.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен
    само с баща ми си говорим за секс и подробности и ме поучава от дългогодишния си опит с жените

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За свирките майка ми знае и мисли, че това е нещо хубаво и нормално, а относно аналния не съм й споделяла, че практикувам и едва ли се досеща

Баща ми може и да не знае, че правя секс въобще.

Мега фен Аватара на koalka
    С майка ми много малко говоря, с баща ми въобще не.
    А за свирки нищо не съм й казвала.

Guest
    Майка ми знае за почти всичко. И какво от това? Нито ме е намразила, нито е разочарована, нито нищо. Напротив, фактът, че споделям с нея, до голяма стене я успокоява. Когато ми беше за първи път, тя ме изведе - купи ми по-специално бельо, заведе ме на гинеколог, който да ми обясни подробно нещата и т.н.

По-добре говорете с майките си, отколкото с други на вашата възраст, понеже те, така или иначе, почти нищо не разбират. А само заради единия срам да се вършат простотии....тъпо е!

Пък ако майките ви са толкова консервативни и толкова не се разбирате с тях - има си специалисти. Човек не бива да се притеснява да поиска специализирано мнение, когато става дума за здравето и безопасността му.

Guest

Re: Мнението на родителите ви!

Цитирай Първоначално написано от Desi_90
    Какво е мнението на родителите ви специално за аналния секс и свирките?Споделялили сте с тях или просто сте говорили на тази тема или Ви е страх да поговорите с тях на тази тема?Аз специално се притеснявам да говоря с майка ми за секс, а за анален и сжирки абсурд.Нека пишат момичета и момчета ,защото ми е лубопитно дали момчетата споделят с родителите си.Видях че има такива теми ,но за анален и свирки конкретно не открих.Благодаря на всички предварително,които ще изразят адекватно мнение.
    ми понеже нямам никакво желание да практикувам тези неща с родителите си, затова и не съм ги коментирал с тях.

И още- за какво ми е да знам мнението на родителите ми по тези въпроси??
    без тяхното мнение не мога ли да си съсдтавя МОЕ си стновище по въпроса?

изобщо в това да "мога' и да "искам" да говоря с родителите си на всякакви теми има голяма разлика.
    НЕ бих злепоставил гаджето си , като издам интимните ни тайни на когото и да е, вклю4ително на родителите си.
    Няма по- голяма грешка от това, да "пуснеш" външни лица в леглото си било то с думи, било то с поведение.

Ако трябва да избирам между доверието на гаджето и това на родителите, избирам гаджето.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Да, бе! Честно да си кажа, идеята никога не ми е хрумвала! То затова се нарича "интимен живот" по принцип.

А и никога нищо не съм споделял с родителите си. Откакто съм се самоосъзнал, сам си блъскам главата и това досега не ми е пречело особено. Предполагам, за момчетата е нормално да са по-самостоятелни. Архетип.

С приятелите ми - по-може. Но не да развиваме теория на общия лаф, а обмен на опит и съвети. Обаче, когато имаш постоянна партньорка, която всички познават, си мълчиш и само се усмихваш. Все пак, джентълмени трябва да сме.

Абсолютно съгласна съм с Шизъл. Защо ми е да коментирам с майка от какво се възбужда приятелят ми например? Тя знае, че правя секс и това мисля, че й стига.
    Собственост на Canis_Dirus

Guest
    С родителите подробности не се споделят освен ако не искаш всеки път като излизаш майка ти да си представя разни лоши работи за теб С родителити ми нито съм говорила за секс, нито съм споделяла. За жалост майка ми разбра по най-бруталния начин- прибра се по- рано вкъщи и нямаше как да не забележи пича по хавлия излизащ от банята беше хм....единственото ми желание беше да пробия пода и да избягам. Вместо това майка ми мн мило реши да се запознае с моя човек и да пием кафе ( а той също му се искаше да се гръмне защото 30 мин си седя така по хавлия само) после с майка ми известно време се избягвахме и вече просто не говорим за случката.

Guest
    не ме ебе за тяхното мнение.

Guest
    moite roditeli znaqt 4e pravq sex, no nikoga ne bih im razkrila podrobnosti, a 4e pravq svirki pulen absurd! Dokolkoto sum 4uvala otkusle4ni razgovori i izre4eniq ot maika mi, tq e tvurdo protiv oralniq sex i samo misulta 4e sobstvenoto i dete pravi podobni "otvratitelni, kurvenski ne6ta" 6te q dokara do isteriq i posle do ne6to po-lo6o

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    С родителите подробности не се споделят освен ако не искаш всеки път като излизаш майка ти да си представя разни лоши работи за теб С родителити ми нито съм говорила за секс, нито съм споделяла. За жалост майка ми разбра по най-бруталния начин- прибра се по- рано вкъщи и нямаше как да не забележи пича по хавлия излизащ от банята беше хм....единственото ми желание беше да пробия пода и да избягам. Вместо това майка ми мн мило реши да се запознае с моя човек и да пием кафе ( а той също му се искаше да се гръмне защото 30 мин си седя така по хавлия само) после с майка ми известно време се избягвахме и вече просто не говорим за случката.
    Кофти ситуация. Дано не изживея и аз нещо подобно, че моя често се разхожда така из нас когато ги няма нашите.
    Аз не съм говорила с родителите си на тема секс, понякога ми се иска да спореля с мама, но като си помисля каква би била реакцията й... всеки път се отказвам.
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

при нас това е тема табууу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си