- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zabremenqva li se ot analen seks?
ebaha me otzad svyr6iha vyv dupeto mi ste4e se vyv klitora mi neznam dali sym bremenna ako ima nqkakva vyzmojnost pi6ete i obqsnete stra6no mnogo 6te sym vi zaduljenna pomo6t!!!
Еми от анален секс не може да се забременее ...![]()
![]()
EBASI IDIOTITE DET STE ! TOQ SAIT STANA IZKLU4ITELNO T1P I NEPOSE6TAEM SPRETE DA PUSKATE VSE EDNI I SU6TI TEMI BE VE4E E DOSADNO AI SLED MALKO AKO ISKATE PUSNETE TEMA "KAK DA SE CELUVAM "SELQNI
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Не претендирам за голяма компетентност,но как може да правиш секс,независимо какъв е той и същевремено да нямаш елементарна сексуална култура.При анален секс,няма опастност от забременяване, с пълно право можеш да се да се тревожиш,ако момчето е свършило във вагината ти.Е при тебе случая не е такъв,доколкото го описа,следователно,няма място за паника.Бремена си в случай че сперматозоидите,оплодят яйцекетка,явно и това не знаеш.Едва ли имаш подобни в ануса.Айде със здраве и вземи се поограмоти малко,преди да предприемаш нещо,не става въпрос само за секс.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Всичко това е вярно, но явно сперма се е стекла към вагината И /която тя мисли, че се нарича "клитор"/.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Пича се ебава, какво се впрягаш, точно пък от теб не съм го очаквала.Първоначално написано от `Death`Whore``
Ако постоянно мисля кой се ебава и кой - не, ще си затормозявам мозъка с глупости.
Анусът е свързан директно с матката!
Пфуууууу, толкова ли ви мързи да си подготвяте уроците по биология?! За осъществяване на оплождане трябва да се осъществи впръскване на семенна течност във влагалището!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
porednia idiot
Тя питаше, че след аналния секс й се е стекло до вагината почти, четете и мислете, преди да пишете.
На една позната така й се получи след като е правила орална любов - е, 9 месеца минаха отдавна, дете няма, така че може да си спокойна.
po princip ot analen sex ne moje da se zabremenee no ako spermata se e stekla do klitora i predi tova e minala pokrai vlagali6teto ima 6ans da si zabremenqla
зависи колко навърте го вкараш
Първоначално написано от Анонимко
Неподходящ размер на снимка в подпис!
С отговорите до този момент считам темата за приключена, ето защо същата ще бъде заключена.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!