- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасна възраст
ми гледах го преди 2-3 години....смис на касетка и да само така се казва "13" ,дават 13 годишни момичета,как се променя едното,правят секс,крадът и такива неща.
в замунда го няма
tova li e filma
4e da si go potursq celiq![]()
nqkoj gleda li powtorenieto w 05,00 sutrinta..razkajete..
ХАхахахахахааахаххаПървоначално написано от Анонимко
не моа се спра се смеяяяяяяяяяqko svirki i sifilis
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
da i az go gledah.........mislq 4e v1zrasta ne e ot tolkova golqmo zna4enie....tova koeto pravqt si e za tqh oba4ee....SifiLISSSSSSSSSSSSSSSSSS i merkite sa spr vajni....to cqloto daskalo bolnooooooo lelele![]()
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!
дайте някакъв линк бе!
Walk with me now, fly with me later...
Смешници, вие като сте на 16-17 да не сте по-защитени, бе?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какво да ви кажа... аз съм на 17, не съм гледал въпросния филм, но мога да си представя какво са давали. Е.. не мога да кажа, че аз съм безгрешен - напротив. Всички плюете децата толкова лесно - ами искам да ви кажа, че не е толкова лесно да вървиш по правилния път. Аз много пъти съм се отклонявал от него, но за щастие съм се съвземал навреме. Цигари, алкохол, наркотици, секс, лъжи... доста ми е познато. Мислите си, че тези, които го правят са просто някви безмозъчни, разгонени лапета... но не е така. Не трябва много, за да се подхлъзнеш...наистина не е толкова лесно, колкото твърдите... замислете се какво им е на тези деца и вместо да ги плюете и да се кикотите си помислете, дали не можете да помогнете на някого, в подобна ситуация.![]()
da ne e ken park
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
ami az sum gledala mai toq film za deto govori6 ama neznam su6tiq li 6e e kazva se hlapeta ima i 2 4ast mn e gaden i naistina pokazva jivota takuv kakuvto e.......Първоначално написано от Анонимко
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!