.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    &Jestokoto_MOmche&
    Guest

Obi4ate li svirkite?

az li4no kogato praa sex mnpgo 4esto priqtelkata mi iska da mi pravi svirki.az mnogo obi4am da mi praat svirki osobenno ako izpulnitelkata na svirkata e moita priqtelka.tq prosto gi prai vurxovni!!!!!!!

Май са похвали. Иначе не ги обичам - ОБОЖАВАМ ГИ

hahah mi ponqkoga e dorbre zavisi hahaha

keepitreal
    Guest
    Vsichki gi obichat

Град
    някъде там
    И момичетата ги обичат!

По лошо нещо от това няма... супер е гадно. Даже да ме молят не им давам да ми правят

malko se pritesnvam no mi e kef
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Re: Obi4ate li svirkite?

Цитирай Първоначално написано от &Jestokoto_MOmche&
    az li4no kogato praa sex mnpgo 4esto priqtelkata mi iska da mi pravi svirki.az mnogo obi4am da mi praat svirki osobenno ako izpulnitelkata na svirkata e moita priqtelka.tq prosto gi prai vurxovni!!!!!!!
    Аз лично членувам в сексистката гилдия "Никакъв секс за младите и старите и останалите барабар".Не,не обичам никакво съвкупляване,проблем ерген?
    I'm good at everything...except stomatology.

Град
    В болницата
    Аз пък, колеги, предпочитам да точа кори за баница, отколкото да ми правят свирки.
    Ако нищо не помага - лекарският ни екип е готов веднага да помогне. Гарантирано, че отнема всякакви болки и тревоги от пациента.

Enjoy!

DoHu
    Guest

...

ami az lichno mnogo gi haresvam... prosto dopada mi da vijdam kolko mu stava kef na choveka,na kogoto gi pravq..na4ina po koito pu6ka i t.n..qko e i to mnogo.. \/ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си