е добре момичето, какво толкова.Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Притеснява ви факта че си казва, а половината тук се правят на монахини, а в същото време са се изебали с половината си град.
На 19 - едничък любим, мил, прекрасен...![]()
За стотен пътНа 18 с едно момче и не обиждайте Къддлито
![]()
![]()
НА 18 съм,била съм с 3-ма!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
На 17 с 3
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
Мдааа... аз неведнъж съм се намесвал и съм Ви казвал по-леко с квалификациите за хора, които не познавате лично, но сега успяхте да ме вбесите! Може ли да пишете такива глупости? Може ли да наричате по подобен начин, човек редовно следящ форума, правещ си труда да Ви отговаря по 1k пъти на тъпите въпроси(по тъпото е, че се повтарят от едни и същи хора, от едни и същи никове дори..), толкова умерен обикновено! Аз не съм прочел едно нейно мнение дотук, в което да излиза извън границите на добрия тон! Нямате си и на идея колко трудно е това! Бесен съм! Ако вече не го знаех..когато го научих, аз бях учуден дори от това, че _Cuddly_ е само на 18, а се изразява по такъв начин, има такъв... Както и да е! След толкова нейни мнения тук, смея да твърдя поне 90%, от които не са спам(защото не следя достатъчно редовно форума напоследък) и Вие да реагирате така. Е, някой от Вас, аз не съм много учуден кои, въпреки това. Не искам да се ядосвам повече, няма смисъл! Ще се опитам да се извиня от Ваше име на _Cuddly_ и да я помоля да не спира участитето си в този форум! Защото потребители като нея са необходими! За разлика от 99% процента от спамерчетата тук. Необходими са, за да има поне малко общо... да е поне малко по-близо този форум до основната си идея, до основният си замисъл. На нейно място... не знам, вероятно щях задълго да спра участието си тук, само с надявам тя да не го направи. Не заради себе си, заради Вас!![]()
_Cuddly_, недей! Не си струва! Не си заслужава!
П.С.: Това е личната ми позиция, но и максимално обективната, която бих дал, дори ако не бях писал и ред тук, преди!
вие не сте добре! за вас не е нормално, че жена на 18 години е била с 5-ма? А иначе е нормално, че малолетно момеченце на 13 години вече прави секс? За мен ТОВА не е нормално!![]()
На 15 и с ... 0![]()
![]()
![]()
![]()
mii na 14 sym i vse oshte ne sym pravila sex
P.S. izvinqvaite za latinicata,no flex typa neshto se preeba
На 18,с двама.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
На 19-3.
ПП. Наистина нападките срещу момичето са смешни и неоснователни!
Сладурчета, не спорете за глупости!
Мисля, че няма нищо лошо в това да правиш секс с човек, който те привлича в определен момент или етап от живота ти и тн. А да се говори за бройки и да се съди за морала на някой е абсурдно.
Колкото до мен, на 20г съм и съм била само с 1.
след няколко дни>18 правя, засега само с един и то отскоро в интимен смисъл
On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...
Na 14 s 3ma![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
s 0 za sega na 17 sym
na 18 c 8