- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Употребявате ли наркотици?
аххахаха ама как да няма учени, които да са друсали.. я се замислете през 19-20 век за опиума, за зелената фея - абсента.. и мога да ви уверя, че тогава мнооооооого от хората, т.нар. учени, са си релаксирали с тия вещества..
П.П. Айнщайн си е баш наркоман на опиум и абсент..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
abe sravneno s masata narkomani,tezi,koito sa postignali neshto za sigurno 0.71% ,ostanalite sa umreli po koshovete i po podlezite,nqkoi v bolnicite ili v nekoe maze...
Shto se opitvate da zashtitavate neshto..greshno(znam ,znaaam,sq pak shte pochnete za 'lichen izbor' i t.n.)..mnogo vi e kef i da se narichate v postovete si 'narkomani' (daje nqkoi si go pishat v kavichki i s razni smeeshti se imotikonki,pribavqt po 1-2 opredeleniq ('propadnali narkomani', 'typi narkomani' i t.n.))...kak moje da si byrkate izkustveno v mozycite,da gi karate da syzdavat nekvi nerealni neshta..![]()
syjalqvam,prosto ne proumqvam..sigurno sym mnogo ogranichena i tesnogyrda..no pone nqmam problemi sys semeistvo,priqteli..i si haresvam realniq jivotne che ne bih promenila dosta neshta,za da e po-krasiv toi...no prosto e trudno..a vie si izbirate lesniq nachin...lesen i falshiv..
![]()
Bullshit?Първоначално написано от Анонимко
![]()
"Наркомани" , "Отрепки" , "Пропаднали" и прочее такива пишем (поне аз, а предполагам и всички останали) иронично. Знаеш какво означава това, нали? Значи, че не е задължително вярно. По- скоро си правим т*шак с тези, които приказват подобни неща насериозно. Погрешно си разбрала май...
Нямаш проблеми със семейство и приятели? Е, и аз нямам. Невероятно, нали?! А последният път, когато проверих, и аз още си живеех в реалния живот. Както и ще продължавам до...ами края му.Не, той няма да е след месец-два-три, противно на това, което си мислиш.
Не, не мисля, че проблемът ти е тесногърдието. По-скоро осведомеността...![]()
drusam mnoo ponqkoga ima momenti v koito se se6tam 4e trqbva vse nqkoga da spra no nikoga ne sam vizirala to4en moment vav vremeto -i tezi momenti sa vinagi predi abstiti no tezi misli vinagi barzo iz4ezvat
нямам думи вече като гледам колко тийййййн-оже се друсат и колко пушат кви ли не лайна напрао тва ми бърка в мозъка и не мога да разбера за кво се паи сичко тва ако някой може да ми обясни.....
You're nombody until you're somebody!
Не търси във всяко нещо обяснение. И си поправи подписчетоуА за анти-дрота community-то.И без да пишете с ТАКИВА БУКВИ И С ЯРКИ ЦВЕТОВЕ пак ще го прочетем, стига да е написано на правилен Български и с препинателни знаци.
Така мнение не се налага, то даже не е изложено както трябва, пък кфо остава за наложено
![]()
Слушайте ПЛАНЕТА ПАЙНЕР, пийте си Флирт-а, пък к'во другите хора ще праят си живота си това не е работа на малоумници от някой форум!!!
Сравнително рядко амфети (само, ако нямам възможност да спя, а съм на парти) и още по-рядко трева - не ме влече нещо. Подръпвам си, колкото да усетя приятния аромат, а не да се размажа.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Много ясно..
Първоначално написано от djuki
твърдо не! пробвала съм само трева !
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
трева.......и веднъж бонбон на едно парти
![]()
![]()
I bleed the same blood, still I offend
I walk the same path, I lose a friend
Everything I do hurts someone
Story of my life
не, не друсам ...само наторални неща![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ммммне, определено. струва ми се много извратено (без да обиждам тези, които използват)
Само треволяк и няколко пъти съм пробвал анфетки и кока...
A fire is burning in his eyes
his brain is in war and the evil will rise
his blood is black, it's scalding hot
now he's got to ramble,
he knows that's his lot
на мене пък картинката ти ми се струва извратена..Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не, не ми е интересно.
Не, но нямам нищо против "наркоманите"..дори имам много такива познати, които не са с нещо по-различни от останалите..но проблема идва от там че вредиш на себе си, пък и нека водим по-пълноценен и дълъг живот без наркотици![]()
Cuz I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I don't give a damn
I don't give a shit
What you say about that?
You know
I'm not gonna cry
About some stupid guy
A guy who thinks he's all that
бонбон4ета понякога ама много рядко и трева ама то тревата си е билка![]()
OnLy HoUsE mUsIc BaBy
Вместо да се друсате с наркотици, друсайте се в леглото ебаси!
а защо не и двете?
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
samo bqlooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!![]()
![]()