От вси4ко, което про4етох, като страни4ен наблюдател мога да ти кажа, 4е това нейното НЕ е любов! Та тази любов те съсипва и си голям мазохист (повечето хора са мазохисти в любовта), но твоето граничи с лудост. С това нейно поведение любовта ти няма да издържи дълго...Тя трябва да се поддържа, а приятелката ти прави точно обратното, но явно е свикнала и/или си я научил, че каквото и да направи ТИ ЩЕ ГО ПОНЕСЕШ И ИЗТЪРПИШ И НЯМА ДА Я ОСТАВИШ и пак ще се появиш на вратата й с букет в ръка...А това чувство, че властваш и няма как да загубиш човека до себе си й позволява да прави и да се държи както иска. Казвам го от личен опит, имаше момче, което даваше всичко за мен, аз правех каквото ми беше кеф и ЗНАЕХ И БЯХ УБЕДЕНА, че няма да ме остави! И да ти кажа, в любовта няма немога, няма не мога да се променя, ако от това любимия ще се почувства по-добре и е добре за връзката - ПРОСТО ГО ПРАВИШ! Тъпо е оправданието на приятелката ти! Говори пак с нея - ако не се промени - просто кажи КРАЯ на това мъчение за теб, сигурна съм, че ще си намериш прияталка, която ще оцени страхотните ти жестове, ще те накара да се чувстваш обичан и желан и ще ти дава внимание без да молиш за него. Знам, че е трудно да кажеш край, но помосли, има ли смисъл да се измъчваш постоянно, при положение, че човека срещу теб дори не се трогва?!

А и когато човек обича иска любимия да се чувства щастлив и се стреми постоянно да го обгръща с любов! Ти го правишр а тя...?