.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    fever_)S
    Guest

Bihte li podigravali nqkogo,zaradi niskite mu ocenki?

Emi 4udno mi e,za6toto i takiva individi ima...Az li4no ne bih i spored men horata,koito go pravqt,sa kompleksirani i se 4udqt kak da kompensirat tova...Naistina e e priqtno nqkoi da se otli4ava s lo6 uspeh,no ne moje da trae obidii lo6o otno6enie,zaradi tova. Na kakvo mnenie ste?

Супер фен
    Абе честно казано днешно време са на подбив повече тея които имат високи оценки ... аз лично не съм срещала такъв случай-да се подиграват за лоши оценки.

Град
    София
    Ми аз съм срещала и ме дразнят най-вече не тия дето имат ниски оценки ами тия дето ги имат и се пак се мислят за умни и жертви на даскалите.Тва е най-голямата тъпотия мислят си ,че някой им е длъжен с нещо.Имам такива в моя клас даже.Иначе на подбив наистина са тия с високите оценки....

Guest
    не, но бих се подигравала на някой заради високите му оценки

Guest
    естествено,че бих се подигравал на някого с ниски оценки.
    вината за тях е само негова и на никого другиго,ако той е бил
    страшен мързел и е спал през годината,докато другите са се потили
    си заслужава всички подигравки.

Хм..зависи. По принцип не съм човек, който се подиграва на хората, независимо какви са. Но на един човек, който го мързи да си мръдне пръста и се задоволява с мизерни и подарени тройки, не виждам какво мога да кажа. Чак да го подигравам надали, но не харесвам хора без амбиции и без ясна представа за живота си.
    На който му се убива време...

Не се подигравам за каквото и да е/попринцип,де/ без да са ме обидили...

fever_)S
    Guest
    Emi az sum v tezi ''elitnite'' u4ili6ta i sre6tnah takova otno6enie,zatova mi e 4udno..ama ne mi se struva normalno Vseki si pravi svoq izbor i tova koi kolko u4i ne moje da go oharakterizira kato 'umen' ili 'tup', o6te pove4e,4e tiq,deto govorqt prostotiite,ne sa sred nai-dobrite u4enici...Ta re6ih da popitam i vas kakvo smqtate po toq vupros...

Когато някой има по ниски оценки, правя всичко възможно да му помогна да ги подобри. Не може да си добър във всичко, но ако сте колектив няма невъзможни неща. Хах а и съм добър учител

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз не се подигравам на хората заради ниските им оценки,аз им се подигравам,когато се бутат при умните и се перчат,когато знаят,че са тъпи.

Град
    blaa

Re: Bihte li podigravali nqkogo,zaradi niskite mu ocenki?

Цитирай Първоначално написано от fever_)S
    Emi 4udno mi e,za6toto i takiva individi ima...Az li4no ne bih i spored men horata,koito go pravqt,sa kompleksirani i se 4udqt kak da kompensirat tova...Naistina e e priqtno nqkoi da se otli4ava s lo6 uspeh,no ne moje da trae obidii lo6o otno6enie,zaradi tova. Na kakvo mnenie ste?
    as bih se podigraval. za kvo primerno si se buhtil da iskarvash nad 5 uspeh kato ima nqkvi deto sa s 3 ? i razlikata e nikva
    iskarai mu go prez nosa pone.. as sichkite 2kari i 3kari ot moq klas gi praa na 2 stotinki.. to as otlichnicite gi praa sushto kogato primerno te imat 4ka na klasnoto po maths a as 6 i se sduhvat qko :X makar che tfa e shoto sichkite ot moq klas sa kifli i limoni ;] i gi psuvam sichkite ;X
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

put's
    Guest

Цитирай Първоначално написано от sashoTo
    as bih se podigraval. za kvo primerno si se buhtil da iskarvash nad 5 uspeh kato ima nqkvi deto sa s 3 ? i razlikata e nikva
    iskarai mu go prez nosa pone.. as sichkite 2kari i 3kari ot moq klas gi praa na 2 stotinki.. to as otlichnicite gi praa sushto kogato primerno te imat 4ka na klasnoto po maths a as 6 i se sduhvat qko :X makar che tfa e shoto sichkite ot moq klas sa kifli i limoni ;] i gi psuvam sichkite ;X
    E ti p1k pone da znae6e kak se pi6e ''aZ''-1voto li4no mestoimenie v bulgarskiq ezik! Ili ''iZkarai''....HAHAHAHAH q vzemi nau4i ne6to !!!

ми що да му се падигравам а аз примерно като съм в същото положение кво това значи че другите трябва да ми се подиграват няма смисъл на секиможе да се случи

Guest
    не, но бих се подигравал на някой заради високите му оценки

Повече от фен
    spored men kogato nqkoi se zaqjda i podigrava na chovek s niski ocenki prosto go pravi za da se napravi na interesen pred dr. a kogato se podigravat na chovek s visoki ocenki prosto mu zavijdat
    Живеи живота има смисал
    живеи във всеки изминал ден
    живеи защото те обичам
    живеи но заедно със мен

ami zavisi za6toto ima hora koito izklu4itelno mn se zaqjdat s men ap1k sa slabi u4enici ne 4e az ne s1m ama prosto me predizvikva nqma kak da ne mu kaja "vij sa k1v si t1p.." ina4e ako nqkoe momi4e ili mom4e nqma zna4enie naistina ne razbira ne6to i ima niski ocenki bih iskala da mu pomogna i ne bih mu se podigravala v nikak1v slu4ai mn e gadno....no prosto ima hora koito se podigravat na men i az nqma kak da ne im se podigravam za ocenkite im...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, бих направила тънко подмятане, та дано поне се усети. Срамота е ученик в 7-ми клас да ми остава на поправителни изпити. Не само, че е срамота, но си е и за подигравка.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Подигравам се на простотията на хората, не на оцеките им.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на sasha_90
    До 7-ми клас имах мн лоши оценки.Всички ми се подиграваха.Ужасно е.Това отношение е отвратително и не пожелавам на никого да се държат така с него.
    Не бих се държала зле с човек,който има слаб успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си