- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От кога се обезкосмявате.
Искам да попитам най-вече жените. От колко годишни си бръснете (или епилирате) крака и триъгалника и с каква интимна прическа сте?
am ot 11-12 godi6na purvo be6e s bruzna4 navsqkude ne si padam po pri4eski i na 14 po4nah s epilator mai togava be6e dam.....i navsqkude truegulnuka,krakata,rucete,mi6nicite i tva ....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
of abe stiga vsqka 2 tema e tvoyta i sqka tema koqto puska6 se povtarq za 10000000 pat ko. ta interesuva tebe 6a obezkosmqva6 sestri4kata si liПървоначално написано от 8412
![]()
Като бях на 10 и ми се появи първото окосмяване по гениталиите никой не го правеше все още. така, че относително късно. Честно казано никога не са ми пречили космите на триъгълника особено. зимно време топлятА и окосмяването там за жените(а и за мъжете) е от изключителна важност. Моята гинеколожка не ми дава да ги махам, ама аз не слушам. тегли ми 1 лекция 30 минути колко е вредно и аз направо се шашнах. И както съм си непослушна си ходя с бяло течение, възпаления, инфекции и сума ти други гадории. Да мине лятото, ама на есен мисля да си пусна прическа нещо, че това бяло течение много ме мъчи вече............
mai4e bqh na 11
i vse pak e normalno da ima6 bqlo te4enie 1 sedmica predi cikul.....Първоначално написано от krem4et0
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
преди 5 години почнах с епилатор преди това с носче![]()
Първоначално написано от MaRiNkA_16
Аз също. Горе-долу тези годинки...![]()
Собственост на Canis_Dirus
na 16 po4nah zashtoto do togava ne mi pukashe dali shte imam taralesh pod mishnecite![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
13- 14, там някъде, не помня вече.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ми аз започнах първо на 13 по краката и по триъгълника щото тия косми ме дразнеха(те и сега си ме дразнят де)а сега и там и подмишниците само че по интимните части опитвах с епилатор ма така и не мога да свикна а ме боли а пък по краката-с епилатор
mi ot 13 godi6na i se obeskosmiqvam na vsqko vuzmojno mqsto ,a za pri4eska ne praa takava 6tot gladko si e po dobre![]()
Момче съм и почнах около половия орган от както почнаха да нарастват а под мишниците от както са излезли![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Яяя обясни малко повече за лекцията,че и мен течението ме интересува..плйййссс!!!!1Първоначално написано от krem4et0
Mai nqkyde 7 klas zapochnah da se obezkosmqvam.. a pyk pricheska ne si pravq.. ne ostavqm tam kosmi nikakvi...
krakata po4nah na 12 da gi skubq s epilator, a podmi6nicite mn me bolqhai do 14 samo gi brasneh
Не е мястото на този пост тук. по темата-космите по външните полови органи са естествени. щоп природата ги е създала има защо-поддържат бръгоприятна среда за микроорганизмите във влагалището, не позволяват на половите органи да изтинат и привличат партньорът. Сега ще се изсмеете, но те задържат миризма, а именно на първично ниво хора и живонти се "подушват". Просто се замислете върху някои неща. А да, по време на овулация има по-голямо естествено вагинално течение, защото самите сокове са по-редки и благоприятстват движението на спрематозоидите. Това не означава, че гъстото и лепкав бяло течение е нещо нормално. в повечето случаи се касае за настинка(защото сте се обезкосмили) или инфекция(защото сте се обезкосмили) и е станало нещо от по-горе написаното!Първоначално написано от `Tilia
аз на 13 почнах да се обезкосмявам нявсякъде, с изключение на ръцете![]()
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
11-12 GODI6NA,VINAGI SAM BILA IZCQLO GLADKA OTDOLU
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!