.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Guest
    sWeEt_SeEd това което описа като начин на обличане и като ти гледам аватара явно имаме общи интереси .Респект и не ти пука как те гледат другите.Готините хора винаги се различават от стадото.
    Сори за оффтопика.
    По темата. НЯмам мн мнение щото не си падам по "натокани' момичета с 15 санти ток и деколта до пъпа и поради тази причина и приятелката ми не е такава.не ме разбирайте погрешно тя има супер тяло прото стилът и на обличане е по различен.Почти се припокритва с казаното от sweet_seed.

За облеклото- не й правя забележки, но за грима ... Най - мразя да ми са гримира кат' курва, защото много добре знае, че е красива и без грим. А като съм с нея не съм чувал подмятания, ама виждам как я гледат.. но знам, че те гледат, аз пипам.

Голям фен Аватара на 50cent
    pi4 mnogo revnuva6 kazvai si 6tom q zaglejdat na4i e qka i drugo prismivai im se i im kazvai hahahahah az hodq s qka dama a vie hodite na suho i tva e

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Моя нищо не казва ама му се разваля веднага настроението.Аз не че се обличам много предизвикателно,но страшно много ме дразнят някакяви вулгарни подмятания.

Guest

Re: Всички ли да могат да й видят прелестите или само вие?

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Към мъжете най вече е тази тема но няма проблем да пишат и жени.Е кажете ми сега като ходите по улицата с гаджето и й подсвиркат разни мазни чичковци приятно ли ви е че е заглеждана жена или по-скоро ви става кофти?Сега си представете че тя е сама на улицата и пак същата работа само че вас ви няма там за да са по-умерени подхвърлянята?А замисляте ли се защо гаджето ви си слага такива секси дрешки дали заради вас или....?Та какво предпочитате в крайна сметка да се облича по-разголено за навън или да поприкрива като излиза и да паси за пред вас голотата?
    това си е НЕЙНА и САМО нейна работа.
    Тя е моя ЛЮБИМА, а НЕ "моя собственост" и не аз избирам как да се обли4а.
    Това , 4е може много муже да я харесват не ме ебе, важното е 4е тя ОБИ4А САМО мене, и Любовта ми към нея е достатъ4но силна, за да не страдам от никакво съм-не ние в това отношение..
    п.с.
    ревността е признак за отиваща си любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си