.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Moderated: Все си мислят, че им говоря зад гърба...

Има едни момичета от класа ми , които все си мислят,че им говора зад гърба и все ми викат : "тряя си поговорим с тебе " или нещо от сорта ... писна ми от тея хора - а аз нищо за никой не съм казвала ... а днеска свършва даскалото и днеска ше ми скапат настроението . какво да направя за да се променят нещата ? смисъл да не си го мислят тфа - не че ми пука за тях,ама не съм някфа дето им говори зад гърба...

плс кажете кфо да напраа . . .

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ами,седни и поговори с тях,като човек.Разбери,кой те клевети затова,че говориш зад гърбовете им.Изяснете си отношенията и нека съучениците ти да разберат,че са в грешка.Ако пак се правят на интересни и не се вслушват в думите ти ги накарай да ти докажат,това в което те обвиняват.Успех и не се впрягай много.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    ами аз ги питах кой така им казва и те ми казват : "може и да го познаваш , може и да не го" , но не ми пука да си говорят кфот си искат ... те са в грешка

ЦвЕтИт0 - мерси

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ako pitash men tezi neshto se ligavqt s teb Kakvi sa tiq lapeshki gluposti.Sednete i se izqsnete nai-nakraq.I vse pak smqtam 4e si tarsqt s kogo da se zaqjdat,shtom ne sa ti kazali koi im e kazal 4e im govorish zad gyrba..Q ne im obryshtai vnimanie po-dobre.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Може този, който им го е казал, просто да търси с кой да се заяжда. Но на теб да не ти пука, гледай само ти да не станеш клюкарка.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами аз ги питах кой така им казва и те ми казват : "може и да го познаваш , може и да не го" , но не ми пука да си говорят кфот си искат ... те са в грешка

ЦвЕтИт0 - мерси
    Нямя защо да ми благодариш,това е просто един съвет.Сега,когато отново препрочетох темата и отговорите по нея ми хрумна,че съучениците ти може би иска да те игнонират,но са страхливци и затова не го правят направо,а използват по-лесния начин за да те накарат да се чувства унизена.Струва ми се,че няма смисъл,да се занимаваш с подобни хора.В един клас е нормално да не се харесвате,но поне уважение,трябва да има.За съжаление подобни неща-като добър тон и поносими взаимоотношения между учениците са останали далеч в системата на българското образование.Жалко,но факт.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си