.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    RaZg0NeNa
    Guest

Moderated:може ли да се забременее от секс във вода?

dnes bqh na plaj s priqtelq mi i reshihme da go napravim v moreto.vazmojno li e da sum zabremenqla ???ebahme se 4-5 min.Chyvala sam che kogato se ebesh v moreto spermatozoidite ne mogat da ostanat v vaginata..nqkoi daje vednaga ymirali ot morskata voda...Tova vqrno li e ?MolQ vi otgovorete

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Принципно те са като у дома си във водна среда, но е възможно солеността на морската вода да ги умаломощава. Не разчитай на това обаче.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    temata ne trqbwa li da e more&sex ?

emi pochti nevazmojno e

Guest
    да бе .това е като оня мохабет за аспирина...

Аз СъМ ЧуВаЛа чЕ МОЖе Но Не СъМ ТоЛКоВа СиГуРнА Но моЖе Да СтАнАт дРуГи нЕщА ЕдНоТо Нещо Е, че ИмА ГолЯма ВерОятнОст, ДоРи Да СтЕ мНого ВъзБудЕни, ПроНикВанЕто Под ВодАта Да е МалКо БолЕзнЕно, заЩотО ВоДатА ОтМиВа ЕстЕствЕНото ОвЛажНяваНе на ВлаГалИщЕто.

ДруГотО е СвъРзаНо с ЧиСто ХигИенНата СтРАна На въПроСа. И в МоРсКата Вода, И във ВоДата В БасЕйНа Има БаКтЕрии, КоиТо МогаТ да ПриЧиНят ГъбИчнИ ИнфеКциИ, ТаКа че, аКо се РешИте на Тази малКо еКстРемНа ЛюБов, ВзеМетЕ НеоБхоДиМите МерКи.
    Правя го само с най-добрите

Гласувай за мен в hotco.eu

наи добре знае теста за бременност

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Moderated:може ли да се забременее от секс във вода?

Цитирай Първоначално написано от RaZg0NeNa
    dnes bqh na plaj s priqtelq mi i reshihme da go napravim v moreto.vazmojno li e da sum zabremenqla ???ebahme se 4-5 min.Chyvala sam che kogato se ebesh v moreto spermatozoidite ne mogat da ostanat v vaginata..nqkoi daje vednaga ymirali ot morskata voda...Tova vqrno li e ?MolQ vi otgovorete
    Е той кво вътре ли ти свърши или... ?!
    Кат е цепнал в морето кво, да не мислиш, че ще те гонят сперматозоидите чак до плажа....
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    Plovdiv

Re: Moderated:може ли да се забременее от секс във вода?

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Цитирай Първоначално написано от RaZg0NeNa
    Е той кво вътре ли ти свърши или... ?!
    Кат е цепнал в морето кво, да не мислиш, че ще те гонят сперматозоидите чак до плажа....
    xaaxxaax
    @РАЗГОНЕНА.
    не може

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LoVe`KaLoQn
    Аз СъМ ЧуВаЛа чЕ МОЖе Но Не СъМ ТоЛКоВа СиГуРнА Но моЖе Да СтАнАт дРуГи нЕщА ЕдНоТо Нещо Е, че ИмА ГолЯма ВерОятнОст, ДоРи Да СтЕ мНого ВъзБудЕни, ПроНикВанЕто Под ВодАта Да е МалКо БолЕзнЕно, заЩотО ВоДатА ОтМиВа ЕстЕствЕНото ОвЛажНяваНе на ВлаГалИщЕто.

ДруГотО е СвъРзаНо с ЧиСто ХигИенНата СтРАна На въПроСа. И в МоРсКата Вода, И във ВоДата В БасЕйНа Има БаКтЕрии, КоиТо МогаТ да ПриЧиНят ГъбИчнИ ИнфеКциИ, ТаКа че, аКо се РешИте на Тази малКо еКстРемНа ЛюБов, ВзеМетЕ НеоБхоДиМите МерКи.
    Абе, как не ви омръзва на всяка буква дА нАтИсКаТе ShIfT?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    temata ne trqbwa li da e more&sex ?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си