.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    mnogo zle :(
    Guest

как да се отърва от тази мръсотия по тялото?

Hora kupq se vseki dehn , no pri kupaneto ne izpolzvam guba.I skoro ustanovih 4e po tqloto i policeto si imam mrusotiq - kir mu vikat horata.i kogato si porazturkam liceto,krakata , rucete izliza kir.Kajete kakva guba trqbva da si kupq za da se oputva ot kir-ta? Vie pri kupane izpolzvate li guba?

edna nai - obiknovena guba za banq su6to moje da ti pomogne.no purvo si iztarkai kirta s ruce ili nqkakva iztrivalka.
    ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}

Гъбааа!Нормална от 5о стотинки!

mnogo zle :(
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от beautiful_angel
    edna nai - obiknovena guba za banq su6to moje da ti pomogne.no purvo si iztarkai kirta s ruce ili nqkakva iztrivalka.
    kakvi sa tezi iztrivalki?

Най-добре зими телената четка и жули яко белкем бадне еллелелеле еми според теб ква четка ти трябва а помисли малко да му се невиди то ако секой земе да пуска тема с ква 4етка да си миам събите каф сапун да използава бла бла бла бла бла еллелелле неам думи просто
    QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    neka poqsnim za nevejite:
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Цитирай Първоначално написано от maroon
    neka poqsnim za nevejite:

ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪ,

мацка......,

майка ми с подобни гъби чисти плотове,съдове....как тяло боже опази?!

Гъбичка :

Видях от къде си го видяла тва ...ама главата си залагам,че тва не може да е за тяло!!!!! (
    http://images.google.bg/imgres?imgur...icial%26sa%3DG
    )
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    On The Boulevard Of Broken Dreams; I'm kiddin'!
    tazi stava li?
    "Nil Satis Nisi Optimum."
    http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Град
    montana

:)

Az..izpolzvam gaba,am kogato si kupi6...gledai v magazina tq da ne s mn tvarda...6tot moje i kojata da si svali6,az sam 4uvala ot mn hora,4e ako ima6 takaf problem..se polzvalo ne6to..mai kise mu se vikalo,to e ne6to kato rakavi4ka..i tova sa6to pomagalo!az se kapq s gaba..i slagam na neq gel za du6

Цитирай Първоначално написано от mnogo zle :(
    Цитирай Първоначално написано от beautiful_angel
    kakvi sa tezi iztrivalki?
    miii edno takova det e kato rakavica ama ne e s prasti ili ne6to takova ami ima formata na nailon.. kakto kaza love_Stan4o "kise"
    ЛюБоВ лИ?!Тя Не СъЩеСтВуВа!КуРвИ?!КуРвОлЯк КоЛкОт ЩеШ!Аз Ли?!Аз Ще Те ЗаБрАвЯ,тАкИвА кАтО тЕб Са МнОгО!Ти Ли?!Ти НаПрАвИ гРеШкА,иДи Си СкОрО щЕ я ОсЪзНаЕш!Тя Ли?!СлЕд ТрЕтОтО еБ*Не ВеЧе Ще Ти Е оМрЪзНаЛа,ЗаЩоТо Тя Е пОрЕдНаТа,А аЗ сЪм ЕдИнСтВеНа {{!}}

Guest
    Тривка се казва бе идиоти

Re: как да се отърва от тази мръсотия по тялото?

Цитирай Първоначално написано от mnogo zle :(
    Hora kupq se vseki dehn , no pri kupaneto ne izpolzvam guba.I skoro ustanovih 4e po tqloto i policeto si imam mrusotiq - kir mu vikat horata.i kogato si porazturkam liceto,krakata , rucete izliza kir.Kajete kakva guba trqbva da si kupq za da se oputva ot kir-ta? Vie pri kupane izpolzvate li guba?
    ми просто се мий със гъба и сапун не си ли чувал/а за гъба и сапун
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

izpolzvai iztrivalka
    pyrvo si izmii tqloto sys sapun za da ti stane kojata i po4ni da tyrkaa6 povqrvai mi mn qko e da gleda6 kak pada kirtaaa aaa spr mn se kefqq
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си