.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Юрген
    Guest

СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС

Здравейте, аз съм едно сравнително неопитно в секса пичле от Костинброд и искам да ви питам нещо. Като се натискам с гаджето ми, преди да се съблечем и да почнем да правим секс, по главичката на пениса ми се образува някаква течност. Като си сваля гащите и река да си надяна презерватива, ми е много трудно да преценя дали успявам да го поставя така, че тази течност да остане само по вътрешната му страна. Можете ли да ми кажете дали тази течност съдържа сперматозоиди и дали има опасност от забременяване, ако тази течност попадне върху външната част на презерватива и влезе във вагината на гаджето ми. Мерси ви, другарчета!

Абе до колкото знам то4но тая те4ност праи по4ти цялата работа за децата
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

shaka_kan
    Guest
    nema takiva ne6ta be... tva e edna pr0zra4na te4n0st nali? za neq stava vapr0s...ta ak0 e za tva nema stra6n0... ina4e d0 sega da sum zabremenqla 100 pato ne se pla6i

Re: СЕКС СЕКС СЕКС СЕКС

Цитирай Първоначално написано от Юрген
    Здравейте, аз съм едно сравнително неопитно в секса пичле от Костинброд и искам да ви питам нещо. Като се натискам с гаджето ми, преди да се съблечем и да почнем да правим секс, по главичката на пениса ми се образува някаква течност. Като си сваля гащите и река да си надяна презерватива, ми е много трудно да преценя дали успявам да го поставя така, че тази течност да остане само по вътрешната му страна. Можете ли да ми кажете дали тази течност съдържа сперматозоиди и дали има опасност от забременяване, ако тази течност попадне върху външната част на презерватива и влезе във вагината на гаджето ми. Мерси ви, другарчета!
    vse tupi temi......

Град
    Plovdiv
    Пич просто прочети темата " Vazmojno li e ?" Аз сам я пуснал и там са обяснили какво по точно е тази течност А иначе спокойно това излиза и по време на половия акт .... презерватива предпазва само от болести и от сваршване в вагината на момичето ....

ave leeek za da napraviash dete stava smao sus sperma i tq trqbva da se istrelq za da popadne tam po na dalboko nestva taka edno 4e bez sperma edno 4e nqma nikakvo istrelvane se edno da si slojish na prasta i kat i bruknesh da zabremeni
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    ave leeek za da napraviash dete stava smao sus sperma i tq trqbva da se istrelq za da popadne tam po na dalboko nestva taka edno 4e bez sperma edno 4e nqma nikakvo istrelvane se edno da si slojish na prasta i kat i bruknesh da zabremeni
    И кво мислиш че няма шанс да забременее ако си сложиш на пръста и бръкнеш?

тва не е сперма!!!!
    Цитирай Първоначално написано от Crewe
    Размера няма значение, стига да е голям !!
    Тцтцтц кви сте ми умни.

Цитирай Първоначално написано от mOlEcUlE`
    тва не е сперма!!!!
    tova ne esperma, nosydyrja pak spermatozoidi... est te sa v mnogo malko koli4estvo i slu4aite na zabremenqvane ot predeqkulacionna te4nost sa izkliu4itelno rqdko... spored men ne trqbva da se pritesnqvash

ima 6ans ako si sloi6 na prasta i brakne6 ama e mega trudno xaxaxax ;D tai mislq de..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си