- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- напоследък съм луднала!
От 3-4седмици не се бях пипвала, а и не изпитвах нужда, но вчера, изведнъж като ми прищрака нещо,немога да ми се иска! Нямам гадже и не съм правила секс, но чак пък толкова да немога да спра!
Нормално ли е?
Момиче на 15 съм.
оопс.. тва дето написах не беше особено умноПървоначално написано от така така...
![]()
Имах предвид че мн ми се иска![]()
Според мен те бие побертета![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
Според мене няма дума "побертет".Първоначално написано от CraZy_K1LlErR
![]()
Муахах... Защо ли имам чувството, че ние няма как да ти помогнем?... Защо, защо... Някой от нас да те оправи ли? То става с времето. Дотогава карай самичка. ;р Разбираш ме, надявам се...
P.S.: pz Skirtsup - Ska Tanz ^_^
Ооо се ще се намери,кои да ти помогне!![]()
Light The Universe
Питах просто дали е нормално?! ... и айде пак![]()
Нормално ще бъде и занапред.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Така е.. все пак си на 15Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
и все пак незабравяайте, че от безсмислена ипсация можете да си доведете увреждания на очите и преждевременно оглупяване...не бива да се подценяват такива неща, млада сте все още![]()
Ти не беше ли на 12, бе, да му е*а майката? Аре стига се прави на интересна...Първоначално написано от Morphia
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Неподходящ размер на снимка в подпис!
бе лятото сам така и аз нещо ме е одарил хормона :] xaxxax
От кога е започнало това "одряне на хормони"?Апокалипсис ли удари?![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Бе лято птички пчелички, разголена плът на където и да се обърнеш , нормално е да удря хормона, споко![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
може и от пълнолунието да е. не виждам нищо лошо в това момичетата да им се иска и да се самозадоволяват. правете го. няма нищо срамно. само гледайте да ви е удобно и да не ви прекъсват.
absolutno vqrno.
Чуканчето от кухнята ще свърши повече работа от средният ви пръст, госпожице.
С уважение, д-р Съветков.
Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.
Enjoy!
Hormoni![]()
Нормално,мастурбирай
Не ги слушай!!!Недей да мастурбираш-извикай си момче аз сам навит
. Нали затова сме във форума-да си помагаме
![]()