- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасност от анален секс
Проблемът е следният...на 14 съм и приятеля ми започна да ме чука в дупето...сега ме боли изключително много...От аналният секс може ли да ти стане нещо?Смисъл има ли опасност от нещо?В момента пиша права...знам,че е малко късно,но това е цял ден...не мога повече![]()
![]()
![]()
има си специална емотиконка за такива случай ->
![]()
на сухо ли го правихте?
mi...ne toi mi kaza,4e go e pravil predi i e bilo bezproblemno...Az pitah edna priqtelka i mi kaza da se oburna kum vas![]()
mnogo e gadno,ne moga da otida do toaletna dori i po malka nujda ot bolka,molq vi ne mi se podigravaite
molq vi pomognete mi...ako ima nqkakuv krem ili ne6to podobno mislq,4e mi te4e kruv boli me da pogledna ;( ;(
![]()
![]()
То пък бива бива...не мога да си преставя в каква прослойка си на обществото,че да не знаеш,че на 14 да не правиш анален секс...И не само това,а да не знаеш дори,че се използват специално лубриканти...Както и да е,ако толкова те боли сигурно имаш разксъване на ануса,опасно е момиче кажи на родителите си и отиди на лекар!Няма мехлем против тъпотията на хората...за жалост,щеше да е доста продаван.
Бегай утре за памперси, обезболяващи и преспивателно
Шегата на страна.... Разгледай биологичен модел на ануса и дебелото черво и виж какво е правено със теб
)))
Първоначално написано от ох...
Тцттцтцтц......аман![]()
![]()
!!!!!!!!!!
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
9 точка от правилника!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
офффф..много си зле малката....не ти завиждам ако ти се присере![]()
![]()
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
9 точка от правилника!
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Той бая те е прибоцкал май...![]()
А лубрикант ползвахте ли? Защото, ако не сте, мисля, че е нормално да те боли.![]()
Следващия път бъдете по-внимателни.
Собственост на Canis_Dirus
naistina kak ne polzvahte nikakav lubrikant?mislq 4e samo 6te ti mine,dotogava 6te et boli(to si ti e ot glavata)
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
В крайна сметка може и да е само от факта, че си го правила за пръв път, но все пак ако наистина не сте ползвали лубриканти отиди на лекар!!!
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()