.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    nai-to4niq otgovor na tozi vupros e ,4e da si s breketi e kato da ne si s tqh tova nqma absoluutno nikvo zna4enie.....ne si misli 4e ako sega te har mom4etata kato gi sloji6 i 6te sprat taka 4e hi4 ne se pritesnqvai ,nali sled 2 god 6e ima6 huavi zubki
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    a kakvo mislite za shinite

abe shini,breketi vse taq ,samo skobi da ne e.....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest

хилоу

мара!
    преди 2 дена си сложих брекети, на 17 години съм (скоро 1 и не ми е чак такъв проблем... единственото е, че ми е некомфотно (може би още не съм им свикнал [-o< ) и другото е че ми разраниха дясната буза ама яката, мамицата им карай ще го преживея щото знам че до 2 години ще сам нещУ ей такова ->

Та.. въпроса ми е насочен към тези дето са имали или имат брекети.. чух че слагате некаф восък - какъв по-специално ? някой спомена и за кремчета ? я споделете нещо да намаля тва разраняване че немоа да се храня както трябва...т.е предизвикателство ми е да изям 1 попара напрао немоа да повервам.. дайте съвет хорица! единственото което поставях са памуци.. но не най-доброто за сега...

Амм.. да се притеснявам от тях ? ммм по-скоро не.. просто ми е некомфортно все още.. не вярвам, че някой ще те притеснява от факта, че си с брекети.. тва би било глупаво а и този, който го прави определено би трябвало да се прегледа за мозъчна недостатъчност.. в крайна сметка мой да му опънеш шамарите ако не слуша

очаквам скорошен отговор, колеги

бтв. чайд а се похваля отминаха 48 часа от 2те години
    хехехехе

Град
    Казанлък!!

mm

тва бех аз.. ся вече се и регнах хихи
    Change is good!

Guest
    значи при мен случаят е такъв...горната ми челюст е прекалено малка за да се поберат вс зъби и поради тази причина предните ми зъби са се качили съвсем леко един в/у др...ходих на ортодонт и той ми каза че трябва да си извадя два зъба и да сложа брекети...обаче аз не съм мн навита а пък се чудя дали няма да стане с обикновените шини при условие че ще извадя два зъба?

Град
    in the heart of the city
    Слагай брекети и да не ти пука. На някой хора и по 4 зъба им вадят ,те ще ти се наредят

I ROCK!!!!!

hiii

zdravei az imam breketi ot 2 godini i da ti kaja parvo dosta boli* no posle svikva6 i e mn mn mn qko s tqh nikoi ne mi se smq daje mi kazaha 4e e sladursko makar 4e parvo me be6e sram i ne hodih edin den na y4ili6te no razbrah 4e nqmalo za6to ima si edni lasti4eta koito ti darajt breketite ta za tqh mogat da sa vsqkakaf cvqt adski e qko radvai se 4e 6te ima6
    JiVeI zA sEBe si A nE ZA OkoLnITe!!!

Guest
    дае брекетите не са толкоз гадни колкото изглеждат ! не се притеснявайте само първата седмица е кофти после не се усещат, даже си е гот.. пък и в крайна сметка кво са 2 години... после нали ша цафтим с готини усмивки ! \/

Айде късмет и живейте със самочувствие!!..

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Какво ли ще стане ? Ами освен подобрение друго не може да стане. Може някои да ти се подиграват, но щом са толкова глупави да го правят - не заслужават твоето внимание
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Хихихи влизам ти в положението....И а зще слагам брекети, а тая година съм 7 клас...Не е удобно!!! Тва е 100% сигурно, пък и на някои брекетите им седят мн симпатично Ае успех

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

abe kolko pari g\d struvat da se slojat teq breketi ?

Guest
    zdraz sam na 14 godini sq 6a sam 8 klas i mi slojiha breketi predi 1 sedmica i az 6te gi nosq 2 godini otna4alo ti e malko gadno s teq jeleza v ustaat no posle se svikva men mi mina i srama da se usmihvam.pone posle 6a si s pravi zabki

аз носих брекети и ми беше много яко просто няма от какво са се притесняваш а и след време зъбите ти ще станат много хубави така че трай бабо за хубост

taka..sled kato prochetoh kakvoto me interesuvashe iskam samo da pitam edin moje bi glupav vypros...fyfli li se ot breketi brejki ili kvoto e tam

Град
    Пловдив
    аз не фъфлих и не съм чувала някой с брекети да фъфли

Носих една година брекети.Неудобно е докато ги залепят,първите два часа и докато ти ги отлепват.Трябва да подържаш по-висока хигиена,да внимаваш с много твърдата храна/като отхапваш от ябълка,например/,много по-практични са от обикновенитге апарати,резултатът е по-бърз.
    Слагат се ластичета около тях и аз имах различен цвят на всеки зъб.
    Взеха ми 500 лв.за брекетите,подържащият апарат и лечението.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

trqbva da se radva6 4e roditelite ti mogat da si pozvolqt breketi! s 6inite samo si gubi vremeto 4ovek, nikakuv resultat! i as nosih breketi v 7mi klas, ima6e i dr kato men. spoko, ne e ni6to stra6no posle 6te ima6 jestoka usmivka!

По нагоре някой каза че не били доволни от шини пълни глупости аз не исках да нося брекети но така или иначе сложих носих ги 2 години и половина наистина свиква се но не са удобни няма каво да се лъжем и да се обеждаваме аз непрекъснато имах рани в устата все пак тия железа претъркват кожата когато си мърдаш устата а кото се прехапеш е ужасно,немжех да ям плодове или домати защото ме щипеха от раничките,но пък сега резултата е на лице зъбките са ми наредени като перлички всеки който ми види зъбите(без да се хваля)казва леле колко хубави зъби имаш супер са немога да отделя очи от тях,или боже супер зъби,и се чувствам много добре така.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи при мен случаят е такъв...горната ми челюст е прекалено малка за да се поберат вс зъби и поради тази причина предните ми зъби са се качили съвсем леко един в/у др...ходих на ортодонт и той ми каза че трябва да си извадя два зъба и да сложа брекети...обаче аз не съм мн навита а пък се чудя дали няма да стане с обикновените шини при условие че ще извадя два зъба?
    Същия случай,извадиха ми по четири от челюст.Няма смисъл да си с обикновен апарат,и без това не си ги носите,а вашите само цъкат кинти,ами и резултатът е бавен.

В устата има лигавица,не кожа,спести си уроците по анатомия и стоматология,моля.
    Ако подържаш хигиена няма да имаш ранички и афти.Пък лекарствени разтвори-бол.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си