.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

От кога се обезкосмявате.

Искам да попитам най-вече жените. От колко годишни си бръснете (или епилирате) крака и триъгалника и с каква интимна прическа сте?

am ot 11-12 godi6na purvo be6e s bruzna4 navsqkude ne si padam po pri4eski i na 14 po4nah s epilator mai togava be6e dam.....i navsqkude truegulnuka,krakata,rucete,mi6nicite i tva ....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Аз съм момче... на 12-13 почанах около пениса (когато започнаха да излизат косъмчета ... ), после и под мишниците, и към 8ми клас почнах и гърди и т.н., защото почнаха ного да се окосмяват
    На който му се убива време...

Guest

Re: От кога се обезкосмявате.

Цитирай Първоначално написано от 8412
    Искам да попитам най-вече жените. От колко годишни си бръснете (или епилирате) крака и триъгалника и с каква интимна прическа сте?
    of abe stiga vsqka 2 tema e tvoyta i sqka tema koqto puska6 se povtarq za 10000000 pat ko. ta interesuva tebe 6a obezkosmqva6 sestri4kata si li

Мега фен Аватара на koalka
    На 12 мисля, че бях.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като бях на 10 и ми се появи първото окосмяване по гениталиите никой не го правеше все още. така, че относително късно. Честно казано никога не са ми пречили космите на триъгълника особено. зимно време топлят А и окосмяването там за жените(а и за мъжете) е от изключителна важност. Моята гинеколожка не ми дава да ги махам, ама аз не слушам. тегли ми 1 лекция 30 минути колко е вредно и аз направо се шашнах. И както съм си непослушна си ходя с бяло течение, възпаления, инфекции и сума ти други гадории. Да мине лятото, ама на есен мисля да си пусна прическа нещо, че това бяло течение много ме мъчи вече............

Кат излязаха космаци почнах
    Fitness Forever

Guest
    mai4e bqh na 11

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като бях на 10 и ми се появи първото окосмяване по гениталиите никой не го правеше все още. така, че относително късно. Честно казано никога не са ми пречили космите на триъгълника особено. зимно време топлят А и окосмяването там за жените(а и за мъжете) е от изключителна важност. Моята гинеколожка не ми дава да ги махам, ама аз не слушам. тегли ми 1 лекция 30 минути колко е вредно и аз направо се шашнах. И както съм си непослушна си ходя с бяло течение, възпаления, инфекции и сума ти други гадории. Да мине лятото, ама на есен мисля да си пусна прическа нещо, че това бяло течение много ме мъчи вече............
    i vse pak e normalno da ima6 bqlo te4enie 1 sedmica predi cikul.....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

преди 5 години почнах с епилатор преди това с носче

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    am ot 11-12 godi6na purvo be6e s bruzna4 navsqkude ne si padam po pri4eski i na 14 po4nah s epilator mai togava be6e dam.....i navsqkude truegulnuka,krakata,rucete,mi6nicite i tva ....

Аз също. Горе-долу тези годинки...
    Собственост на Canis_Dirus

na 16 po4nah zashtoto do togava ne mi pukashe dali shte imam taralesh pod mishnecite
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

бях на 13
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

13- 14, там някъде, не помня вече.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    не е установено още :]]
    ми аз започнах първо на 13 по краката и по триъгълника щото тия косми ме дразнеха(те и сега си ме дразнят де )а сега и там и подмишниците само че по интимните части опитвах с епилатор ма така и не мога да свикна а ме боли а пък по краката-с епилатор

mi ot 13 godi6na i se obeskosmiqvam na vsqko vuzmojno mqsto ,a za pri4eska ne praa takava 6tot gladko si e po dobre

Мега фен Аватара на sasha_90
    края на 7 клас беше май

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Пети срещу шести клас... не помня годините, мисля че съм била около 11-12. Сравнително рано ми беше, можех да изчакам още година, защото никой около мен не го правеше, но аз не издържах и поведох групата

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Село.София
    Момче съм и почнах около половия орган от както почнаха да нарастват а под мишниците от както са излезли
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Яяя обясни малко повече за лекцията,че и мен течението ме интересува..плйййссс!!!!1

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mai nqkyde 7 klas zapochnah da se obezkosmqvam.. a pyk pricheska ne si pravq.. ne ostavqm tam kosmi nikakvi...

krakata po4nah na 12 da gi skubq s epilator, a podmi6nicite mn me bolqha i do 14 samo gi brasneh

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Tilia
    Яяя обясни малко повече за лекцията,че и мен течението ме интересува..плйййссс!!!!1
    Не е мястото на този пост тук. по темата-космите по външните полови органи са естествени. щоп природата ги е създала има защо-поддържат бръгоприятна среда за микроорганизмите във влагалището, не позволяват на половите органи да изтинат и привличат партньорът. Сега ще се изсмеете, но те задържат миризма, а именно на първично ниво хора и живонти се "подушват". Просто се замислете върху някои неща. А да, по време на овулация има по-голямо естествено вагинално течение, защото самите сокове са по-редки и благоприятстват движението на спрематозоидите. Това не означава, че гъстото и лепкав бяло течение е нещо нормално. в повечето случаи се касае за настинка(защото сте се обезкосмили) или инфекция(защото сте се обезкосмили) и е станало нещо от по-горе написаното!

Град
    До Вчера Живях Срещу Лудницата, А Днес Живея Срещу Нас!
    аз на 13 почнах да се обезкосмявам нявсякъде, с изключение на ръцете
    Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}

Супер фен
    11-12 GODI6NA,VINAGI SAM BILA IZCQLO GLADKA OTDOLU
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си