.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Д&Г
    Guest

Винаги ли трябва да обичате,за да бъдете заедно с един човек

Винаги ли когато сте заедно с едно момче/момиче трябва да го обичате? Трябва да изпитвате някакви чуства към човека до вас или просто можете да бъдете заедно и без да го обичате, без да имате чуства към него/нея?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Няма правило,което да изразява това.Но е нормално,когато си с един човек,да го обичаш.Та защо иначе си с него?Може би заради секса без чувство?Или заради парите?Или просто за да имаш някого до себе си.Аз смятам,че е неморално да бъдеш с някого без чувства.Щом си имаш приятел/приятелка,то това е човек,който ти е много близък.Заедно сте.Значи се обичате.Та нали л#бовта събира хората?За мен лично няма друга причина да бъда с един човек,освен любовта.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

ami drugata pri4ina za koqto da budat zaedno dvama e zaradi sex-a... a ina4e ima sega mnogo slu4ai v koito priqtelki si pravqt uslugi kato hodqt s nqkoe mom4e za da ne zaka4a druga i takiva raboti ma tfa sa si jenski dalaveri ne razbiram ot tqh i ne iskam ...mrysni nomera....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

sista-JU
    Guest
    може да има мааасата при4ни да си с някой.зависи от кво има6 нужда

Град
    В мечтите ти
    Според мен когато си с някого трябва да имаш чуства към него. Защо иначе сте заедно?!? А мисля, че когато си с някого без да изпитваш абсолютно нищо към него е просто 1 лъжа...

Град
    In tHe MiDdLe Of NoWhErE...
    Амаа какви са тези въпроси???Все едно няма някои "момиченца", които си използват ама буквално използват гаджетата си и не само не ги обичат ами си мислят и че не правят нищо нередно...Обратното също се случва...Това са си разбирания за всеки човек индивидуално!
    Поне за мен е нормално в началото на някаква връзка да не обичаш човека до теб, защото се предполага че се познавате от скоро (ако се познавате от скоро разбира се), после се появяват някакви чувства, след това вече идва любовта.Но разбира се по всяко време този "процес" може да спре и вече да не изпитваш никакви чувства...Тогава за мен е нормално да се разделите...

ТфОйТо*ПлЮшЕнУ*МеЧе

neznam za drugite no az ako sum s nqkoi trqbva da imam nekvi kuvstva kum nego
    OB!4AM T3, SUBL!4A! S3!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мога и да съм с него без да имам никакви чувства.
    Пък и аз съм на мнение, че чувствата се появяват по-късно, едва когато опознаеш човек.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Pink Paradise
    Според мен може. Има няколко случая: Ако си бил с даден човек, но след време чувствата не са същите, бих останала с него, защото го чувствам близък и съм свикнала с него.
    Другият е, както каза bungle, чувствата могат да се появят по-късно, след опознаването.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

pri men ne vinagi.. obi4ala sum istinski vednuj ... i kakto kazahte 4uvstvata ne se poqvqvat ot vednuj .. dokazvat se mnogo kratno . ne 4e vqrvam v tova de..

Супер фен
    Град
    sofiq
    az moga i bez 4ustva

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

За мен връзка без чувства е безсмислена.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Е най малко трябва да ти е симпатичен а по големите чувства идват с времето !

da pri men e taka..ako ne sym vlubena do u6i ne moga da sym s nego daje mi e protive imah takava tema daje 4e ne moga s dr mom4eta ..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какъв е смисъла да ходиш с някой,който не обичаш?

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ZADALJITELNO!!!! bez 4ustva ni6to nwqma smisal i ne stava.eee na nekoi im stava i za tva sa izmislili sexa de...ama tva e dr vapros
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    София
    Всеки сам решава.
    попринцип според мен трябва да има чувства.Аэ эапочвам връэките си ,эаради емоцията.А беэ любов-емоция няма.
    [size=7][b][u]fosse cos

А за каква любов става въпрос преди започване на връзката?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    За мен връзка без чувства е безсмислена.
    ako nqma 4yvstva to tova ne e vrazka a daje nz kakvo 6te e .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си