.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Мдаааа, нямаше Comma White. Аз я чаках с трепет :/
    А видяхте ли пича, който се правеше на Менсън? Ама го беше изкопирал само от кръста нагоре, иначе беше с някфи маратонки!?! Иначе го докарваше, де.
    Тоя `дето беше с червена риза и черна вратовръзка ли?Аз също го видях.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ба ли го дали беше с вратовръзка. Сигурно е бил

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на koalka
    Хах, аз от трибуните го виждах.Набиваше се на очи.Там долу някакви с голи глави какво правиха, блъскаха ли се, биеха ли се, скачаха ли...нз, ама и него горкия го бутаха, а той мълчи-какво да прави.Не му беше особено приятно.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Еми то още в началото дойдоха едни супер неприятни мъже, дето бяха сериозно пияни и залитаха и даже май се сбиха с едни друг младеж с червена риза, който много кавалерски ги изхвърли. Но досадни бяха тия хора, ве деееба

Ама те са се бутали... говеда с говеда, аз такива неща не правя

то бутане да беше... да отидеш фиркан, да се сбиеш, да вбесиш всички около тебе, да смачкаш момите, да се сбиеш за палка, да си туриш лактите върху останалите, да си чалгар, отишъл по непонятни причини и да стоиш като паметник, да не се изкъпеш, да спретнеш пого на Менсън със сто животни в него егати... е, това вече е прекалено.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Еми концерт - нормално :P

Цитирай Първоначално написано от пор
    да спретнеш пого на Менсън със сто животни в него егати
    А в това какво лошо има? Ти била ли си в пого

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Фъкин Хостайъл, не си прав, защото Менсън е различна музика. Не е агресивна, а по-скоро някакви емоции носи. Самата музика не те предразполага към бутане и мачкане.
    Иначе ако беше нещо агресивно със сигурност нямаше да дзяем. Но повечето хора около мен бяха настроение миролюбиво и са отишли не за да скачат в някое пого, а за да си чуят високия пич с многото грим да пее. И да гледат шоу.

На Менсън пого изглежда тъпо.

Аз за това не отидох предпочитам да си го слушам вкъщи, по възможност без да го гледам

всъщност са супер интересни за гледане... поне на мене ми бяха. о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Blood_KisS
    Guest
    Няма значение дали е гей или не . Не ме интересува. Важното е, че направи невероятно шоу на 4 в Академик . Аз щях да припадна след като го зърнах . В момента врата ми е на гъз от куфеене , но поне си прекарах НЕЗАБРАВИМО . Бих искала всеки ден да е така , но кой знае кога пак ще стъпи в България. =D> Евалата на Менсън !!!! Обичам го !!!!

Ziggy Stardust
    Guest
    За който не ги е видял още: gallery (точка) actualno (точка) com/?id=89677

П.С.: Хаахаха, видях и себе си на една-две от снимките(на Polikarpa)! Мне, не съм чак такъв изрод, какъвто си помислихте! Не от тези снимки.

ГолЕмо шоу беше! Няма да дойдат отново тук, сигурен съм, поне не в идните... ъъъ... десет години минимум, но това не ми/ни пречи да отидем отново на техен концерт другаде. Малко е одъртял Brian, малко понапълнял, но е доста далеч от възрастта на кой да е от Manowar, примерно нали? Ъъъ, това в кръга на шегата естевствено, TheNightRider ("^^")!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си