- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мнението на родителите ви!
само с баща ми си говорим за секс и подробностии ме поучава от дългогодишния си опит с жените
![]()
За свирките майка ми знае и мисли, че това е нещо хубаво и нормално, а относно аналния не съм й споделяла, че практикувам и едва ли се досеща
Баща ми може и да не знае, че правя секс въобще.
С майка ми много малко говоря, с баща ми въобще не.
А за свирки нищо не съм й казвала.
Майка ми знае за почти всичко. И какво от това? Нито ме е намразила, нито е разочарована, нито нищо. Напротив, фактът, че споделям с нея, до голяма стене я успокоява. Когато ми беше за първи път, тя ме изведе - купи ми по-специално бельо, заведе ме на гинеколог, който да ми обясни подробно нещата и т.н.
По-добре говорете с майките си, отколкото с други на вашата възраст, понеже те, така или иначе, почти нищо не разбират. А само заради единия срам да се вършат простотии....тъпо е!
Пък ако майките ви са толкова консервативни и толкова не се разбирате с тях - има си специалисти. Човек не бива да се притеснява да поиска специализирано мнение, когато става дума за здравето и безопасността му.
ми понеже нямам никакво желание да практикувам тези неща с родителите си, затова и не съм ги коментирал с тях.Първоначално написано от Desi_90
И още- за какво ми е да знам мнението на родителите ми по тези въпроси??
без тяхното мнение не мога ли да си съсдтавя МОЕ си стновище по въпроса?
изобщо в това да "мога' и да "искам" да говоря с родителите си на всякакви теми има голяма разлика.
НЕ бих злепоставил гаджето си , като издам интимните ни тайни на когото и да е, вклю4ително на родителите си.
Няма по- голяма грешка от това, да "пуснеш" външни лица в леглото си било то с думи, било то с поведение.
Ако трябва да избирам между доверието на гаджето и това на родителите, избирам гаджето.![]()
Първоначално написано от shizzle
Абсолютно съгласна съм с Шизъл. Защо ми е да коментирам с майка от какво се възбужда приятелят ми например? Тя знае, че правя секс и това мисля, че й стига.
Собственост на Canis_Dirus
С родителите подробности не се споделят освен ако не искаш всеки път като излизаш майка ти да си представя разни лоши работи за тебС родителити ми нито съм говорила за секс, нито съм споделяла. За жалост майка ми разбра по най-бруталния начин- прибра се по- рано вкъщи и нямаше как да не забележи пича по хавлия излизащ от банята
беше хм....единственото ми желание беше да пробия пода и да избягам. Вместо това майка ми мн мило реши да се запознае с моя човек и да пием кафе ( а той също му се искаше да се гръмне защото 30 мин си седя така по хавлия само)
после с майка ми известно време се избягвахме и вече просто не говорим за случката.
не ме ебе за тяхното мнение.
![]()
![]()
moite roditeli znaqt 4e pravq sex, no nikoga ne bih im razkrila podrobnosti, a 4e pravq svirki pulen absurd! Dokolkoto sum 4uvala otkusle4ni razgovori i izre4eniq ot maika mi, tq e tvurdo protiv oralniq sex i samo misulta 4e sobstvenoto i dete pravi podobni "otvratitelni, kurvenski ne6ta" 6te q dokara do isteriq i posle do ne6to po-lo6o
Кофти ситуация. Дано не изживея и аз нещо подобно, че моя често се разхожда така из нас когато ги няма нашите.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Аз не съм говорила с родителите си на тема секс, понякога ми се иска да спореля с мама, но като си помисля каква би била реакцията й... всеки път се отказвам.
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}