.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    ми гледах го преди 2-3 години....смис на касетка и да само така се казва "13" ,дават 13 годишни момичета,как се променя едното,правят секс,крадът и такива неща.

Guest
    в замунда го няма

Добре дошли в реалността.....
    На който му се убива време...

Guest
    nqkoj gleda li powtorenieto w 05,00 sutrinta..razkajete..

Град
    Село.София

Re: Опасна възраст

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Davaha ebati i filma dneska , tsttststs. Na 14 i se praskat kato za svetovno , qko svirki i sifilis .mnogo be6e gaden , za6toto osaznava6 kakva e deistvitelnostta i tuk v Moment . 13,14 godi6ni pravqt sen i svirki na seki sre6nat Hora osaznaite se malko..........
    ХАхахахахахааахахха
    qko svirki i sifilis
    не моа се спра се смеяяяяяяяяя
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

da i az go gledah.........mislq 4e v1zrasta ne e ot tolkova golqmo zna4enie....tova koeto pravqt si e za tqh oba4ee....SifiLISSSSSSSSSSSSSSSSSS i merkite sa spr vajni....to cqloto daskalo bolnooooooo lelele
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

дайте някакъв линк бе!
    Walk with me now, fly with me later...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Смешници, вие като сте на 16-17 да не сте по-защитени, бе?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Какво да ви кажа... аз съм на 17, не съм гледал въпросния филм, но мога да си представя какво са давали. Е.. не мога да кажа, че аз съм безгрешен - напротив. Всички плюете децата толкова лесно - ами искам да ви кажа, че не е толкова лесно да вървиш по правилния път. Аз много пъти съм се отклонявал от него, но за щастие съм се съвземал навреме. Цигари, алкохол, наркотици, секс, лъжи... доста ми е познато. Мислите си, че тези, които го правят са просто някви безмозъчни, разгонени лапета... но не е така. Не трябва много, за да се подхлъзнеш...наистина не е толкова лесно, колкото твърдите... замислете се какво им е на тези деца и вместо да ги плюете и да се кикотите си помислете, дали не можете да помогнете на някого, в подобна ситуация.
    На който му се убива време...

da ne e ken park
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Re: Опасна възраст

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Davaha ebati i filma dneska , tsttststs. Na 14 i se praskat kato za svetovno , qko svirki i sifilis .mnogo be6e gaden , za6toto osaznava6 kakva e deistvitelnostta i tuk v Moment . 13,14 godi6ni pravqt sen i svirki na seki sre6nat Hora osaznaite se malko..........
    ami az sum gledala mai toq film za deto govori6 ama neznam su6tiq li 6e e kazva se hlapeta ima i 2 4ast mn e gaden i naistina pokazva jivota takuv kakuvto e.......
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си