Много ми е трудно да говоря за това,но все пак ще опитам
Става въпрос за мен,преди наколко месеца(миналата година) в класа ми имаше няколко момичета,които не бяха с много големи гърди,а аз за мое нещастие бях и още съм с нормални,нито големи,нито малки (гръдната ми обиколка е 93).Но стана така,че всички започнаха да ме бъзикат,отначало го приемах като шега,предполагам и те,но започнаха да стават по-груби...и веднъж..

....аз не знам как да го кажа,защото е наистина нещо,което не мойе да се сподели току така....но ще го кажа...замалко да ме изнасилят
Не знам дали беше точно това,но на мен така ми се стори
Отначало те започнаха да ме блускат,после едно от тях ме удари и аз паднах на замята,тогава започнаха да ме субличат пред всички(имам предвид момчетата,но маи те не видяха,защото момичетата се бяха скупчили и не се виждаше за мое най-голямо съжаление..)след това аз ги блъсках и са защитавах и най-накрая се осяободих,хубавото е че не можаха да ми съблекат всичко,а само блузата.
Но вупросът не е в това,а че след това се стресирах и мисля че ми се отрази,защото ме е страх от близоста с момче
Пак се яръщам там...и просто не знам дали ще мога да го направя
Досега съм имала само една връзка и то за кратко
И лошото е,че винаги когато се запозная с някое момче и започнем да излизаме.мен ме е страх и го отблъсквам...
МОЛЯ ви,кажете ми какво да правя и как да го преодолея,моля ви,моля ви...