- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, харесвате ли мусколи.
За нещо подобно ли говориш?![]()
Ммм... такова нещо ми харесва./Говорим за външен вид, хора!/
Е баси педала.Първоначално написано от CoBRaSTyLе
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Говори си в множестено числоПървоначално написано от cherinka
И аз се присъединявам :P
може да не е чак бирено шкембенце ... ама да не е нито някакви ребра, нито некво супер мускули
![]()
Подкрепям, че тоя е ужасПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
I'll be all you need and more ...
Вие не разбирате.
Като ти гледам аватара![]()
![]()
В тая примерно няма нищо хубаво. Хайде мъже с мускули колкото и да не харесвам - стават. Ама жените са отврат.
I'll be all you need and more ...
Да-защо не?Първоначално написано от Анонимко
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Не харесвам.Момчетата с много мускили изглеждат надути и превзети.Харесвам обикновените телосложения.
Абе вие какво се правите само като видите някое момче с мускули и му скачате на врата![]()
![]()
Koe momi4e ne haresva muskOli ? Haresvam mom4eta s oformeno, muskOlesto tqlo,no ne prekaleno.
Nai-dobriq e Mr. MuskOl !
Амиии...аз определено съм си стегната, ноо...чак пък мускУлиЪъъ...всъщност прасците ми са мускулести
ама.какво да се прави
![]()
What you give is what you get!
Харесвам момчета със мускули,но да им отива!Тогава е мн яко,но това не е най-важно се пак трябва да има нещо и във главата.Ако му отиват е мн готино,но да не е прекалено мускулест като културистите аве средно е супер мн ма радват.
Противни са ми тези мом4енца савсем малко да но не и някакав 100 кила.
ами да харесват ми ама аз поприцип гледам какво има в главата и сърцето.......![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
I na men takova teloslogenie mi haresva no samo ako ne prekalqva s fitnesa taka 4e da nqma vreme za men.
Е кво супер си е даже да видиш някое момче със стегнато тяло, не чак с мн мусмули и ужасно надут, но все пак със стегнато тяло.
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Е то е много отнисително да кажеш, харесва ли ти момче с мускули, ми ако е 1,50 и има мускули ми няма да ми харесва , щото ще ми е смешно и то много! Ако е някой висок с релефно, добре оформено тяло, защо пък да не ми хареса, визуално! То цялата визия е важна, излъчването, така че и да и с бирено коремче някой да е, но да е сладур пак ще ме кефи![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Luda sym po tqh.Mnogo me vyzbujdat napravo sa neveroqtni mmmmmmmmmmmm![]()
![]()
.Moito pilence e taka i ne si e typi4ko
Tova dali 6te si typ ili umen ne se dylji na muskulite
Mnogo me kefi kato me gu6ni da se 4ustvam sigurna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!