.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Guest
    И двата са сладки...аз съм с бритон настрани не мн плътен....бтв за пръв път влизам и сайта е мн як....здравейте...

haha moq e nastrani i tfa 4e e na strani nezna4i 4e e emo az ne sym emo i nikoga ne iskam da stavam molq te skypa ne se izlagai bil tip emo..asimetri4en mu sa kazva tfa 4e emotata si praqt takyvz za da pokriqt po-golqmata 4ast ot liceto si ,a i moq ve4e po4ti se slq s kosata no stoi na strani ve4e 2 godini syms takyvz i ne me ebe ko e moderno to ako e moderno nula nomer sig sh trqa se postrijem taka...abe mn se draznq na hora deto si praqt pri4eskata samo 6toto e moderna ,a ne 6toto im hodi i prili4at na laino.zimata si postrigah takav prav i ne se haresah vob6te...no ne se postrigah zaradi nekfa moda ami 6toto maika mi me naviva6e 4e sh mi hodi ama qvno be6e sbyrkala
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Значи била съм и с двата бретона, въпреки че с тип Нели Фуртадо за мн кратко време, и повече си ми харесва тип Имо, както съм и сега

БебЕтатаа мииии

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Ми моя е тип Нели Фуртадо , но и настрани ми отива :P Вярно е тъпо, че всеки втори вече е с такъв Аз като малка (5 годишна някъде) съм била с бретон и сега като си гледам снимките съм била много сладка \/
    I'll be all you need and more ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си