.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    VyPRoS
    Guest

Тва ли значи ? (за свирката)

Докат момичето му духа и ако пишката му спадне значи момичето не знае как да го прави нали ?

Град
    Plovdiv
    еми по скоро ти си си виновен а не тя .... найстина може да не е добра но може и ти самия да си бил притеснен и за това да ти е спаднал ...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не е задължително.
    На много момчета като им спадне приди секса изведнъж, а момичето се е държало отлично, значи ли че момчето не става за нищо?
    Момчето може да си е мислило за нещо друго или да имало проблеми, от друга страна момичето може да е нямало желание в този момент има много варианти, а понякога просто се случва.

При мен не ми се е случвало, защото съм била досега само с един човек и сме от 2 години и общо взето дори и да тръгне да омеква веднага ще знам какво да направя, че да не му спадне. Трябва да се нагодите един към друг.

Град
    Sofia
    Не значи това. Има много други фактори , които могат да повлияят на ерекцията на мъжа, като : притеснение, преумора, някаква тоалетна нужда и др.
    Не е фактор , че момичето не може да прави свирка
    Голям размер на картинката! /machoka/

от мн неща зависи....

Не означава само това. Може момчето да се е притеснило и нещата да не са се получили. Не винаги момичето е виновно, че нещата при момчетата не се получават.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

защо винаги за всичко ние сме виновни?!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от optical_illusion
    заради вас някой мъже дават сумати пари за операции за одължаване на хуя..и сичко това заради женската лакомия...вие пък си тъпчите циците със силикон заради нас ....абе fuck the world!

ako mu spadne po vreme na svirka zna4i se e pritesneil mnogo nqma shanas da e ot momi4eto mom4eto se e pritesnilo, kogato ima pritesnenie zna4i partniora nqma doverie na drugiq polov partnior ne mu vqrva ne mu e kazal neshto nqma istina v tazi nasoaka i za tova se pritesnqva
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

mi ne!ne e momi4eto a prosto ti ne q haresva6 i ne si vazbuden ot neq

I run with Scissors#
    It makes me feel dangerous

Guest
    Не е задължително

еми да де но както помчти вс по горе казват!аз съм съгласна че си бил притеснен

I run with Scissors#

VyPRoS
    Guest
    Приетснение ? не мисля ... закво да се притеснявам като съм повече от год с тва момиче ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Стрес по принцип?

zdr

Da be za6to vse problema da e v nas?

Нали з всичко ние сме виновни!

I run with Scissors#

Guest
    Когато го правим той свършва много бързо Предполагам ,защото му харесвам. А при тва момче и момиче ,явно или не си допаат,или ги срам или им трябва нещо различно. примерно преди секс пийте вино или нещо друго. Да се поотпуснете. мацката да се нагласи яко... преди да се съблечте и да почнете, мацката да си играе докато още е с панталони,да се усмихва,да го хапе леко,сама да разкопчее панталоните и да го ближе... да целува мъ...те му леко да осмуква главичката му , да го гледа , и нещ мнооого важно датъпо ще е ако не издава звук, просто трябва да мислиш за това... докато го правиш ..да го искаш да покажеш че го обожаваш.
    Само с 1 момче съм била и правя така

Не жинаги момичетата са виновни за спадането на члена.Понякога това се дължи и от настроенеето, количестжото възбуда, нагласата за секс и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си