.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: peting

<<<<<<&
    Guest

peting

moje li da se zabremenee 4rez peting..t.e..ako spermata e popadnala otdolu..no bez da e imalo pronikvane

ne nemoje za da zabremenesh trqbva da ima sila na istrelvane na spermatozoidite i zaduljitelno pronikavne
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    ok,no vij kakvo namerih iz forumi..spored napisanoto po-dolu..ima veroqtnost..

Петинг (от английски "to pet" - галя, милвам, глезя, прегръщам) e акт на сексуално задоволяване, известен още като "сексуална игра", при който двамата партньори мастурбират, наблюдавайки един другиго или доставайки си удоволствие един на друг с ръце. При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно и т.н. Той може да се практикува от мъж с жена или от хомосексуална двойка. Този метод на сексуално задоволяване се практикува най-често при по-млади хора, заради невъзможност за нарушаване девствеността или заради неопитност. Петингът е полезен, за да бъде опознат партньора, освен това е вид безопасен секс. Само в случаите, когато момчето извърши вагинална интромисия, след като се е семеизпразнил, се увеличават рисковете от полово предавани болести и от нежелана бременност.

intromisiq ozna4ava 4e e imalo pronikvane... pri vas e nqmalo , zatova ne se pritesnqvai

Цитирай Първоначално написано от a~n~i~t~y
    intromisiq ozna4ava 4e e imalo pronikvane... pri vas e nqmalo , zatova ne se pritesnqvai

i az taka mislq =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    При практикуването на дълбок петинг е възможно, но в много редки случаи.
    При теб едва ли е станало, споки

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Re: peting

Цитирай Първоначално написано от <<<<<<&
    moje li da se zabremenee 4rez peting..t.e..ako spermata e popadnala otdolu..no bez da e imalo pronikvane
    ti typ li si?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си