.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ххх
    Guest

4алга-има ли за тебе,има и за мене

на кой е тази песен???моля ви,кажете ми и заглавието и.Благодаря предварително

Десислава-Горещи Страсти?
    Some things are better left unsaid!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    http://www.data.bg/f.php?fid=9643044
    Ето...ама как можете да слушате такива песни, бе?

Как се казва тази песен за която пита ???

Цитирай Първоначално написано от Enigma69
    Как се казва тази песен за която пита ???
    Десислава-Горещи Страсти
    Вокално-инструментален фолклорно-алтернативен растафарияно-пънкарски ансамбъл Кю-тире-чек пожелава Весели Празници и Щастлива Нова Година !!!!

Бях я забравила тази песничка .. страхотна е !!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    всеки с предпочитанията си бе,макар че чалгата не струва (лично мнение)
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

еее мн ясну
    БлЯя..БлЯ...

Цитирай Първоначално написано от mid_get
    ИМАШ НЕЩО ПРОТИВ ДА ГИ СЛУШАМЕ, ТАКА ЛИ, МА ! ? ! К'ЪФ ТОЧНО ТИ Е ПРОБЛЕМА НА ТЕБЕ, ЧЕ ОТ НАПИСАНОТО НЕ СЕ РАЗБИРА МНОГО-МНОГО ! ? !

ПРЕСТАНЕТЕ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА РАЗВАЛЯТЕ КЕФА НА ХОРАТА, БАСИ ! ! ! Вие кат' УЖ ''НЕ слушате ЧАЛГА'', ЧИЙ, ПО ДЯВОЛИТЕ, го дирите в тая тема не ми е ясно ! ? ! А ти @mid_get, следващия път само ще дадеш LINK към песента и ще си траеш. Все пак т'Фа НЕ Е раздел за дискусии, а САМО И ЕДИНСТВЕНО за рикуести. 'шот', ако ти не се беше обадил и другите нямаше да го направят. Един се обади, и айдЕЕЕЕ, и другите ЗАБЛУДЕНИ ОВЧИЦИ ДА НЕ ОСТАНАТ НАЗАД ОТ СТАДОТО ! ! ! Май нещо не сте в час 'сичките до един. Или по-скоро юни. Абе, през цялата година. Аз на ваше място, ако не слушах ЧАЛГА (както беше преди 4 години) ИЗОБЩО нямаше да отворя тая тема, а камо ли пък да пиша в нея. АМАН ОТ ПРИКРИТИ ЧАЛГАДЖИЙ В ТАЯ ДЪРЖАВА ! ! ! Но т'Фа, че вас ви е СРАМ от НЕОСПОРИМИЯТ ФАКТ, че слушате ЧАЛГА, не означава, че трябва да карате и другите да се чувстват виновни, за т'Фа, че слушат т'Фа, което им харесва. 100% съм УБЕДЕН, че всички вие, които сте оплюли ЧАЛГАТА в тая тема, тайничко си слушате въпросната песен и се размазвате кат' луди на нея. Но що ви е срам, бе, хора? Т'Фа е един омагьосан порочен кръг. Аре, кой пръв ще хвърли камъка (ще си признае, че слуша ЧАЛГА)? Един да го направи, и останалите да го последват, и няма да има вече такива смешни и жалки коментарчета и подхвърляния. Ей, хора, не мога да разбера к'Фо толко ви интересува тая ЧАЛГА, бе...Ейййй, голЕмата работа, 'начи...Аз слушам 'сякФа музика и ИЗОБЩО НЕ МЕ ЕБЕ, ЧАЛГА ли е, малга ли е, к'Фа е...Музиката се дели на хубава и лоша, а не на стилове...Няма лоши стилове...АМА, к'Фо ли ИЗОБЩО ви обяснявам, едва ли ще разберете и думичка от т'Фа, което съм написал, най-много да ме напсува нЕкой (вие само т'фа знаете). НЕма смисъл да се занимавам с ОТРЕПКИТЕ И ПРИМАТИТЕ, които само ще ме напсуват, без да са разбрали изобщо за к'Фо стаа въпрос и къде се намират те. Който разбрал - разбрал, който - не, да се спасява по единично...Айде, махайте ми се от главата вече, че ми писнахте на...сещате се кое...Ай...

П.П. №1 - Снощи бяхме с компанията на ресторант, пуснаха я тая песен, и си викам: ''Яяяя, к'Фа хубава песен, как така до са не съм си я свалил ! ? !'' И днеска пиша в ''google'' част от текста, който съм запомнил, и като резултат ми излизат оплювания на песента, и песни ''като нея''. ИМЕННО И Т'ФА БЕШЕ ПРИЧИНАТА ЗА ЦЯЛОТО Т'ФА МОЕ СЛОВОИЗЛИЯНИЕ ! ! ! Е, поставете се на мое място и СИ ПРИЗНАЙТЕ С РЪКА НА СЪРЦЕТО - ако т'Фа се отнасяше за любимата ви песен/певица/стил музика, щеше ли да ви стане приятно ! ? ! Вместо да си я намеря, да си я пусна, и да ми стане кеф на душичката, АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ЧЕТА НЕГАТИВНИ коментари относно ПЕСЕНТА, ЧАЛГАТА и т.н...А после ние сме ви натрапвали музиката ''СИ'' ! ? ! А не сте ли ИМЕННО ВИЕ тези, които си натрапват коментарите навсякъде ! ? ! Има ли изобщо място в целия български 'нет, където да мо'а да си свалА някоя ЧАЛГА ПЕСЕН, без да чета ПРОСТОТИЙ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ! ? ! А ! ? ! ИМА ЛИ ! ? ! ПИТАМ ! ? ! НЯМА ! ! ! Сами си отговорете на въпроса що е така. Аз вече ви го казах. И, ако сте ми достатъчно умнички (в което най-дълбоко се съмнявам, макар, че АБСОЛЮТНО ВИНАГИ има светлина в тунела, НО ТОЧНО ПРИ ВАС ЕДВА ЛИ...), ще се сетите с кои изречения съм ви го казал.

П.П. №2 - И накрая, кат' за финал, но в случая най-малко по-важност от целия ми ''роман'' - преди да ме НАКЪЛВЕТЕ за правописа, то нека да ви СВЕТНА, че не пиша НЕГРАМОТНО, а на ЖАРГОН ! ! ! А на жаргон е мноо по-трудно да се пише, със 'сичките тия апострофи и т.н... :P
    HTTP://WWW.INNA.RO - КОЙТО РАЗБИРА НА ИНЧЕТО СЕ СПИРА ! ! !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си