- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Употребявате ли наркотици?
не.
Хах не! И никога няма!
И без това животът е кратък.. що трябва да се тровим и умираме по бързо???![]()
is my religion
Чудна работа, никога не съм пушил (дори и обикновени цигари), не съм взимал нито бонбони, нито близалки, нито квото и да е другоа въпреки това много се кефя на живота, който водя, правя това, което искам, или поне се опитвам. Имам цели и се стремя към тях. Имам идеи и се боря за тях. Не намирам смисъл в това да взимам разни химически субстанции с идеята да променя нещо вътре в себе си само заради самото удоволствие. Това е някакси ненормално, затова съм един огормен противник на наркоточните вещества.
Айде и със здраве, независимо дали взимате или не.
(много културно го написах бе, все едно не съм аз :P )
ne az dan sum lud
не, само шиткам п ополовин кило![]()
![]()
Само джойнтец.
You'll never get to Heaven, if you're scared of gettin' high.
Не ! Не ми трябва да си тровя живота! Аз купона си го правя и без тези простотии !
Наркотиците са продукт на гнилия капитализъм.
Спрете ги, преди да си съсипете живота, мили деца![]()
ТвърдоНе. много е тъпо да си съсипваш живота така.
Не съм по тази част,но нямам нищо против,тези които употребяват..всеки е свободен да прави,квото иска![]()
![]()
Walk go home boy...
Да кажем от време на време...
Преди пушех яко трева, но преди извесно време просто изгубих желание и не сам пушила.Не съм усетила да ми е навредила с нещо, освен с това, че не се мярках на даскало.А и доста мои приятели направиха същото.
Според мен всичко е добре, когато е в умерени количества /не говоря за твърдия наркотик/![]()
Не, и никога няма да го направя!! Дала съм си дума. Ако става въпрос - даже не пия твърд алкохол (обичам само бира и винце), не пия редовно кафе ( трябва да съм спала по някакво стечение на обстоятелствата около три часа и да трябва да ходя на даскало, зад а си направя), не пуша и обикновени цигари. Щастлива съм със всяка клекта на тялото си и не ми трябват гадните боклуци, дето се друсате с тях, за да се рея в небето. Всичко е въпрос на съзнание и въображение ...![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
нем не се е стигнало чак до там.. ноо бившата ми учителка по физика си мислеше че се друсаме .. заради "държанието" ..![]()
nep,samo bira,cigari i markoF alkool![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
:PПървоначално написано от ..:sUnRiSe:..
интересно е че хората който са отговорили НЕ са повече, което ме радваявно моята среда ми представя друга представя за околните хора...и все пак няма кои знае какво лошо в наркотиците ако не си зависим като мен
От време на време само тревица....преди взимах и други работи,но се осъзнах на време. И хора,недейте да друсате с некви боклуци,защото нз на какво ще попаднете и как ще ви се отрази.Пушете само марихуанка,тя поне е донякъде безопасна![]()
Не и не мисля.Не разбирам смисъла от тях ,глупаво е да се убиваме сами.Замислете се...
И за менПървоначално написано от ..:sUnRiSe:..
![]()
da,daje o6te me darji ot obqd ot after-a...i kvo,sega nqkoi mnogoznae6t tip 6e se opita da mi dava akul ili da se opita po nai-tup na4in da mi natrese tupoto si bezpo4veno mnenie bazirano na prikazkite na drugi,su6to tolkova bezpo4veni mneniq na su6to tolkova ''znae6ti'' drugi hora?emi fuck off du6ici,prekaleno sme mnogo i dokato ne se nay4ite pone da si pospestqvate leko glupavite prikazki i saveti,vinagi 6te ima takiva sporove,koito osven 4e sa ednakvi,su6to sa i bezmisleni,i ve4e stavat dosadni do bolka i ako vie si nqmate dr rabota...az imam da hodq do dilara ei![]()