- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До всички жени и момичета във форума
На 19 годуини- само с 1. Този, с който съм и в момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
на 14 съм - 0
19- 9 водя полов живот от 15 годишна О_О
А тая на 13 няма равна просто като че ли свикнах с тези глупави момичета.
Какво?!Първоначално написано от mi6enceto
На 14 години си и си била с 3ма!?!?ОЛЕЕЕЕЛЕЕ...от колко годишна водиш полов живот?!
![]()
![]()
На 22години и 1 месец само с един до сега без желание да има втори никога в живота миВодя полов живот от 20 години и 9 месеца :P
na 15 sam s 0a za tva momi4e na 14 s 3 ma :O naprao me razbi,ili gospoji4kata na 13 s 1 tctctctctct
Първоначално написано от ™G-Baby™
Добре, де. Момиче на 25 започва полов живот на 16. И има 10 гаджета, с които прави секс. И не е курва - търси любовта. Просто с любовта идва и секс. Не го е правила с 10-тима за 10 дни. Курва ли е? Дори и да е била с 10-тима за по-малко време, пак не е курва - може да е имала 5 гаджета и да е била с 5-тима за една вечер.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
на 17 само с 1 и той ми стига.
На 20 съм - досега съм била с 6.
Да подчертая, че не съм имала връзка за една нощ, хах.
Да живее лицемерието!![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
na 18 s 2
ne ne e kurva,prosto nqkoi hora se opitvat da se izqvqvat kato VISOKO "moralni" bez dori da znaqt zna4enieto na tezi dumi!Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
На 17 съм, само с 1.
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
на 17 и 3 месеца - с четирима. Но нормален полов живот водя сега с момчето. Другите трима се появиха, когато бяхме скъсали за около 5 месеца .. и бях в странен период на търсене на себе си. И в никакъв случай не съм курва.
Да ви имам и морала, и ценностната система ..![]()
na 15 samo s 1.a dokolkoto za momi4enceto na tatko na 13 godini ve4e da se ebe6 e tva ve4e prekaleno ne moga da go usmislq dori a kato pootrasne6 kvo stava kvo 6e prai6 nito 6e moje da te zadovolqt ka4estveno nito ni6to;i momi4eto na 14 s 3 e tva sa6to e prekaleno i opredeleno ne e gordost!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IZPOLZVAITE GI MALKO TIQ GLAVI TE NE SA SAMO ZA OTGLEJDANE NA NASEKOMI V TQH
na 15 sum i s 1-tozi, s kogoto sum v momenta
Сексът за една нощ не прави жената курва. Прави я, когато се практикува системно. Даже според мен е добре да се изпита, за да знаеш какво е без чувства. Аз съм го правила и затова толкова ясно осъзнах колко по-прекрасен е сексът с любим човек.Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Na 14 - s nito edin!
На 14 съм, с 3. Може да звучи сякаш съм поредното малко курве, но не знаете обстоятелствата, за това ще защитя и другото момиче със същата ситуация-щом не знаете какво точно, кога и как е станало не можете да я съдите. Тоест можете, само дето е маааалко некоректно. Винаги може да се окаже поредното курве, но има също такава вероятност да не е ?
Макар да са 3ма, аз го възприемам сякаш съм била само с един-момчето, с което съм в момента. Просто заради обстоятелствата с другите, но не смятам да ги пиша тук...
Всъщност имала съм една връзка, в която не обичах момчето *беше отдавна и някъде около месец-два бяхме заедно* и няколко пъти сме спали - знам какво е чувството. Сега съм щастлива - с човек, когото обичам много и не може да има никакво сравнение с преди - неописуемо е...Първоначално написано от `Death`Whore``
v kakuv smisul da sme bili s muj? da sme spali s nego iliii prosto da sme imali vruzka
mai polovinata ot vas tuka ne znaqt zna4enieto na dumata "kurva".
Kurva e jenata koqto pravi seks s vseki koito poiska ot neq seks! Bez da gi podbira po NIKAKVI kriterii,ne govorq samo za 4uvstva![]()
Seksyt za edna no6t ne prevra6ta edno momi4e v kurva,kurva e ako vsi4kite i vrazki se sastoqt samo v seks za edna no6t![]()
kvo tolkova ne razbirate nz i kak si pozvolqvate da sadite horata samo po broq na seksualnite im partniori i bez da gi poznavate i da znaete kakvi sa obstoiatelstavata re6avate da se porqvite kato "visoko moralni li4nosti" i da opredelqte koi kakav e!
I kvo ako edno momi4e e imalo dalga vrazka,s qnqkoi koito e obi4ala i saotvetno e pravila seks s nego,no sa se razdelili,i posle dalgo vreme ne moje da sre6tne 4ovek,koito da q kara da se 4uvstva taka i da se vlubi otnovo,kvo trqbva da zatvori v sebe si,da ne se vijda s nikogo,da ne pravi seks,samo za da ne q obqvqt za kurva li?
Emi sme6ni stavate s tezi si razsajdeniq!
Nqkade pro4etoh,kakvo e zna4enieto an dumata gre6nica.Gre6nica e jena,koqto e popadala samo an fal6ivi maje,dokato tarsiq istinskiq.
A kurvata izob6to ne go tarsi!
Taka 4e sprete da se vodite i po tapata brkoia,i se opitaite da poglednete malko po-navatre v sa6tnostta na ne6tata!
ти па кво са обаждаш ма минетаджийка простаПървоначално написано от malkoto_sladur4e