.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Hybrid View

Ziggy Stardust
    Guest

Are you motherf*ckers ready? - Marilyn Manson, Sofia, 04.07.

Любопитен съм колко от потребителите тук и кои(освен koalka, за която съм сигурен) ще присъстват на концерта утре. Има ли още такива техни фенове като мен? А по-големи? Снощи прочетох следното: "Шок-рокерът Мерилин Менсън (Marilyn Manson) ще дойде в България ден преди концерта си, който ще се състои на 4 юли, и ще се срещне с десет от най-запалените си български почитатели.

Специалната среща ще се проведе час след концерта му в подходяща за целта зона на стадион "Академик", съобщават организаторите от СМЕ. " - Дано и аз да съм сред тях. Поздрав за всички фенове с Astonishing Panorama Of Endtimes и Putting Holes In Happiness.

П.С.: Ще помоля някой решил да пише глупости да пропусне тази тема! Към феновете е насочена само, а и не възнамерявам да споря с никого. Каквото и да кажете, фактите говорят повече. Благодаря Ви предварително, че не спамите тук.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Менсън е як.
    И щее готин концерт, ако успея да видя нещо изобщо, че с моите метър и 60...

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    ^Менсън е гей.
    Ама не си мисли, че има heart of steel.

Американския Азис, само че в метъла
    Impossible is Nothing...

да, да... всички знаем, че си тру и не харесваш такива луузъри като Менсън. ок.
    много ясно, че ще се ходи.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на koalka
    Мм, виж как за мен знаеш.
    Менъсн може да е гей и какъвто и да е, обаче музиката му е невероятна.

Ziggy Stardust
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    ^Менсън е гей.
    По-скоро looks of fag.

Edit: looks е съществително.
    Ще спреш ли да ръсиш компетентни мнения, Нощни Ездачо? Направи го, защото наистина не ми се занимава с глупости! Т.е. да ти отговорям подходящо, което, повярвай ми, мога да направя!;]

Само за протокола - Manson не е гей! Прочетете малко повече инфо, ако Ви интересува и ще попаднете на доста доказателства за това. И не само... Ще поясня какво съм имал предвид в следващ пост, ако е необходимо. Все пак, да припомня на забравилите - темата не е "кефят ли Ви Manson" или "какво мислите за сексуалната ориентация на Brian Warner?". Това не интересува никого, най-малкото мен!

Ето и предполагаемия плейлист за утре:

1: If I Was Your Vampire
    2: Disposable teens
    3: You And Me And The Devil Makes 3
    4: Irresponsible Hate Anthem
    5: mOBSCENE
    6: sweet dreams
    7: Putting Holes In Happiness
    8: Just A Car Crash Away
    9: Rock Is Dead
    10: Heart-Shaped Glasses
    11: Tainted Love
    12: The Dope Show
    13: Great Big White World
    14: Fight Song
    15: Tourniquet
    16: Coma White
    17: The Beautiful People

Това без бисовете, разбира се!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    ^Менсън е гей.
    По-скоро looks of fag.

Edit: looks е съществително.
    Човече, крайно време е да разбереш, че има музика, която дават по МТВ и пак е яка. А Менсън може да изглежда като педал, но, ако обичаш, погледни бившата му съпруга:

Ооооо, не, тя не е ебати яката жена, неееее.

Плейлиста ме радва. Кома Уайт ми е много любима песен и се радвам изключиелно, че ще я чуя. Бях почти убедена, че няма да звучи.

аз се оказах със покана \/ иначе не бих отишла,но щом е без пари що пък да не го видя

Polikarpa, знаеш ли една негова песен? Според мен е тъпо да ходиш на концерт на изпълнител, когото не харесваш, но както и да е...
    Аз най-много искам sweet dreams, защото супер яко я изпълнява, а и кавъра е по-добър от оригинила пък.

Ziggy Stardust
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Polikarpa, знаеш ли една негова песен? Според мен е тъпо да ходиш на концерт на изпълнител, когото не харесваш, но както и да е...
    Аз най-много искам sweet dreams, защото супер яко я изпълнява, а и кавъра е по-добър от оригинила пък.
    Ааа, в случая няма да се съглася. Не го харесва, но защо? Ако наистина не е чувала нищо негово преди твърде вероятно е да й хареса, особено, ако си пада по този тип музика. Дори и да не е така - шоуто ще бъде невероятно, така че дори само заради това си заслужава да бъде там. Защо не? Какво по-интересно може да прави утре следобед, най-малкото. Пък и от личен опит - аз преди концерта на Jethro Tull не ги бях чувал дори. Уредиха ме с покана, отидох за шоуто и бях мноого много доволен, че стана така. Judas си ги знаех открай време, но едва след концерта изявих желание да се сдобия с цялата им дискография, което също много се радвам, че стана(е не са оригинални още всичките, но най-знаковите са). Т.е. - Polikarpa, идвай насам. Няма да съжаляваш, почти сигурен съм. Е, ако не слушаш рок и метъл въобще.. но, не вярвам че щеше да отидеш тогава, дори и с покана.

Поздрав за всички с Rock Is Dead и I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me) Доскоро виждане/куфеене! (rock)

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Ziggy Stardust
    I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me)
    Ооооо, това парче има ЗВЕРСКИЯ лайф. Ама неееееечовешки.
    I had a dreaaaam last night...

а някой знае ли как се стига от Орлов мост до Академик?

Не е точно до Орлов, но със 72 се стига до там.Значи както ти е подлеза, не от към страната на парка, а от другата и точно срещу изхода на подлеза е спирката.Разбра ли нещо?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Братле, бати злето.
    Зимаш 280 от където го взимаме всеки път като ходим на майната си на концерти, спира на Орлов мост, после спира на Плиска. Ииии там вече не знам хъхъх

Много ми се искаше да отида, но нещата нямаше как да станат. Няма къде да отида в София. Още повече, че утре имам Рожден ден, ама на 5 сутринта имам изпит за годината по биология.

бтв За рд-то, обаче имам по-хубав подарък, които все още не мога да използвам - китара.

Ziggy Stardust
    Guest
    Хайде още малко инфо като за последно! Пропуснах да я постна вчера, не е нова:

Ден преди пристигането си скандалният рокаджия е посочил своите финални изисквания относно гримьорната. По негово желание тя ще бъде обзаведена с удобни фотьойли, дебел килим, плътни завеси, две огледала в цял ръст, голяма тоалетна, маса за грим и десет големи настолни лампи.

Задължително условие на артиста е в гримьорната да има двуметров часовник с махало и достъп до високоскоростен интернет.

Организаторите напомнят, че концертът старитира в 19 ч. и приканват феновете да се придвижат по-рано към стадион "Академик". Вратите на стадиона ще бъдат отворени още в 17 ч.

Броени дни преди скандалния рокаджия Мерилин Менсън (Marilyn Manson) да закрие
    фестивала "Арена Музика 2007" с концерт на 4 юли организаторите от СМЕ разкриват подробности за шоуто.
    Мегазвездата пристига у нас в деня на концерта си заедно с екип от 40 души,
    сред които пиротехници, лични дизайнери и гримьори.

Музикантите, с които Менсън ще се качи на сцената, са същите, с които записа
    последния си албум "Eat Me Drink Me" - барабанистът Джинджър Фиш (Ginger Fish),
    кийбордистът Крис Врена (Chris Vrenna) и басистът Роб Холидей (Rob Holliday),
    както и една от най-важните фигури в бенда - китаристът и втори басист Тим Сколд (Tim Skold),
    който е и продуцент и съавтор на новия албум.
    Сцената, на която ще се качат музикантите, ще е с дължина 40 метра и ширина
    20 метра и ще бъде вдигната на 2 метра височина от земята. Съоръжението ще
    е оборудвано с огромна 10-метрова видеостена с тегло 250 килограма, на която
    ще се излъчва мултимедия.
    Осем 35-килограмови бутилки с въглероден диоксид, необходими за пироефектите,
    ще бъдат позиционирани на специално място пред сцената.
    Очаква се концертът на мегазвездата да започне с пилотния хит "If I
    Was Your Vampire" от последния албум на групата. -

If I Was Your Vampire специален поздрав за koalka за последно преди концерта! Аз ще се огледам за теб, направи го и ти!

П.С.: За Вас не знам, но аз наистина без да е изпял на бис (S)aint, не мисля да го пускам да си ходи!

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Are you motherf*ckers ready? - Marilyn Manson, Sofia, 04

Цитирай Първоначално написано от Ziggy Stardust
    Любопитен съм колко от потребителите тук и кои(освен koalka, за която съм сигурен) ще присъстват на концерта утре. Има ли още такива техни фенове като мен? А по-големи? Снощи прочетох следното: "Шок-рокерът Мерилин Менсън (Marilyn Manson) ще дойде в България ден преди концерта си, който ще се състои на 4 юли, и ще се срещне с десет от най-запалените си български почитатели.

Специалната среща ще се проведе час след концерта му в подходяща за целта зона на стадион "Академик", съобщават организаторите от СМЕ. " - Дано и аз да съм сред тях. Поздрав за всички фенове с Astonishing Panorama Of Endtimes и Putting Holes In Happiness.

П.С.: Ще помоля някой решил да пише глупости да пропусне тази тема! Към феновете е насочена само, а и не възнамерявам да споря с никого. Каквото и да кажете, фактите говорят повече. Благодаря Ви предварително, че не спамите тук.
    копеле в момента слушам Astonishing Panorama Of Endtimes и мамка му, не'а да мога да ида на концерта, 'щото наште са ПЕДАЛИ !

Братле, бати злето.
    Зимаш 280 от където го взимаме всеки път като ходим на майната си на концерти, спира на Орлов мост, после спира на Плиска. Ииии там вече не знам хъхъх
    Ама със 72 е директно. Хващаш го от Орлов мост, от там, където се купува бира. И слизаш където слизат многото metalheads.
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Bamfi
    Братле, бати злето.
    Ама със 72 е директно. Хващаш го от Орлов мост, от там, където се купува бира. И слизаш където слизат многото metalheads.
    Аз предвиждам повече емота отколкото метъли, ама айде ЧУк ше е

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    хъхъхъхъхъ дали не беше яко, аааа?
    И имаше много емота.

И имаше ужасни пияни метълки (които заслужено си получиха кубинката ми върху пантофчестите си обувки) и ужасни дебели метълки и ужасни ръгащи се чалгари с телефони (които, опитвайки се да ме задушат с плът и миризма на мръсна плът, получиха ръчкане в бъбреците) ииии... всякакви ужасни хора.
    Но... на кой му пука ебати?!
    МЕНСЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Концерта беше...мда, чук

много качествено шоу!! направо ми напълни душата. за първи път концерт ми е интересен. абеее... МНОГО, МНОГО ЯКО!!! и публиката беше доволно добра като шум и квото трябва. и с всеки изминал коцерт започвам да мразя метълите все повече и повече.

всъщност да,знам и повече от една негови песни,но не ми е от любимите изпълнители.защо тръгваш с рогата напред?:P след като имам безплатни покани,какво да ги изхвърля ли?беше ми интересно да го видя,като шоу и ефекти беше добре,но как може да свири няма и час... абе...не че очаквах много

хахаха беше супер смешно той на няква песен млъкна да изпее публиката текста ама всички мълчат ааааааааааааааааахаххахаа аааа

и с всеки изминал коцерт започвам да мразя метълите все повече и повече.
    Странно. И аз метълките.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    мухахахаххх.. че кви са тия металки дет слушат менсън бе аз дори познавам и едни рейвърки дет му се кефят , то тфа е по скоро електроника, отколкото метъл.. даже и за индустриъл не го имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си