- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква форма на управление предпочитате?
Анархията е болест при овцете...
лекува се с куршум![]()
Не ти, дарлингПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Анахрхията е най - прекрасната утопия... жалко, че си тъп![]()
хмм... Равенство?!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Ама аз не искам да съм равен с бай Мучо циганина, с някакво сомалийско дете или с австралийски абориген...
Абе и другите принципи на анархизма не струват![]()
Ох,хъни,не ме обиждаш,защото агресията ти ще ме възбуди..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
(чудя се да кажа,ли че съм момиче,или да продължавам цинично)
А аз не искам бай Мучо циганина да има повече права от мен, но е факт нали![]()
Е да.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Ама искаш ти да си повече от него (както си е по право)![]()
Не, по право трябва да сме равни.
НС разбира се,с модерен антисемитизъм![]()
националсоциалистическа монархия или нещо такова![]()
Един цар,един народ,една държава.
Не знам как се е казвало управлението по времето на Кан Крум, иначе искам такова.
Олигофренизъм. Знаеш ли колко е яко, а![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ЪъъЪ ....тва е малко сложно за мене![]()
не мога да кажа като не ги разбирам аз тия работи
(поне си признавам)
Демокрация с господстваща идеология консервативен либерализъм, въпреки че е невъзможно.
Това дето аз го предпочитам го няма тук...демокрация като начело на държавата да е един човек..така е по-лесно..ако нещо сгафи един е по-лесен за премахване..докато 240 прасета трудно се колят!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
авторитарна система!Първоначално написано от Initial_D
А какво ще кажеш ти да умреш, а останалите да живеятПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Една отрепка по-малко![]()
Мизантропи гадниПървоначално написано от TheNightRider
![]()
IdiocracyПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Такова нещо като консервативен либерализъм няма. Та те са точни противоположности....Първоначално написано от Lake_bodom
demokracia - 6oty uj ozna4ava spazvane na pravilata i ot tezi koito opravlqqt
По-хубаво от демокрацията нЕма.
Ще го разберете някой ден![]()
Тогава кажи на куенч, че всеки има право на мнение!Първоначално написано от Democrat
подпри се отзад беПървоначално написано от Guderian
![]()
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
Жалък си![]()
след като снощи се оказа жалък и си би камшика посрамен и насран, не виждам как можеш да наричаш друг "жалък"....Първоначално написано от Guderian
остави в беда другаря си Метоман, който се насра още по-красиво от теб - с фонтан и направи хризантема от кафява боя на знамето със свастиката
Няма значение каква е форумата на управление. Важното е аз да съм управляващ!![]()