.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Искам да си направя такава прическа!

Имам някакви спомени, че май тук имаше в някоя тема нещу за тая прическа, но не мога да намеряяяя
    Моля ви вижте тая:

wallpapergate. com/data/media/128/Lindsay_Lohan_003 .jpg /дясната/

Как мога да постигна същия резултат

трудно направи си сам
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Guest
    ами аз сама ще си я направя само някоййййй да ми каже как [/b]

lesno- s ma6a
    ima hora deto estestvenata im e takava pyrvo vari da te postrigat na stypala i posle s ma6ata uvivai ki4urite na vytre ama po-razredeno gi navivai za da ne stane6 na bukli
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

=D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Цитирай Първоначално написано от LecheR_DeViL
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    tfa za mene li be6e>???ne6tu sme6no li kazah

не , за момичето, което само ще си направи прическта. Исках да кажа: БРаво..аз не мога..

Guest
    Благодаря!! Ще изгледам клипчето
    ако има нещу ще пиша пак

Guest
    е какво няма ли да мога самаа :}}}

ako ne6tu ne ti e qsno na4i v na4aloto kogato izliza ot banqta si razresva kosata s greben s 6iroko naredeni zybki,slaga pqna za obem v korenite (da ne te ebe markata te tam si praqt reklama na tqhnata firma ama ti polzvai nekfa kvat nameri6 za obem) i posle si q su6i kato nablqga v na4aloto nai mn na korenite i gi povdiga leko s prysti za da ima efekt ot pqnata,pryska sys lak za kosa posle ,vdiga si kosata i ostaq po nqkoi ki4ur i go pravi s ma6ata i nakraq pak si slaga sprei za da izdyrji po-dylgo mi tfa e aide kysmet ;]

Guest
    Да, много благодаря!!

Повече от фен
    hmm vie ne ste ok

хахо-хихи
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    ako ne6tu ne ti e qsno na4i v na4aloto kogato izliza ot banqta si razresva kosata s greben s 6iroko naredeni zybki,slaga pqna za obem v korenite (da ne te ebe markata te tam si praqt reklama na tqhnata firma ama ti polzvai nekfa kvat nameri6 za obem) i posle si q su6i kato nablqga v na4aloto nai mn na korenite i gi povdiga leko s prysti za da ima efekt ot pqnata,pryska sys lak za kosa posle ,vdiga si kosata i ostaq po nqkoi ki4ur i go pravi s ma6ata i nakraq pak si slaga sprei za da izdyrji po-dylgo mi tfa e aide kysmet ;]
    Ами аз искам да те питам нещо,виждам,че разбираш.
    Ами примерно ако не искам таква прическа,а само обем на косата това ще им али ефект:
    Като изляза от банята се разресвам,слагам пяна за обем,суша се с дифузера с главата на долу докато се узсуши напълно косата.После слагам лак за коса да не се развали обема и това?

не се отваря страницата

Цитирай Първоначално написано от хахо-хихи
    Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    Ами аз искам да те питам нещо,виждам,че разбираш.
    Ами примерно ако не искам таква прическа,а само обем на косата това ще им али ефект:
    Като изляза от банята се разресвам,слагам пяна за обем,суша се с дифузера с главата на долу докато се узсуши напълно косата.После слагам лак за коса да не се развали обема и това?
    dam stava

Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    не се отваря страницата
    probvai taka :
    http://youtube.com/watch?v=sn09djj64Zs
    na men se otvarq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си