.

Виж резултатите на анкетата: Употребявате ли наркотици?

Гласували
268. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

88 32,84%
  • Не

180 67,16%
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 204
    Супер фен
    аххахаха ама как да няма учени, които да са друсали.. я се замислете през 19-20 век за опиума, за зелената фея - абсента.. и мога да ви уверя, че тогава мнооооооого от хората, т.нар. учени, са си релаксирали с тия вещества..

П.П. Айнщайн си е баш наркоман на опиум и абсент..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    abe sravneno s masata narkomani,tezi,koito sa postignali neshto za sigurno 0.71% ,ostanalite sa umreli po koshovete i po podlezite,nqkoi v bolnicite ili v nekoe maze...

Shto se opitvate da zashtitavate neshto..greshno(znam ,znaaam,sq pak shte pochnete za 'lichen izbor' i t.n.)..mnogo vi e kef i da se narichate v postovete si 'narkomani' (daje nqkoi si go pishat v kavichki i s razni smeeshti se imotikonki,pribavqt po 1-2 opredeleniq ('propadnali narkomani', 'typi narkomani' i t.n.))...kak moje da si byrkate izkustveno v mozycite,da gi karate da syzdavat nekvi nerealni neshta..

syjalqvam,prosto ne proumqvam..sigurno sym mnogo ogranichena i tesnogyrda..no pone nqmam problemi sys semeistvo,priqteli..i si haresvam realniq jivot ne che ne bih promenila dosta neshta,za da e po-krasiv toi...no prosto e trudno..a vie si izbirate lesniq nachin...lesen i falshiv..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe sravneno s masata narkomani,tezi,koito sa postignali neshto za sigurno 0.71% ,ostanalite sa umreli po koshovete i po podlezite,nqkoi v bolnicite ili v nekoe maze...

Shto se opitvate da zashtitavate neshto..greshno(znam ,znaaam,sq pak shte pochnete za 'lichen izbor' i t.n.)..mnogo vi e kef i da se narichate v postovete si 'narkomani' (daje nqkoi si go pishat v kavichki i s razni smeeshti se imotikonki,pribavqt po 1-2 opredeleniq ('propadnali narkomani', 'typi narkomani' i t.n.))...kak moje da si byrkate izkustveno v mozycite,da gi karate da syzdavat nekvi nerealni neshta..

syjalqvam,prosto ne proumqvam..sigurno sym mnogo ogranichena i tesnogyrda..no pone nqmam problemi sys semeistvo,priqteli..i si haresvam realniq jivot ne che ne bih promenila dosta neshta,za da e po-krasiv toi...no prosto e trudno..a vie si izbirate lesniq nachin...lesen i falshiv..
    Bullshit?
    "Наркомани" , "Отрепки" , "Пропаднали" и прочее такива пишем (поне аз, а предполагам и всички останали) иронично. Знаеш какво означава това, нали? Значи, че не е задължително вярно. По- скоро си правим т*шак с тези, които приказват подобни неща насериозно. Погрешно си разбрала май...
    Нямаш проблеми със семейство и приятели? Е, и аз нямам. Невероятно, нали?! А последният път, когато проверих, и аз още си живеех в реалния живот. Както и ще продължавам до...ами края му. Не, той няма да е след месец-два-три, противно на това, което си мислиш.

Не, не мисля, че проблемът ти е тесногърдието. По-скоро осведомеността...

Град
    OUT OF SPACE
    drusam mnoo ponqkoga ima momenti v koito se se6tam 4e trqbva vse nqkoga da spra no nikoga ne sam vizirala to4en moment vav vremeto -i tezi momenti sa vinagi predi abstiti no tezi misli vinagi barzo iz4ezvat

нямам думи вече като гледам колко тийййййн-оже се друсат и колко пушат кви ли не лайна напрао тва ми бърка в мозъка и не мога да разбера за кво се паи сичко тва ако някой може да ми обясни.....
    You're nombody until you're somebody!

Повече от фен
    Не търси във всяко нещо обяснение. И си поправи подписчетоу А за анти-дрота community-то.И без да пишете с ТАКИВА БУКВИ И С ЯРКИ ЦВЕТОВЕ пак ще го прочетем, стига да е написано на правилен Български и с препинателни знаци. Така мнение не се налага, то даже не е изложено както трябва, пък кфо остава за наложено

Guest
    Слушайте ПЛАНЕТА ПАЙНЕР, пийте си Флирт-а, пък к'во другите хора ще праят си живота си това не е работа на малоумници от някой форум!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Сравнително рядко амфети (само, ако нямам възможност да спя, а съм на парти) и още по-рядко трева - не ме влече нещо. Подръпвам си, колкото да усетя приятния аромат, а не да се размажа.
    Собственост на Canis_Dirus

Повече от фен
    ve4e ne a i predi ... sum pu6il samo treva i rqdko amfeti t.e. ne

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Не . твърдо не много против наркотиците съм !

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    твърдо не! пробвала съм само трева !
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    под клоните на едно дърво
    трева.... ...и веднъж бонбон на едно парти
    I bleed the same blood, still I offend
    I walk the same path, I lose a friend
    Everything I do hurts someone
    Story of my life

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    не, не друсам ...само наторални неща

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ммммне, определено. струва ми се много извратено (без да обиждам тези, които използват)

Само треволяк и няколко пъти съм пробвал анфетки и кока...
    A fire is burning in his eyes

his brain is in war and the evil will rise

his blood is black, it's scalding hot

now he's got to ramble,

he knows that's his lot

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    ммммне, определено. струва ми се много извратено (без да обиждам тези, които използват)
    на мене пък картинката ти ми се струва извратена..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен Аватара на rakiQ
    друсам се с квото ми падне

Не, не ми е интересно.

Град
    iz Zemqta
    Не, но нямам нищо против "наркоманите"..дори имам много такива познати, които не са с нещо по-различни от останалите..но проблема идва от там че вредиш на себе си, пък и нека водим по-пълноценен и дълъг живот без наркотици
    Cuz I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I don't give a damn
    I don't give a shit
    What you say about that?
    You know
    I'm not gonna cry
    About some stupid guy
    A guy who thinks he's all that

бонбон4ета понякога ама много рядко и трева ама то тревата си е билка
    OnLy HoUsE mUsIc BaBy

Guest
    Вместо да се друсате с наркотици, друсайте се в леглото ебаси!

Град
    OUT OF SPACE
    а защо не и двете?

Guest
    daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Guest
    samo bqlooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си