- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koq punk rock grupa vi radva nai mn?
li4no az se radvam na simple plan,sum 41 i blink 182(ni6to 4e te sa punk)![]()
![]()
![]()
![]()
mnoy tupa tema bratle...![]()
Първоначално написано от just_keep_smiling
забавен си
ам иначе anti-flag и afi (първите албуми...)
хъхъ..
а?![]()
Пениуайз, Легуегън, Десендънтс, Анти-Флаг
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
bad religion...
вбесих се, но ме мързи да псувам...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
от тези групи нито една не е пънк,или рок,а още по малко са пънк рок.любимата ми група....рамоунсПървоначално написано от just_keep_smiling
HAHAHAAHHAAHAHHA PUNK! zavri si "pynka" otzad che me draznish, lape glupavo! PUNK! umri ot zaduh v chalga diskoteka!Първоначално написано от just_keep_smiling
Покажете сега всички колко разбирате от пънк и пънк-рок и пънк-поп и той поп-пънк и от всичко.
Как пък не ви писна все да се вбесявате на подобни глупости. Гледайте си собствения ласт.фм, ебати.
Saatana vittu perkele hate crew!
Simple Plan is a French Canadian pop punk band based in Montreal, Quebec. The band has released two original albums: No Pads, No Helmets...Just Balls (2002) and Still Not Getting Any... (2004); as well as two live albums: Live In Japan 2002 (2003) and MTV Hard Rock Live (2005).
ne bilo punk,a?ebasi govnata ste,4udite se ve4e na koi da si izkarate tupoto nastroenie
Mallpunk is a term used by some punks for pop punk because of it's closer link and sound with the alternative rock movement than punk.
...
И аз мога да говоря със статии.
хъхъ..
Pennywise и Bad Religion![]()
ама тъпите дебелаци са ни дали про-пейнПървоначално написано от exploitedteen
не че ги защитавам! мразя ги не по-малко от теб
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
кхх Rancid![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
taka kvo da vi kaja az pak se kefix na sun 41, green day, blink 182, sugarcult predi da razbera koq e istinskata muzika .. sega pove4e me radvat sex pistols exploited rancid....![]()
Каквото и да си говорим Avril Lavigne е най-добрата пънкарка и прави най-истинския пънк и пънк-рок, въпреки че новите и албуми са повече насочени към Пънк-Хардкора....![]()
мен най си ме радват simple plan,good charlotte i fall out boy![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Хората не разбират каква музика слушат... Има разлика между поп-пънк и пънк-рок.... Ама кой от 13 годишните дечица да го разбере...
Слушайте алтернативна музика само, ако я разбирате...
*след изказването ан най-добрата ми фр за любимата ми група , че са пънк-рок*
Това любов ли е?!?
Даже напоследък съм почнала да слушам доста Пениуайс. бтв те не се ли водят само пънк?Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Относно предишните постове - Fall Out Boys нямат нищо общо с пънка, тва са някви пикливи емофци.
Арвил е дооста далечко от хардкора. Доста е комерсиална, а ако някой тръгне да обяснява каква пънкарка е - само да си кажа, че последната й песен е дует с няква рапърка. Смятайте колко е тру.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
някой май не чатна сърказма на гостаПървоначално написано от ЕPu
![]()
П.П.
пънк и пънк рок е едно и също за обикновения музикален слушател...е експлойтедтийн мисля че беше говорил за разлики, ама той само си го разбира тва...
хъхъ..
Пениуайз ги водят и за инди на места![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
На няколко места търсих инфо за групата, пише или пънк или пънк-рок, така, че доста се обърках.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
miiiiiiii ne e to4no rock, po-skoro metala i nai-ve4e matallica.
Bad Religion.
Група с членове по-умни от целия форум.
Взет заедно.
И умножен по три.
не бъди злобен =]Първоначално написано от exploitedteen
е добре де нещо от типа sex pistols са пънк рок, anti-flag са пънк...
прав ли съм (не седнал съм ама това друг въпрос)
Мм, ако говориш, че аз чета разни писания - не чета..мързи ме![]()
Само дето използват и двете определения като синоними.А и както казах - на средностатистическите музикални слушатели ще звучат като един стил ... и ще им е все тая дали го има това рок или не...
хъхъ..