.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Супер фен Аватара на Barbie
    Съвсем откровено си признавам - обличам се предизвикателно. Винаги съм на ток, винаги съм с къса пола и винаги съм с деколте. На моменти ми се струва, че приятелят ми се дразни от облеклото ми, въпреки че рядко казва нещо - само веднъж спомена, че не обича гаджетата му да се разнасят по минижупи. Само дето аз се обличам така от години и така се чувствам най-добре...следователно начинът ми на обличане няма да се промени докато тялото ми го позволява.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Съвсем откровено си признавам - обличам се предизвикателно. Винаги съм на ток, винаги съм с къса пола и винаги съм с деколте. На моменти ми се струва, че приятелят ми се дразни от облеклото ми, въпреки че рядко казва нещо - само веднъж спомена, че не обича гаджетата му да се разнасят по минижупи. Само дето аз се обличам така от години и така се чувствам най-добре...следователно начинът ми на обличане няма да се промени докато тялото ми го позволява.
    Поне е добре че знаеш кога тялото ти го позволява както се изрази.Иначе не мога да гледам като някви дебели провснали шкембета си обличат къси блузки и трябва да си набутват непрекъснато паласките в панталоните или полите.Това направо ме отвръщава.Хубаво има и по-дебелички хора ама поне да знаят как да се носят а не да се показват без да има нищо красиво по тях ....

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не се опитвам да обидя нито едно от горе-изказалите се момичета (добре, може би едно-две ), но момичета с подобни разголени облекла - токчета, къси полички, дълбоки деколтета - не ме привличат. Не харесвам грим, мразя боядисана коса (с изключение на екстремни цветове като синьо, зелено, червено.. тях понасям) и т.н. и т.н. Едни разголени крака или изскочили цици са много далеч от образа на момичето, с което ще си легна.

Виж сега - дънки, прилепнала тениска без деколте, ботуши без токчета или просто маратонки/кубинки/обувки, тъмни цветове.. Това веднага ще насочи компаса ми в правилната посока ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на quench
    баси, ква е тая дискриминация по отношение на мазните чичковци,задяващи млади момичета по 16 по улиците? и ние имаме право да се облажим с нещо свежо и стегнато!

а колкото до това, кво някой каже за гаджето ми - е, ако е обидно подмятане - buddy, better watch out!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

на мен ми е неприятно да ме заглеждат момчетата и мъжете по улиците.аз ходя с тениски на групи,но гледам да избягвам да нося поли над коляното...абе не се старая да изглеждам секси.дори да нямам приятел,не бих се радвала да ме заглеждат по улиците
    и грим не нося,само молив за очи.това далеч не значи,че не се харесвам и не съм харесвана...хората,които ще ме харесат защото съм секси в даден момент не са от хората които аз бих искала да впечатля.

Guest
    и аз гласувам с две ръце за женственото обличане!обичам да подчертавам предимството,че съм жена,но без да ставам вулгарна.докато най-добрата ми приятелка..... малко прекалява с разголването,че и с грима..а отгоре на всичко и стилът й куца...жалко само,че не реши поне стил да вложи в това нейно си обличане...тогава няма да се чуди защо само роми и мазни чичковци я оглеждат,а не може да е с мъжа,когото иска...за хора като нея,залагащи на обличане за да правят впечатлени..е,не ги освирквам,толерирам ги,но все пак.. ако една жена иска да впечатли с облекло,значи не може с нищо друго...
    а приятелят ми..хм,не,не ми налага как да се обличам "това е нещо за тебе си,аз нямам право да се бъркам"..но въпреки това веднъж ми каза по повод едни панталони тип шалвари "ако облечеш такова нещо,ще те метна отнякъде" иначе като съм с него,никой не си позволява подмятания..но разсъбличащите погледи са често срещано явление,дори при не толскова секси облекло

Град
    in ur dreams
    Моят направо изпадна в нервна криза като разбра че един негов фр ме харесва . Иди после се обяснявай,че не е така, ами е иначе. Как не го наби се чудя . Иначе като ме заглеждат разни чичковци нищо не казва, кефи се. Само при френда си беше излязал извън контрол и се държеше като лапе от детската градина,на което му са гърбили бонбона.

men me kefi da i podsvirkvat oshte pove4e ako sa stari zashtoot te znaqt 4e nqmat shans s da si hvanta macka kato moqta i mnogo se kefq
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Само да ви уведомя, че тежкият грим не е задължително курвенски.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Да гледат и да завиждат че е с мен.

Guest
    Ни най-малко, съгласна съм...но има едно голямо НО-когато гримът е поставен /или непоставен по-точно/ както трябва.Зле положеният грим загрозява повече от всичко друго и предизвиква нетакъв ефект какъвто сме искали ние..понякога,за нещастие,изглеждаме/е,аз май не щото ползвам само спирала и балсам/ като някои магистралки.

Повече от фен
    Ами моят човек далеч не е ревнив(даже понякога му се чудя).Никога не е имало сценки насочени към мен, как съм се облякла, нито пък към другият пол,че ме гледа.Гледали са ме, но просто си минаваме и заминаваме,не ме ебе честно казано( а и ме гледат не щото съм секси облечена,а щото приличам на кукер-фен съм на шареното и странното ) .Имало е и подсвирквания....И той не се 'кефи' нито се ядосва.Далеч съм обаче от женственото обличане,да- имам нормално тяло,спортувам и нямам комплекси,просто мразя деколтета и къси поли .В едни леко широки панталонки или джинси или кфото и да е, с едно шарено потниче и шарени дрънкулки и с едни кецки се чувствам перфектно добре, не секси

xaxaxaxax mn interesna tema a pak moeto pate naposledak e tolkova revniv. no e normalno kato e krasivo momi4eto da q zaglejdat.az po princip xodq samo s golemi dekolteta i toi vse eii nedei tolkova smakni si polata ili podobni raboti ama tva e normalno i VIE MAJETE TRQBVA DA SE RADVATE 4E SE ZAGLEJDAT PO PRIQTELKATA VI AKO NE ZNA4I E SUPER SMOTANA I PO DOBRE DA SI Q DARJITE V VAS DA NE Q VIJDA NIKOI

гадно е , когато са например двама и кво ще се заядеш ще те пребият и кво най - скапаното е , че и на нея могат да и направят нещо , измекяри...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ни най-малко, съгласна съм...но има едно голямо НО-когато гримът е поставен /или непоставен по-точно/ както трябва.Зле положеният грим загрозява повече от всичко друго и предизвиква нетакъв ефект какъвто сме искали ние..понякога,за нещастие,изглеждаме/е,аз май не щото ползвам само спирала и балсам/ като някои магистралки.
    За мен гримът е в малка степен разкрасяващ. В повечето случаи е просто аксесоар - бяло бижу, бял грим.

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    За мен гримът е в малка степен разкрасяващ. В повечето случаи е просто аксесоар - бяло бижу, бял грим.
    точно на теб съм ти казвал,че без грим ще изглеждаш много по-добре - поне малко по-лъчезарна и СЛАДКА!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    на луната
    Ами неприятно му е когато ми подсвиркват, защото знае че и на мен ми е неприятно! Но да ми забранява да ходя по разголено, никога не го е правил. НО пък и аз не ходя толкова разголена!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Цитирай Първоначално написано от quench
    точно на теб съм ти казвал,че без грим ще изглеждаш много по-добре - поне малко по-лъчезарна и СЛАДКА!!!
    Всички го казват. Затова за мен гримът не е задължително разкрасяващ.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не се опитвам да обидя нито едно от горе-изказалите се момичета (добре, може би едно-две ), но момичета с подобни разголени облекла - токчета, къси полички, дълбоки деколтета - не ме привличат. Не харесвам грим, мразя боядисана коса (с изключение на екстремни цветове като синьо, зелено, червено.. тях понасям) и т.н. и т.н. Едни разголени крака или изскочили цици са много далеч от образа на момичето, с което ще си легна.

Виж сега - дънки, прилепнала тениска без деколте, ботуши без токчета или просто маратонки/кубинки/обувки, тъмни цветове.. Това веднага ще насочи компаса ми в правилната посока ^^
    Въпрос на вкус е. За мен подобни момичета са мъжкарани и изобщо не са женствени. А за грима-обожавам да се гримирам. Казах ли, че не излизам да купя хляб без да имам поне 5 нюанса от даден цвят на окото ми, без да имам черен молив, спирала, блясък за устни и т.н.
    Ако гримът и дрехите са подбрани с вкус и не са ичозни е просто перфектно. И въпреки това сега лятото малко визията ми крещи-поп-фолк. Ама..нали все пак съм си привърженичка на този стил

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    имаш стил
    On this ground I lay..motionless in pain..I can see my life flashing before my eyes..Dead I fall asleep.Is this a dream?Wake me up,I'm living a nightmare...

moq priqtel pak napravo poludqva,kogato 4ye nqkakav komentar za men ne6to ot roda na"malee,kvi cici ima taq" se obra6ta i kazva"kato ti obarna edin,znae6 li kvi cici 6te ti dam" i mi kazva sardito na men"toq potnik da ne si go slojila pove4e" ne znam gadno e....mnogo e revniv,mamka my

Голям фен
    Moqt pyk nemoga da go razbera ponqkoga ako syvsem ama syvsem malko mi se vijdat gyrdite zapo4va da mi vika da se opravqm 6toto me gledali,a ponqkoga sam me kara da se ragolvam i to mnogo apak az neiskam.Ponqkoi pyt stra6no mnogo revnuva kato me gledat i svirqt za6toot tova e postoqnno...... no drug pyt mi kazva 4e se kefi poneje sam bila samo negova a drugite mogat samo da si me4taqt za men.
    P.S i mnogo hora sa si patli zaradi tova,ako prekalqt i zapo4nat da rysqt gluposti
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Ми моя приятел никога не ми е забаранявал да се обличам секси (не чак като какичките от магистралата де) и ми е казвал че my става приятно кога някои др ме заглежда БЕЗ да подхвърля тапи реплики!много добре знае че съм само негова,и държи вс да го знаят пък нека си плакнат очите!

На бившето ми гадже му доставяше удоволствие, когато приятелите му или минувачите ме заглеждат, но все пак искаше да се знае с кого съм. За тва не му допадаше много да излизам без него...
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Guest
    omgf ti si bil golem 4ep be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си