Цитирай Първоначално написано от acer
извинявам се на модераторите за многото ми поредни постове, но така сметнах за най-добре, да не ми се сливат мненията, че стават много дълги и съм сметнал, че така ще е по-разбираемо

Значи по темата,... След дълго размищление реших да и пиша и ето какво измислих и пратих SMS с подобно съдържание току що:
"от утре съм изцяло нов човек за теб, ще се променя за да си щастлива, и това не са празни приказки, повярвай ми!"

нещо подобно,... и понеже утре сутрин имам работа покрай нейната работа (работно място) мисля да я изненадам през обедната почивка и да нахлуя с една розичка и на колене да и кажа колко много значи тя за мен,... и ако по някакъв начин ще и промени отношението към мен... съм готов да се подложа на всичко.... Твърдо съм го решил а и мисля, че по това време на денонощието няма да се намери кой да ме разубеждава,........
Мисля, че няма какво да губя, каквото е имало за губене отдавна съм го загубил, остава ми да се боря да си върна момичето което преди ми отвръщаше на чувствата и ме обичаше!
пожелайте ми късмет, ще продължавам да пиша в темата какво се случва,....
Лека вечер пожелавам на всички съфорумници(съфорумци)[незнам как се пише],..... радвайте се на любовта!
Историята ти е почти еднаква с тази на един мой френд...Издържаха по този начин 7 месеца и накрая тя го отряза...Твоята френдка незнам кво иска..Аз на нейно място щях да съм на седмото небе,че се държат така с мен...Аз бих ти препоръчала да охладнееш МАЛКО и да видиш как ще реагира..Успех!